Connect with us

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Στη Ρουμανία και την Ιταλία το Λύκειο Γόννων –

Published

on

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Τη Ρουμανία και την Ιταλία επισκέφθηκε αντιπροσωπεία μαθητών και καθηγητών του Γενικού Λυκείου Γόννων στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος ErasmusKA2 με τίτλο & «Υδάτινο περιβάλλον και πολιτιστική & φυσική κληρονομιά».

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ρουμανία

Στη Ρουμανία τους υποδέχθηκαν θερμά οι εταίροι από το σχολείο Spiru Haret της πόλης Τούλτσεα, η οποία βρίσκεται στην ανατολική Ρουμανία κοντά στο Δέλτα του Δούναβη. Οι μαθητές και οι καθηγητές από την Ελλάδα και την Ιταλία ξεναγήθηκαν στους χώρους του ρουμάνικου σχολείου, γνωρίστηκαν με τους συναδέλφους και συμμαθητές τους και έλαβαν μέρος σε δραστηριότητες που είχαν σκοπό να ενισχύσουν την οικολογική συνείδηση των συμμετεχόντων και να τους κινητοποιήσουν σε δράσεις που θα προστατεύσουν το περιβάλλον από την απειλή της κλιματικής αλλαγής.

Κατά την επίσκεψη τους στη Ρουμανία οι μαθητές και οι καθηγητές του Λυκείου Γόννων, συνοδευόμενοι από τους Ευρωπαίους συναδέλφους τους είχαν συνάντηση με τον Κυβερνήτη του Δέλτα του Δούναβη, ο οποίος τους ενημέρωσε για τις ιδιαιτερότητες του  σπουδαίου αυτού ποταμού και του περιβάλλοντα χώρου του, ενώ συμπλήρωσαν τη γνωριμία τους με τη χλωρίδα και πανίδα του Δέλτα του Δούναβη με την επίσκεψη τους στο  Ενυδρείο-Μουσείο Δούναβη της πόλης Τούλτσεα. Αυτό όμως που ενθουσίασε περισσότερο μικρούς και μεγάλους ήταν οι δράσεις πεδίου στο Δέλτα του Δούναβη, όπου απόλαυσαν τη μοναδική εμπειρία της επιβίβασης σε βαρκούλες και της βαρκάδας στα ήρεμα νερά του Δούναβη, της επίσκεψης σε μικρά νησάκια του Δέλτα του Δούναβη και της επιτόπιας παρατήρησης σπάνιων πουλιών που ζουν στην περιοχή αυτή.

Κατά την παραμονή τους στη Ρουμανία οι παρευρισκόμενοι είχαν επίσης την ευκαιρία να συμμετέχουν σε παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού, να γευτούν τοπικές γεύσεις και ψάρια του ποταμού Δούναβη, να επισκεφθούν αξιοθέατα της περιοχής όπως το κάστρο Ενισάλα, το μουσείο Τέχνης και το σπίτι του Αβραμίδη στην Τούλτσεα, καθώς και το Παλάτι του Λαού και το μέγαρο  μουσικής Ατενέουμ στην πρωτεύουσα Βουκουρέστι, επιστρέφοντας στην Ελλάδα με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ιταλία

