Connect with us
banner epikhirisis

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Αρκαλοχώρι ο Νίκος Ανδρουλάκης: “Με την εμπιστοσύνη των πολιτών θα φέρουμε την πολιτική αλλαγή”

Published

on

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

«Οι ενεργειακές κοινότητες είναι εργαλείο των τοπικών κοινωνιών» δήλωσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ προσερχόμενος στο Συνεδριακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου. Απαντώντας στην Κυριακάτικη ανακοίνωση του Πρωθυπουργού ο οποίος ζητά τρίτη τετραετία προβάλλοντας το διακύβευμα της σταθερότητας, ο κ Ανδρουλάκης δήλωσε «Ο Πρωθυπουργός και σήμερα με την ανάρτησή του ζητά από τον ελληνικό λαό μια τρίτη ευκαιρία. Τρίτη ευκαιρία γιατί; Γιατί κατάφερε να έχουμε ως Έλληνες τη χαμηλότερη αγοραστική δύναμη στην Ευρώπη; Τρίτη θητεία γιατί μια νέα οικογένεια δεν μπορεί να βρει σπίτι με αξιοπρέπεια, με χαμηλό ενοίκιο; Τρίτη θητεία γιατί η δημόσια υγεία και η δημόσια παιδεία είναι σε «καλή» κατάσταση; Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να γίνει παρελθόν όπως και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Ανδρουλάκης δήλωσε πως με την εμπιστοσύνη των πολιτών θα πραγματοποιηθεί η αναγκαία πολιτική αλλαγή, με στόχο την κοινωνική δικαιοσύνη και την εθνική αξιοπρέπεια. Πρόσθεσε ότι, με αφορμή τη συγκεκριμένη εκδήλωση, ήθελε να υπενθυμίσει πως από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την προεδρία του ΠΑΣΟΚ είχε θέσει δύο βασικά ζητήματα: την κοινωνική κατοικία και την επιβολή πλαφόν στα ενοίκια, ώστε να μειωθεί το κόστος ζωής, καθώς και το ζήτημα της δίκαιης, πράσινης ενεργειακής μετάβασης.

“Τι αποδεικνύει η σημερινή εκδήλωση; Ότι ο ενεργειακός χώρος δόθηκε επί της κυβερνήσεως της Νέας Δημοκρατίας στους ισχυρούς, στους ολιγάρχες. Έχουμε ελάχιστες πραγματικές ενέργειες κοινότητας. Και γι’ αυτό τιμά το Αρκαλοχώρι η σημερινή εκδήλωση. Η σημερινή εκδήλωση που αποδεικνύει ότι οι ενεργειακές κοινότητες είναι ένα εργαλείο των κοινωνιών για χαμηλό κόστος παραγωγής, για χαμηλό κόστος ζωής. Για να μπορούν οι πολίτες να ζήσουν με αξιοπρέπεια. Για να έχουν ανθεκτική παραγωγή, για να μείνουν εδώ οι οικογένειές τους, τα παιδιά τους, σε καλές θέσεις εργασίας και έτσι να έχει προοπτική όλη η ελληνική περιφέρεια. Είναι στο χέρι του ελληνικού λαού να επιλέξει κόμματα με πρόγραμμα, που μπορούν να φέρουν την πραγματική αλλαγή στον τόπο. Και αν μας τιμήσουν οι πολίτες, να είναι σίγουροι ότι αυτή η πολιτική αλλαγή, προς όφελος της καθημερινότητας και των παιδιών τους θα έρθει”, καταλήγει.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



Περισσότερα Εδω

Advertisement

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο WhatsApp

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο Viber
Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο