ΕΛΛΑΔΑ
Στη φυλακή oδηγήθηκαν οι γονείς για την κακοποίηση των οκτώ παιδιών τους
Διαβάστε: Κακοποίηση ανηλίκων στην Κρήτη: Τα οκτώ αδέλφια έμεναν μέσα στα σκουπίδια – “Είδα να χτυπά η μάνα το παιδί με μαγκούρα” (Εικόνες & Βίντεο)
Η δίκη διεξήχθη στο Αυτόφωρο, ενώ τα παιδιά πρόκειται να εξεταστούν από ιατροδικαστή για να διαπιστωθεί αν έχουν υποστεί κακοποίηση. Η υπόθεση ήρθε στο φως έπειτα από αναφορά του οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού», την οποία ανέλαβε να διερευνήσει το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας.
Hράκλειο: “Ακούγονταν βρισιές και κλάματα από μέσα στο σπίτι”, λέει γειτόνισσα της οικογένειας
Καθοριστική για την εξέλιξη της υπόθεσης ήταν η μαρτυρία γειτόνισσας της οικογένειας, η οποία παρακολουθούσε τις συνθήκες διαβίωσης των παιδιών. Σύμφωνα με τη μάρτυρα, η μητέρα άφηνε συχνά κάποια από τα μικρότερα παιδιά στο σπίτι της για φροντίδα, αλλά είχε παρατηρήσει συμπεριφορές που την έκαναν να ανησυχεί σοβαρά για την ευημερία τους.
Παράλληλα, η μάρτυρας ανέφερε ότι πολύ συχνά άκουγε φωνές, βρισιές και κλάματα από μέσα στο σπίτι της οικογένειας. Μετά τη σύλληψη των δύο γονιών, τα οχτώ παιδιά βρίσκονται πλέον υπό την προσωρινή φροντίδα της γιαγιάς τους.
Όλα τα παιδιά θα εξεταστούν από ιατροδικαστή, ώστε να διαπιστωθεί αν φέρουν σημάδια σωματικής ή άλλης κακοποίησης.
-
ΕΛΛΑΔΑ11 ώρες agoΕντοπίστηκε πτώμα κοντά σε εμπορικό κέντρο (Εικόνα)
-
ΕΛΛΑΔΑ7 ώρες agoΆφαντοι οι υπεύθυνοι του έργου, τι καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής (Εικόνες)
-
ΕΛΛΑΔΑ9 ώρες agoΠλακιάς κατά Καρυστιανού: Δεν είναι μία η μάνα των Τεμπών
-
ΒΟΛΟΣ24 ώρες agoΓια τον φορομπηχτικό αντιλαϊκό προϋπολογισμό του Δήμου Βόλου από την Λαϊκή συσπείρωση
-
LIFESTYLE22 ώρες agoΓιώργος Μαζωνάκης: Διαγωνιζόμενος του The Voice αποκαλύπτει για τον τραγουδιστή – “Έχει φως μέσα του” (Βίντεο)
-
ΕΛΛΑΔΑ9 ώρες agoΑγρότες Λάρισας: “Η πρόταση του μπλόκου της Νίκαιας θα είναι η κάθοδος των τρακτέρ στην Αθήνα”
-
ΚΟΣΜΟΣ14 ώρες agoΗ Γροιλανδία «δεν πωλείται»: Σήμερα η συνάντηση ΗΠΑ, Δανίας και Γροιλανδίας – Νέες απαξιωτικές δηλώσεις Τραμπ
-
ΕΛΛΑΔΑ15 ώρες agoΈκρηξη σε μηχάνημα οξυγόνου, τραυματίστηκε 85χρονος







