Connect with us
banner epikhirisis

MEDIA

Στην τελική ευθεία για την επιστροφή του “Πιο Αδύναμου Κρίκου” στο OPEN

Published

on

Στην τελική ευθεία για την επιστροφή του "Πιο Αδύναμου Κρίκου" στο OPEN

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Με αγωνία περιμένουμε την έναρξη του «Πιο Αδύναμου Κρίκου», με τον Τάσο Δούση να αναλαμβάνει τα ηνία της εκπομπής του OPEN, στην θέση της Μαρίας Μπακοδήμου. Η συμφωνία έχει γίνει γνωστή εδώ και αρκετό διάστημα και πλέον το τηλεπαιχνίδι περνά στην τελική φάση της προετοιμασίας του, με την παραγωγή να ετοιμάζεται πυρετωδώς, για την πρεμιέρα της εκπομπής.

Διαβάστε: Μάρα Ζαχαρέα: Πρεμιέρα σήμερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR – Δείτε το τρέιλερ

Ο Τάσος Δούσης στον “Πιο Αδύναμο Κρίκο”

Μετά από αρκετά χρόνια παρουσίασης, λοιπόν, της ταξιδιωτικής εκπομπής «Εικόνες», ο Τάσος Δούσης κάνει και μία διαφορετική τηλεοπτική κίνηση, καθώς εκτός από το ταξιδιωτικό ρεπορτάζ, θα παρουσιάσει και ένα τηλεπαιχνίδι. Ο έμπειρος παρουσιαστής καλείται να δώσει τη δική του ταυτότητα σε ένα από τα πιο γνωστά τηλεπαιχνίδια γνώσεων, με την αμεσότητα και τις χαρακτηριστικές ατάκες του.


Θα προβάλλεται το Σαββατοκύριακο;

Αυτή την περίοδο, οι προετοιμασίες για τον «Πιο Αδύναμο Κρίκο» βρίσκονται στην τελική ευθεία. Μάλιστα, οι τελευταίες αναφορές θέλουν το τηλεπαιχνίδι να κατευθύνεται προς τη ζώνη του Σαββατοκύριακου, αντί της καθημερινής προβολής που είχε αρχικά συζητηθεί. Το ακριβές πρόγραμμα και η ημερομηνία της πρεμιέρας αναμένεται να οριστικοποιηθούν από το OPEN το επόμενο διάστημα.

Πώς θα είναι ο “Πιο Αδύναμος Κρίκος”

Η βασική λογική του τηλεπαιχνιδιού παραμένει η ίδια. Οι παίκτες καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις γνώσεων και να συνεργαστούν ώστε να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα. Ωστόσο, στο τέλος κάθε γύρου πρέπει να αποφασίσουν ποιος θεωρούν ότι είναι ο «Πιο Αδύναμος Κρίκος» της ομάδας. Η διαδικασία δημιουργεί ανταγωνισμό, στρατηγική και αρκετές ανατροπές, καθώς οι παίκτες δεν χρειάζεται μόνο να γνωρίζουν τις σωστές απαντήσεις, αλλά και να πείσουν τους υπόλοιπους ότι αξίζουν να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Advertisement

 

Περισσότερα στο parapolitika.gr

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο Viber

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο WhatsApp
Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο