Connect with us

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Στην Καρδίτσα ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ κ. Δημήτρης Σκάλκος

Published

on

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Στην Καρδίτσα βρέθηκε τη Δευτέρα σήμερα ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ κ. Δημήτρης Σκάλκος προκειμένου να επισκεφτεί έργα της ΠΕ Καρδίτσας.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ο ίδιος βρέθηκε το πρωί στο Κέντρο Κοινωνικών Δραστηριοτήτων της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων συνοδευόμενος από τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό και τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Κωστή Νούσιο και το θεματικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Δημ. Αναγνωστόπουλο. 

Στην Καρδίτσα ο κ. Σκάλκος επισκέφτηκε επίσης έργα που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020 και υλοποιούνται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας:  την παράκαμψη Καρδίτσας στο τμήμα από έξοδο προς Αγιοπηγή έως έξοδο προς Μητρόπολη, έργα αποκατάστασης από τον Ιανό στον ποταμό Καράμπαλη, το οδικό τμήμα από Δέλτα Καρδίτσας έως είσοδο Καρδίτσας, το οδικό τμήμα παράκαμψης Συκεώνας και το τμήμα από ισόπεδο κόμβο Μεσοράχης έως ισόπεδο κόμβο Ελευθερών.
Όπως τόνισε τα έργα του Ιανού προχωρούν ενώ σε ότι αφορά το ΕΣΠΑ η Θεσσαλία βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο καθώς οι συμβασιοποιήσεις ξεπερνούν του 125%. Πρόσθεσε ότι με το νέο πρόγραμμα η Θεσσαλία θα ενισχυθεί με επιπλέον 55 εκατ. ευρώ.

Δημήτρης Σκάλκος  Γ.Γ. Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ : «Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή βρίσκομαι στην Καρδίτσα και στη συνέχεια  θα επισκεφτώ την Λάρισα και τον Βόλο. Η  αλήθεια είναι  ότι εδώ στη Θεσσαλία έχετε έναν Περιφερειάρχη που κάνει πολλά και πρέπει να είμαι ειλικρινής και να του το αναγνωρίσω. Δεν είναι η πρώτη φορά που επισκεπτόμαστε ως κλιμάκιο του Υπουργείου Ανάπτυξης και  Επενδύσεων την Περιφέρεια Θεσσαλίας, κάθε φορά όμως υπάρχει η αναγκαιότητα να δούμε  και κάτι άλλο. Πραγματικά, υλοποιούνται πάρα πολλά έργα  στη Θεσσαλία και έτσι πρέπει να είναι σε κάθε Περιφέρεια της χώρας. Η  επίσκεψή μας έχει τρία σκέλη:

Καταρχάς  τα έργα  αποκατάστασης μετά την καταστροφές του Ιανού. Εδώ πραγματικά έχει γίνει μια πολύ σημαντική δουλειά, σχεδόν το σύνολο των έργων που εντάξαμε ολοκληρώθηκαν ή ολοκληρώνονται και κάποια λίγα είναι σε φάση υπογραφής σύμβασης.

Κατά δεύτερον τα έργα που τρέχουν με χρηματοδότηση από το  Περιφερειακό Επιχειρησιακό  Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020. Πρέπει να πούμε ότι το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας είναι από τα καλά Επιχειρησιακά Προγράμματα, με πλήθος έργων σε υψηλό βαθμό υλοποίησης. Οι  συμβασιοποιήσεις των έργων ξεπερνούν τo 126%, πράγμα που σημαίνει ότι έχουμε μια ασφάλεια ότι το Πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί χωρίς απώλεια  πόρων.  Από το νέο ΕΣΠΑ 2021-2027, η  Θεσσαλία βγαίνει ενισχυμένη, με αύξηση πόρων της τάξης του 31% περίπου. Αυτό σημαίνει σε απόλυτους αριθμούς ένα κονδύλι που ξεπερνά τα 550 εκατομμύρια ευρώ, οπότε καταλαβαίνετε το μέγεθος της πρόκλησης προκειμένου να αντιστοιχίσουμε ώριμα έργα και δράσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας σε όλους αυτούς τους πόρους. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το ΕΣΠΑ δεν είναι μόνο δρόμοι,  έχει να κάνει με κοινωνικές υπηρεσίες πολύ σημαντικές, είτε πρόκειται για την κοινωνική μέριμνα, είτε πρόκειται για την στήριξη της οικογένειας ( βρεφονηπιακοί σταθμοί κτλ. ). Στο νέο  ΕΣΠΑ οι πόροι του Ευρωπαϊκού  Κοινωνικού Ταμείου είναι ιδιαίτερα αυξημένοι για τις  Περιφέρειες.   Ήδη τα Τομεακά Προγράμματα 2021-2027 έχουν αρχίσει να εγκρίνονται το ένα κατόπιν του άλλου, ακολουθούν τα Περιφερειακά Προγράμματα και  θεωρούμε ότι περί τον Οκτώβρη θα βγουν οι πρώτες  νέες προσκλήσεις, πράγμα που ενδιαφέρει κυρίως τις επιχειρήσεις.

