ΚΟΣΜΟΣ
Στιβ Γουίτκοφ: «Ο Νετανιάχου πήρε τις πιο δύσκολες αποφάσεις – Δεν θα είχαμε φτάσει εδώ χωρίς αυτόν»

Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έλαβε «εξαιρετικά δύσκολες αποφάσεις» κατά τη διάρκεια του πολέμου με τη Χαμάς, δηλώνει ο ειδικός απεσταλμένος των Ηνωμένων Πολιτειών, Στιβ Γουίτκοφ, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του ισραηλινού υπουργικού συμβουλίου.
«Η δύσκολη δουλειά ήταν του πρωθυπουργού», δήλωσε ο Γουίτκοφ, καθήμενος δίπλα στον Νετανιάχου. «Ήταν δική του ευθύνη να προστατεύσει τη χώρα, να πάρει δύσκολες αποφάσεις σχετικά με το πώς να αντιμετωπίσει τη Χαμάς, πότε να δείξει ευελιξία και πότε όχι».
Παραδέχτηκε ότι υπήρξαν στιγμές που πίστευε πως το Ισραήλ έπρεπε να επιδείξει περισσότερη ευελιξία. Ωστόσο, πρόσθεσε: «Αν κοιτάξω πίσω, η αλήθεια είναι πως δεν νομίζω ότι θα είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο χωρίς τον Πρωθυπουργό Νετανιάχου. Δεν είναι μόνο λόγια. Ο πρόεδρός μου το πιστεύει. Πιστεύει ότι ο πρωθυπουργός Νετανιάχου πήρε κάποιες πολύ δύσκολες αποφάσεις».
Πηγή: Times of Israel
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

-
VIDEO9 ώρες ago
🔴 Θρασύτατη ληστεία στο κέντρο του Βόλου – «Μπούκαραν» σε γνωστό κατάστημα εστίασης μέρα μεσημέρι
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ12 ώρες ago
Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στον Βόλο – Καίει κοντά σε κατοικημένη περιοχή
-
ΕΛΛΑΔΑ20 ώρες ago
Ένας νεκρός, τέσσερις τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας σε σοβαρή κατάσταση
-
VIDEO10 ώρες ago
😢 «Έχασα τα ζώα μου… τι θα κάνω;» – Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του 53χρονου κτηνοτρόφου
-
ΕΛΛΑΔΑ14 ώρες ago
Αναποδογύρισε αυτοκίνητο που οδηγούσε ηλικιωμένη
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ13 ώρες ago
Βόλος: Μεθυσμένος οδηγός συγκρούστηκε με μηχανή – Εγκατέλειψε τον μοτοσικλετιστή αιμόφυρτο
-
VIDEO7 ώρες ago
🤝 Βόλος: Ανοίγει «κουμπαράς» αλληλεγγύης για τις οικογένειες κτηνοτρόφων στη Μαγνησία
-
VIDEO9 ώρες ago
Τρία νέα ύποπτα κρούσματα στην περιοχή του Αλμυρού – Συναγερμός στις κτηνιατρικές αρχές