Στην Ιταλία, οι Ιταλοί εταίροι από το σχολείο Nicollo Machiavelli στο Μιλάνο υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά την αντιπροσωπεία μαθητών και καθηγητών του Γενικού Λυκείου Γόννων και τους ξενάγησαν, μαζί με τους εταίρους από τη Ρουμανία, στις καταπράσινες εγκαταστάσεις του σχολείου στα περίχωρα του Μιλάνου. Οι συμμετέχοντες επισκέπτες γνωρίστηκαν με τους μαθητές και τους καθηγητές του σχολείου,  συζήτησαν για τα προβλήματα που δημιουργεί η κλιματική αλλαγή , παρουσίασαν δεδομένα της υδάτινης αναπτυξιακής πολιτικής της περιοχής τους, στοιχεία πολιτισμού και φυσικής ομορφιάς  και ανέπτυξαν από κοινού δράσεις ενισχύοντας την πεποίθηση ότι η ανάπτυξη δύναται να επέλθει μέσα από το σεβασμό και την προστασία του υδάτινου περιβάλλοντος εκπαιδεύοντας τους μαθητές- πολίτες του αύριο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στην Ιταλία, οι συμμετέχοντες έκαναν δραστηριότητες πεδίου για την ενίσχυση της περιβαλλοντικής τους συνείδησης και την προστασία του υδάτινου περιβάλλοντος. Έτσι είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τη λίμνη Κόμο και τη γύρω περιοχή, να αντιληφθούν την αρμονική συνύπαρξη ανθρώπου και φύσης, την  αδιάλειπτη σχέση αλληλεξάρτησης και αλληλεπίδρασης μεταξύ τους από τα πανάρχαια χρόνια καθώς παρέχει τα απαραίτητα για την επιβίωσή τους και, τέλος, να θαυμάσουν  σήμερα τη λίμνη που αποτελεί στοιχείο απαράμιλλης φυσικής  ομορφιάς  συμβάλλοντας στην αύξηση της  επισκεψιμότητάς  της,  με τον τουρισμό να  αποτελεί μία σημαντική πηγή εσόδων.Ιδιαίτερα εντυπωσιάστηκαν από την επίσκεψή τους στη Βενετία, με τα περίφημα κανάλια της, που αποτελούν πόλο έλξης για εκατομμύρια τουρίστες απ’ όλο τον κόσμο, και πληροφορήθηκαν για το σχέδιο ένωσης Βενετίας- Μιλάνου μέσω καναλιών.

Στο Μιλάνο είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν μια άλλη πλευρά της κοσμοπολίτικης πόλης, που πέρα από τη μόδα, τον πολιτισμό και τη βαριά βιομηχανία, διέθετε τα κανάλια Navigli, από τα παλαιότερα τεχνητά κανάλια στην Ευρώπη, που κατασκευάστηκαν ώστε το Μιλάνο να έχει σύνδεση με τη λίμνη Maggiore, τη λίμνη Κόμο και την πόλη Πάβια. Πρόκειται για μεγάλες πλωτές οδούς, που χρησίμευαν για τη μεταφορά προϊόντων και την άρδευση αγρών.

Επιπλέον επισκέφθηκαν τη διώρυγα που συνδέει το Μιλάνο με τον Πάδο – την αρχαιότερη διώρυγα σε χρήση σε όλη την Ευρώπη , κατασκευασμένη τον 12ο αιώνα –  και το οικομουσείο Martesana κατά μήκος του Naviglio Picollo, ένα μουσείο νερού με σύνθημα  «Το νερό ρέει» που μαρτυρεί την πολιτιστική ταυτότητα και κληρονομιά του Naviglio Martesana στοχεύοντας στη μετάδοση της υδάτινης και εδαφικής κληρονομιάς στις μελλοντικές γενιές καθώς αποτελεί το πρώτο οικολογικό μουσείο αφιερωμένο αποκλειστικά και μόνο στο νερό. Αναδείχτηκε κατ’ αυτόν τον τρόπο η συμβολή του υδάτινου στοιχείου στη διατήρηση της κλιματικής ισορροπίας και αντιλήφθηκαν οι μαθητές μας πως το μέλλον της ανθρωπότητας είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την προστασία του περιβάλλοντος.

Οι μαθητές και οι καθηγητές ,τέλος, είχαν την ευκαιρία να γευτούν διάφορα τοπικά παραδοσιακά εδέσματα,  να επισκεφθούν σπουδαία αξιοθέατα του Μιλάνου, όπως την περίφημη Σκάλα του Μιλάνου, τον καθεδρικό ναό Duomo και το Castelo Sforza και επιστρέφουν , πλέον,  στην πατρίδα τους με μια παρακαταθήκη γνώσης , πολιτισμού, εμπειριών συνοδευμένες από εξαιρετικές εικόνες,  όντες , πλέον, εμπλουτισμένοι με νέες φιλίες, διαφορετικές κουλτούρες  και μηνύματα συναδέλφωσης και συνεργασίας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Eπίσκεψη της ΟΝΝΕΔ στη Λάρισα –

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Στο πλαίσιο επισκέψεων που πραγματοποιεί η ΟΝΝΕΔ ανά την Ελλάδα, ο πρόεδρος της Οργάνωσης Ορφέας Γεωργίου, συνοδευόμενος από στελέχη της Οργάνωσης, βρέθηκε στο νομό Λάρισας. Στόχος της επίσκεψης ήταν η αλληλεπίδραση με νέους επαγγελματίες πουδραστηριοποιούνται σε όλο το φάσμα της παραγωγικής διαδικασίας, η ανταλλαγή απόψεων για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και η παρουσίαση του κυβερνητικού έργου και της επίδρασής του στην εξέλιξη της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η πρώτη επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στην επιχείρηση «Γεωργικά Εφόδια Θεσσαλίας». Ο Δημήτρης Τσαλίκης και ο Κωνσταντίνος Καλόγερος ανέλαβαν να συνεχίσουν την επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1978 και ναδραστηριοποιηθούν στη χονδρική και λιανική πώληση λιπασμάτων, ειδών μελισσοκομίας και κηπουρικής. Πρόκειται για μια επιχείρηση δεύτερης γενιάς, ενώ, όπως επισήμαναν οι νεαροί ιδιοκτήτες της επιχείρησης, στόχος τους είναι, να βοηθήσουν στην καλλιέργεια μιας οικολογικής – περιβαλλοντολογικής συνείδησης στον νέο Έλληνα παραγωγό.

Επόμενος σταθμός ήταν η εταιρία «ΚΑΡΚΑΝΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Α.Ε.». Τα στελέχη της ΟΝΝΕΔ ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης και συνομίλησαν με τον ιδιοκτήτη της εταιρίας και αντιπρόεδρο ΣΘΕΒ, Γιώργο Καρκανιά. Η εταιρία ιδρύθηκε το 1980 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη Συστημάτων Διαχείρισης Περιβαλλοντικών Προβλημάτων. Ο κ. Καρκανιάς συνομίλησε με τα στελέχη της οργάνωσης για τους στόχους και τις προοπτικές περαιτέρω επέκτασης της επιχείρησης, ενώ μαζί με τα στελέχη του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρίας παρουσίασαν ένα καινοτόμο έργο βιολογικού καθαρισμού το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Μαυροβούνιο.

Έπειτα, σειρά είχε η επιχείρηση «kantines.com», μια οικογενειακή επιχείρηση δεύτερης γενιάς η οποία συνεχίζει μια παράδοση 30 και πλέον χρόνων στην κατασκευή και διαμόρφωση καντινών και κάθε είδους κινητού και μη εστιατορίου, έχοντας κατορθώσει να κατέχει σήμερα το 86% της παραγωγής στην Ελλάδα. Τα στελέχη της οργάνωσης υποδέχτηκε στις νέες εγκαταστάσεις της επιχείρησης ο 39χρονος ιδιοκτήτης κ. Σκρέτας. «Η αδιάκοπη προσπάθεια για συνεχή βελτίωση των προϊόντων, αποτελεί τη φιλοσοφία μας και το κύριο μέλημα μας, ενώ ο συνεχώς αυξανόμενος ρυθμός πωλήσεων και εξαγωγών αποδεικνύει την αξεπέραστη ποιότητα των αντικειμένων και μας δικαιώνει», τόνισε ονεαρός ιδιοκτήτης.

Επόμενος σταθμός ήταν το «Κέντρο δια βίου μάθησης ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ». Οι αδελφοί Γιώργος και Χρήστος Ρώμνιος, καθώς και ο Μιχάλης Τριανταφύλλου, ίδρυσαν το 2013, σε πολύ νεαρή ηλικία, το κέντρο με στόχο την υλοποίηση προγραμμάτων συνεχιζόμενηςεπαγγελματικής κατάρτισης που απευθύνονται σε άνεργους, εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους και άτομα των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων. Κατά την ξενάγηση των στελεχών στις αίθουσες του κέντρου, οι ιδιοκτήτες αναφέρθηκαν στους στόχους και το όραμά τους. Επισήμαναν δε κατά τη διάρκεια της συζήτησης, πως η προώθηση και υποστήριξη στην απασχόληση ατόμων που ολοκληρώνουν τα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, αποτελεί βασικό τους στόχο.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης στο νομό, τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ συνόδευσαν οι βουλευτές του νομού Λάρισας Χρήστος Κέλλας και Στέλλα Μπίζιου καθώς και ο εκπρόσωπος του βουλευτή Μάξιμου Χαρακόπουλου Βασίλης Τζουρμακλιώτης, ενώ παράλληλα πραγματοποίησε συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κωνσταντίνο Αγοραστό, τον αντιπεριφερειάρχη Λάρισας Βασίλη Πινάκα, τον πρόεδρο ΔΕΕΠ Ηλία Σουφλιά και τον πρόεδρο ΣΘΕΒ και ιδιοκτήτη των «ΠΡΟΚΕΛ Α.Ε.» και «ΒΕΡΜΙΟΝ ΑΤΕΕ», δύο τοπικών επιχειρήσεων δεύτερης γενιάς, Γιώργο Ρουπακιά.

Η επίσκεψη του προέδρου στο νομό Λάρισας ολοκληρώθηκε με μία συζήτηση με τα στελέχη της τοπικής οργανωτικής δομής της ΟΝΝΕΔ. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στη νέας γενιάς αγροτική παραγωγή. Τα μέλη της τοπικής οργάνωσης εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την πορεία του πρωτογενούς τομέα, που αποτελεί τη ραχοκοκκαλιά της τοπικής οικονομίας. Υπογράμμισαν, ακόμη, την ανάγκη δραστηριοποίησης ακόμη περισσότερων νέων ανθρώπων της περιοχής στους τομείς της πρωτογενούς παραγωγής όπως η κτηνοτροφία, η γεωργία και η ξυλεία.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ορφέας Γεωργίου δήλωσε: «Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας στη Λάρισα, έχω τη χαρά να έχω γνωρίσει από κοντά νέους ανθρώπους που με όρεξη και έμπνευση έχουν εξελιχθεί ο καθένας στον τομέα του. Ανθρώπους που ανέλαβαν οικογενειακές επιχειρήσεις, θέλησαν να τις εκσυγχρονίσουν και να τις εξελίξουν, και τα κατάφεραν. Θέλουμε στις επισκέψεις μας σε όλη την Ελλάδα να συναντούμε ανθρώπους της αγοράς και επιχειρήσεις που ενισχύουν την εγχώρια παραγωγή και την τοπική οικονομία, και δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας. Ανθρώπους που δίνουν προοπτικές ανάπτυξης ως μέρους ενός συνόλου, προς όφελος όλων. Στόχος μας είναι η πραγματοποίηση δράσεων όλων των οργανώσεων της περιφέρειας, που θα αναδεικνύουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε περιοχής και τις ανάγκες της. Ηκυβέρνηση έχει αποδείξει πως στηρίζει τους ανθρώπους που θέλουν να δουν τη χώρα τους να προκόβει και είμαστε εδώ να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια».

Στην περιοδεία στον νομό Λάρισας παρευρέθηκαν το μέλος ΠΕ ΝΔ Αχιλλέας Κέλλας, ο Υπεύθυνος Περιφερειακών Οργανώσεων ΟΝΝΕΔ Φάνης Πασχάλης, ο πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Λάρισας Χρήστος Μαϊμουλιώτης, ο Γραμματέας ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κυριαζής Σωτηρίου, ο Υπεύθυνος Περιφερειακών Οργανώσεων ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Δημήτρης Πουλιάνος, ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας στο Πολιτικό Συμβούλιο της ΟΝΝΕΔ Αλέξανδρος Ψαριανός, τα στελέχη της ΟΝΝΕΔ Λάρισας Νίκος Ρεβήσιος, Γιώργος Αλεξίου, Αλέξανδρος Τσάτσος, Γιάννης Γρηγορίου, Παναγιώτης Μωυσίδης, Ευαγγελία Λανάρα, Αγαθή Γκουνιαρούδη, τα μέλη της ΟΝΝΕΔ Λάρισας Αντώνης Κούτρας και Αλέξανδρος Καλλίνος , ο Γραμματέας Δ.Α.Π- ΝΔΦΚ Λάρισας Κωνσταντίνος Λιούντρης και μέλη Δ.Α.Π Λάρισας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Φωτιά σε βαμβάκι στην ΤΚ Λουτρού

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής σε βαμβάκι στην ΤΚ Λουτρού.

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε συγκομιστεί χθες και για άγνωστη αιτία εξερράγη φωτιά. Υπολογίζεται ότι ήταν περίπου 10 τόνοι.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(φωτο αρχείου)

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.
VIDEO7 λεπτά ago

6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πολεοδομίας, Χωροταξίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης στον Βόλο

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ12 λεπτά ago

“Πάτησε” κορυφή η… επιβλητική Μαρσέιγ

OIKONOMIA14 λεπτά ago

Oxford Economics: Τα στοιχεία για τον πληθωρισμό σηματοδοτούν νέα επιθετική αύξηση των επιτοκίων

ΚΟΣΜΟΣ15 λεπτά ago

Μπουρκίνα Φάσο: Ο στρατός ανέτρεψε τον επικεφαλής της χούντας – Απέτυχε να αντιμετωπίσει τους τζιχαντιστές

VIDEO24 λεπτά ago

Πήλιο: Απείλησε να κάψει τη μητέρα του – Κραυγή απόγνωσης από 72χρονη γυναίκα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ31 λεπτά ago

Η παρουσίαση των παλαιμάχων της ΑΕΚ (video)

ΚΟΣΜΟΣ32 λεπτά ago

Ιράν: Δεκάδες νεκροί και τραυματίες σε ταραχές – Συνελήφθησαν εννέα Ευρωπαίοι για υποκίνηση διαδηλώσεων

ΜΑΓΝΗΣΙΑ37 λεπτά ago

Συμβόλαιο αγοραπωλησίας ακινήτου: Ποια προβλήματα προκύπτουν και πώς θα λυθούν

VIDEO40 λεπτά ago

Βόλος: «Έγδυσαν» Βολιώτη συνταξιούχο – Πως του έκλεψαν 90.000 ευρώ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ41 λεπτά ago

Τουρκία: Επιμένει στην αποστρατιωτικοποίηση των ελληνικών νησιών – Επιστολή στον ΟΗΕ

ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago

Η τραγική ιστορία ενός 60χρονου γιατρού γράφεται κάθε μέρα στους δρόμους του Βόλου..

ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

Έρχεται νέο πρόγραμμα επιδότησης ηλιακών θερμοσίφωνων από 800 έως 1000 ευρώ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ6 ημέρες ago

Στοίχημα: Άνετη η Ελλάδα, “καίγεται” η Κύπρος

ΕΛΛΑΔΑ6 ημέρες ago

Βίντεο: Της είπαν να καλύψει στο στήθος της σε εστιατόριο επειδή ήταν πολύ προκλητική

MEDIA5 ημέρες ago

Τζούλια Αλεξανδράτου: Αυτός είναι ο πατέρας του παιδιού της (Pics)

ΣΤΟΙΧΗΜΑ7 ημέρες ago

Στοίχημα Σαββάτου: Κύπρος – Ελλάδα προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago

Έκανε ποδήλατο στον Άναυρο και κατέληξε.. στο νοσοκομείο Βόλου

ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες ago

Χαμός στον «αέρα» εκπομπής: Έφυγαν οι παρουσιαστές και εκείνοι ακόμη τσακωνόντουσαν

ΜΑΓΝΗΣΙΑ7 ημέρες ago

Πέθανε ο γνωστός ξενοδόχος του Βόλου Βασίλης Ταλαδιανός

MEDIA4 ημέρες ago

«Πόλεμος» διαρροής μηνυμάτων ανάμεσα σε Δήμητρα Αλεξανδράκη-Μάκη Τριανταφυλλόπουλο

Δημοφιλή