Το  τρίτο σκέλος της επίσκεψής μας έχει να κάνει ακριβώς με τις επιχειρήσεις και το Πρόγραμμα «Ανάσα». Θέλουμε  το «Ανάσα 2» να το δούμε να τρέχει με τον ίδιο γρήγορο ρυθμό όπως το «Ανάσα 1», γιατί  οι προκλήσεις για τις ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι μεγάλες. Έχουμε ένα διεθνές περιβάλλον εξαιρετικά απαιτητικό,  με την ενεργειακή κρίση που ακολούθησε την κρίση της πανδημίας, τις επιπτώσεις της ρωσικής επιθετικότητας στην Ουκρανία και  προκειμένου να βγούμε γρήγορα από αυτόν τον δυσμενή αναπτυξιακό κύκλο, θα απαιτηθούν και σημαντικές δημόσιες επενδύσεις. Δημόσιες επενδύσεις υπάρχουν, είτε μιλάμε για το ΕΣΠΑ, είτε για το Ταμείο Ανάκαμψης, είτε για τους πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων. Θέλω να πιστεύω ότι κι άλλες Περιφέρειες και τα Αρμόδια Υπουργεία θα κάνουν εξίσου καλή δουλειά με αυτή που γίνεται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, προκειμένου να βγούμε το συντομότερο δυνατό από αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Και πάλι ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη  Κώστα Αγοραστό για την υποδοχή,  την στενή συνεργασία  και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στη Θεσσαλία».

Κώστας Αγοραστός, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας: « Με ιδιαίτερη χαρά  καλωσορίζουμε στη Θεσσαλία τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και  ΕΣΠΑ  Δημήτρη Σκάλκο, με τον οποίο έχουμε  μια διαχρονική, σταθερή και δημιουργική συνεργασία. Είμαστε εδώ για να  δει από  κοντά σημαντικά έργα  που χρηματοδοτεί το  ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020 σε Καρδίτσα και Λάρισα,  να προγραμματίσουμε  το νέο ΕΣΠΑ 2021-2027 και να ενημερωθεί για την  πορεία του προγράμματος ΑΝΑΣΑ 2, που δίνει ανάσα ρευστότητας σε 7.000 περίπου  θεσσαλικές επιχειρήσεις που έχουν πραγματική ανάγκη, σε μια δύσκολη εποχή. Σύντομα ανακοινώνονται τα αποτελέσματα.

Στην Καρδίτσα επισκεπτόμαστε το Κέντρο Κοινωνικών Δραστηριοτήτων προϋπολογισμού ένταξης 4,5 εκατομμυρίων ευρώ,  με φορέα λειτουργίας την Ιερά Μητρόπολη, ένα έργο για τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, που προχωρά με  ικανοποιητικό ρυθμό και χρηματοδότηση από το  ΕΣΠΑ Θεσσαλίας.  Επισκεπτόμαστε επίσης  τα μεγάλα έργα που αλλάζουν την  εικόνα, την αρχιτεκτονική του τοπίου  και την ποιότητα ζωής των ανθρώπων στην Καρδίτσα όπως:  η ολοκλήρωση του  περιφερειακού δρόμου στο  τμήμα Αγιοπηγή- Μητρόπολη, προϋπολογισμού ένταξης 10 εκατ. ευρώ,  όπου  συνεργαστήκαμε αποτελεσματικά με τον ΟΣΕ και την Τράπεζα Πειραιώς, πήραμε την έγκριση, εγκαταστάθηκε ο ανάδοχος και ξεκινά η κατασκευή του, ο  δρόμος Δέλτα Καρδίτσας- είσοδος Καρδίτσας, προϋπολογισμού ένταξης  41 εκατ. ευρώ, μήκους  6 χλμ με 4 λωρίδες κυκλοφορίας και ποδηλατόδρομο, τον ολοκληρωμένο δρόμο   Παλαμάς -Δέλτα Καρδίτσας προϋπολογισμού ένταξης 12 εκατ.  ευρώ, τα έργα στην παράκαμψη  Συκεώνας, συνολικού  προϋπολογισμού ένταξης  33 εκατομμυρίων ευρώ, που έχουν προχωρήσει σε ποσοστό 40% και  το τμήμα από ισόπεδο κόμβο Μεσοράχης έως ισόπεδο κόμβο  Ελευθερών, προϋπολογισμού ένταξης 12 εκατ. ευρώ με το οποίο ολοκληρώνεται  ασφαλής ο οδικός άξονας για τη σύνδεση Καρδίτσας-Λάρισας.

Στην Καρδίτσα από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020 χρηματοδοτούμε  με συνολικό προϋπολογισμό ένταξης 8,4 εκατ. ευρώ   19 έργα βιώσιμης αστικής ανάπλασης, το επόμενο διάστημα δημοπρατούμε την ενεργειακή αναβάθμιση του Δικαστικού Μεγάρου Καρδίτσας και  με την ολοκλήρωση των δοκιμών παραδίδουμε το μεγάλο έργο του ταχυδιυλιστηρίου Σμοκόβου, συνολικού προϋπολογισμού ένταξης 42 εκατ. ευρώ που δίνει ποιοτικό πόσιμο νερό σε 45 χωριά  και περίπου 40 χιλιάδες  κατοίκους στην ανατολική πλευρά της Καρδίτσας.

Θέλω να  ευχαριστήσω τον Γ.Γ. Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ για την άριστη, πολυεπίπεδη  συνεργασία που είχαμε στη διαχείριση και αποκατάσταση των πληγών του Ιανού, με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας  έχει σε εξέλιξη 89 έργα αποκατάστασης συνολικού προϋπολογισμού  47 εκατ. ευρώ. Ο Γ.Γ. βοήθησε να  ενταχθούν τα έργα της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ,  προϋπολογισμού 245 εκατ. ευρώ,  εκ των  οποίων πολλά έργα υποδομής  έχουν ολοκληρωθεί και τα υπόλοιπα βρίσκονται σε πλήρη  εξέλιξη. Με την έγκριση των περιβαλλοντικών μελετών ξεκινούν και τα έργα  στα ποτάμια. Βοήθησε επίσης χρηματοδοτώντας τους Δήμους για έργα αποκατάστασης και με τις αποζημιώσεις που έχουν δοθεί σε ανθρώπους και επιχειρήσεις  όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Δημοπρατήθηκε και σύντομα υπογράφεται η σύμβαση για την ηλεκτροκίνηση της σιδηροδρομικής γραμμής Παλαιοφάρσαλος – Καλαμπάκα,   προϋπολογισμού ένταξης 64 εκατ. ευρώ με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ. Μαζί με την ηλεκτροκίνηση της γραμμής Λάρισα- Βόλος που συμβασιοποιήθηκε, η Θεσσαλία αποκτά ηλεκτροκίνηση στο σύνολο του θεσσαλικού σιδηροδρόμου. Από το ΕΣΠΑ χρηματοδοτείται και ο αυτοκινητόδρομος Ε65.

Με την παρουσία του σήμερα στη Θεσσαλία, ο Δημήτρης Σκάλκος αποδεικνύει τον έμπρακτο σεβασμό και το ενδιαφέρον του απέναντι στα έργα τα οποία χρηματοδοτεί  και απέναντι στους ανθρώπους. Αποδεικνύει ότι έχει ήχο και εικόνα της πραγματικότητας  και θέλει να βλέπει τα χρήματα  του ΕΣΠΑ να πιάνουν πραγματικά τόπο  και τα έργα να αποδίδονται γρήγορα στην κοινωνία.   Συνεργαζόμαστε και μαζί  δημιουργούμε ένα θετικό  κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό αποτύπωμα σε μια δύσκολη εποχή». 

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Λάρισα: Αυτοκίνητο “καρφώθηκε” σε προπορευόμενο όχημα στην Ηρώων Πολυτεχνείου κι λίγο έλειψε να “προσγειωθεί” σε καφετέρια

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Τροχαίο ατύχημα με σύγκρουση αυτοκινήτων σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στη Λάρισα.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του onlarissa.gr, όλα συνέβησαν γύρω στις 6 το απόγευμα στην Ηρώων Πολυτεχνείου, λίγο πριν τη διασταύρωση με την οδό Κολοκοτρώνη στο ύψος του καφέ Sicily, όταν ένα αυτοκίνητο “καρφώθηκε” κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες σε προπορευόμενο όχημα. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν το όχημα να “καβαλήσει” το πεζοδρόμιο, να προσκρούσει σε φανάρι και παραλίγο να “εισβάλει” στην καφετέρια.

Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν έτυχε να περνάει κάποιος περαστικός από το σημείο και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Οι οδηγοί των δύο αυτοκίνητων είναι καλά στην υγεία τους, χωρίς να υποστεί κάποιος τραυματισμό.

Στον τόπο του ατυχήματος έσπευσε η Τροχαία Λάρισας για να επιληφθεί του συμβάντος και να ρυθμίσει προσωρινά την κυκλοφορία, έως ότου απομακρυνθούν τα δύο οχήματα.

Δείτε φωτογραφίες του onlarissa.gr από το σημείο:

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

«Η Δολίχη Ελασσόνας, στηρίζει τον Πολιτισμό και Αθλητισμό» –

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών και θρησκευτικών εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στην Δολίχη του δ.Ελασσόνας , με την πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η ΤΡΙΠΟΛΙΤΙΔΑ», παραβρέθηκε η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ ν.Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η εκδήλωση περιλάμβανε παραδοσιακή μουσική και εκδηλώσεις , ενώ συνοδεύτηκε από βραβεύσεις αθλητριών και αθλητών του χωριού που πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις ,στις οποίες αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και η Ευαγγελία Λιακούλη, η οποία, στο χαιρετισμό που απηύθυνε, επεσήμανε τα εξής:

«Με ιδιαίτερη χαρά βρίσκομαι σήμερα , στην όμορφη Δολίχη του Δήμου Ελασσόνας. Είμαστε όλοι ξανά συγκεντρωμένοι σήμερα εδώ , μετά την απουσία κάθε κοινωνικής εκδήλωσης τα τελευταία 2,5 χρόνια, λόγω των αποκλεισμών της πανδημίας, για να αναδείξουμε εκδηλώσεις που είναι μεγάλης σημασίας για την τοπική κοινωνία, γιατί μας φέρνουν σε επαφή με τους ανθρώπους του τόπου μας , τους ανθρώπους της αγροτιάς , της κτηνοτροφίας και του μόχθου και όλοι μαζί μοιραζόμαστε στιγμές, επικοινωνούμε και συνυπάρχουμε στο χρόνο αυτό.

Με χαρά βλέπω σήμερα, η πείρα να συμπορεύεται με τα νιάτα μας, όλοι μαζί σε έναν κύκλο αγκαλιάς, με την παράδοση να κυριαρχεί , μέσα από τη δροσιά των νέων ανθρώπων και τη σοφία των παλαιότερων.Αυτό χρειάζεται και η Χώρα μας, σε δύσκολους και χαλεπούς καιρούς που βιώνουμε, με οικονομικές και κοινωνικές κρίσεις, με εθνικές προκλήσεις και δυστυχώς με σοβαρά εσωτερικά θέματα-των τελευταίων ημερών- που θέτουν ουσιαστικά ερωτήματα για την προάσπιση της Δημοκρατίας μας.

Θερμά συγχαρητήρια στον Πολιτιστικό Σύλλογο που δημιούργησε αυτή την υπέροχη εκδήλωση παράδοσης, χωρίς να λησμονήσει τα παιδιά που διακρίθηκαν στο χώρο του αθλητισμού , όπως η Μαρία-Ευαγγελία, που είχα τη χαρά να βραβεύσω εκ μέρους του συλλόγου, για την περίφημη πορεία της στο άθλημα του taekwondo, αλλά και όλα τα κορίτσια και αγόρια του χωριού , τους αθλητές μας που διαπρέπουν σε διάφορα είδη αθλητικών δραστηριοτήτων και σε όλα τα νέα παιδιά που τολμούν να συναγωνίζονται και να κατακτούν στόχους . Εμείς σας καμαρώνουμε , μαζί με τους γονείς και τους παππούδες σας. Καμαρώνουμε γιατί ΟΛΟΙ μαζί , λέμε αυτά τα όμορφα ΝΑΙ στη ΖΩΗ ! Πρώτα από όλα η διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς του κάθε όμορφου χωριού μας. Πρώτα ο Νομός μας και οι Άνθρωποί μας».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.
VIDEO4 λεπτά ago

Ο Γιάννης Αποστολίδης στο Δελτίο Ειδήσεων για την φωτιά στο Άγιο ‘Ορος και για την Σκιάθο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ5 λεπτά ago

ΣΥΡΙΖΑ: Τίποτα δεν γλιτώνει τον κ. Μητσοτάκη από τις ευθύνες για την εκτροπή που επιχείρησε

ΕΛΛΑΔΑ6 λεπτά ago

Μυστήριο με αρπαγή βρέφους 8 μηνών στο Αιγάλεω

ΜΠΑΣΚΕΤ11 λεπτά ago

Ασίστ για… σεμινάριο από τον Καλάθη (video)

ΕΛΛΑΔΑ26 λεπτά ago

Θεοδωρικάκος: «Αυστηροί έλεγχοι από την ΕΛΑΣ για τη βία στα γήπεδα- Κανένα από τα μαγαζιά χουλιγκανισμού δεν θα ξανανοίξει»

ΜΠΑΣΚΕΤ31 λεπτά ago

Στο ΟΑΚΑ η Βερόνικα Αντετοκούνμπο

LIFESTYLE39 λεπτά ago

Κιμ Καρντάσιαν: «Απελπισμένος ο Πιτ Ντέιβιντσον

ΕΛΛΑΔΑ47 λεπτά ago

Εξάρχεια: «Έξω το μετρό από την πλατεία»: Τεταμένο το κλίμα – Κινητοποιήσεις και έντονη παρουσία ΜΑΤ

ΜΠΑΣΚΕΤ52 λεπτά ago

Οι παρουσιάσεις των ομάδων στο Ελλάδα – Ισπανία (video)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ53 λεπτά ago

Η “κατάρα” συνεχίζεται: Σκόραρε ο Ράμσεϊ, “έφυγε” η Ολίβια Νιούτον

ΜΑΓΝΗΣΙΑ7 ημέρες ago

Έφυγε από την ζωή ο Bengaj Altin(Αλέκος ) μαρμαράς στην Σκιαθο

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Επεισόδιο στα κεντρικά καταστήματα της ΔΕΗ στον Βόλο μεταξύ δύο πολιτών

ΜΑΓΝΗΣΙΑ1 ημέρα ago

Πέθανε η Μαριάνα Καρακίτσου Σαραφοπούλου από Βόλο σε ηλικία 64 ετών.

ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

58 χρόνος έπεσε σε χαράδρα και σκοτώθηκε στο σεσκλο

ΜΑΓΝΗΣΙΑ1 ημέρα ago

Fuel Pass 2: Καθυστέρηση στην πληρωμή του επιδόματος

LIFESTYLE3 ημέρες ago

ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΑΡΙΝΑ ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ ΣΤΟ BARACOA ΤΗΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Την Πέμπτη 4/8 στις 11 η απολογία του Υποδ.Πυροσβεστικής Δικηγόρος των ανηλίκων ο Σάκης Κοκκίνης

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Στη θλίψη βυθίστηκε ο Αλμυρός Μαγνησίας από τον θάνατο του Παναγιώτη Αναστασίου

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Τραγωδία στα νερά του Παγασητικού- Στην παραλία Σάρες κοντά στις Νηές Μαγνησίας, εντοπίστηκε νεκρός 35χρονος ψαροντουφεκάς

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Θλιψη για την 56χρονη Αναστασία Μήσια από Βελεστίνο

Δημοφιλή