ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στο in τι συζητήθηκε στη συνάντηση Χάρη Δούκα με Βασίλη Κικίλια και Γιώργο Πατούλη
Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του in οι συναντήσεις ήταν σε καλό κλίμα και υπάρχει διάθεση εκατέρωθεν για εποικοδομητική συνεργασία.
Ο Χάρης Δούκας στη συνάντηση του με τον Υπουργό, επισήμανε το γεγονός πως οι γραφειοκρατικές διαδικασίες παρατείνουν πολύ τον χρόνο εκτέλεσης έργων, όπως αυτά της αντιπλημμυρικής θωράκισης. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του in, από την πλευρά του νέου Δημάρχου Αθηναίων, ειπώθηκε πως η καθυστέρηση υλοποίησης των έργων εξαιτίας της γραφειοκρατίας αποτελεί πρόβλημα καθώς τα επιστημονικά δεδομένα διαφοροποιούνται ραγδαία λόγω της κλιματικής κρίσης, με συνέπεια τα έργα που εκτελούνται χρόνια μετά από τις εγκρίσεις των μελετών, μπορεί να μην «απαντάνε» στα επιστημονικά δεδομένα του «σήμερα».
Οι δυο πλευρές συμφωνήθηκε να έχουν συνεχή συνεργασία σε θέματα πολιτικής προστασίας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κοινές δράσεις στο μέλλον σε συνεργασία των δυο φορέων δημόσιας διοίκησης.
Τι έγινε στη συνάντηση Χάρη Δούκα με Γιώργο Πατούλη
Στη συνάντηση του Χάρη Δούκα με τον Γιώργο Πατούλη, η οποία πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη, παραβρέθηκαν ο πρώην υπουργός και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Χ. Πρωτόπαπας, συνεργάτες του νέου Δημάρχου, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Αττικής Γ. Σελίμης, ο Διευθυντής Τεχνικών έργων της Περιφέρειας Α. Καλογερόπουλος, ο Προϊστάμενος της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής Ν. Πασσάς και υπηρεσιακά στελέχη.
Ο κ. Πατούλης ενημέρωσε τον κ. Δούκα για τα έργα, τα προγράμματα και τις δράσεις της Περιφέρειας Αττικής σε ζητήματα που αφορούν, τόσο στην πρόληψη φυσικών καταστροφών, όσο και στην υλοποίηση υποδομών και έργων που θωρακίζουν το σύνολο των δήμων της Αττικής από φυσικές καταστροφές. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στις αρμοδιότητες της Περιφέρειας στον καθαρισμό των ρεμάτων και τη χρηματοδότηση αντιπλημμυρικών έργων.
Διαβάστε επίσης: ΠΑΣΟΚ για ομιλία Τσίπρα: Ψαρεύει στα θολά νερά χωρίς πυξίδα | Χρυσοχοΐδης: Σε κακούργημα μετατρέπονται οι τηλεφωνικές απάτες σε βάρος ηλικιωμένων | Βίντεο Μητσοτάκη στα κοινωνικά δίκτυα για τη μείωση στο σταθερό τιμολόγιο της ΔΕΗ – «Ασπίδα προστασίας για κάθε ελληνική οικογένεια»
-
ΕΛΛΑΔΑ19 ώρες agoΝεκρό 4χρονο παιδί που έπεσε από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας
-
ΕΛΛΑΔΑ22 ώρες agoΑ. Συρίγος: «Η Σαουδική Αραβία δεν θα εξάγει πλέον πετρέλαιο μετά την επίθεση από το Ιράν»
-
LIFESTYLE7 ώρες agoΑντώνης Ρέμος: Κατέρριψε το ρεκόρ όλων των εποχών με την επετειακή συναυλία του στη Θεσσαλονίκη – Πάνω από 200.000 από τη Νέα Παραλία μέχρι το Μακεδονία Παλλάς και τον Λευκό Πύργο (Εικόνες & Βίντεο)
-
MEDIA17 ώρες agoΧαλαρές στιγμές στο προθερμαντήριο | Η Χότζκινσον επιμελείται το μακιγιάζ της Μπολ πριν τον τελικό των 800μ
-
MEDIA22 ώρες agoΈντονη βροχόπτωση πριν από τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στη Θεσσαλονίκη (VIDEOS)
-
ΕΛΛΑΔΑ12 ώρες agoΜαρτυρία εργαζόμενης στους αστυνομικούς: «Ο Μαζωνάκης ήταν χειρότερα απ’ όσες φορές τον είχαμε δει»
-
MEDIA15 ώρες agoΚέρκεζ κατά Ματσάρι: «Μπορεί να έχει κερδίσει δέκα τρόπαια, για εμένα είναι μηδέν»
-
ΕΛΛΑΔΑ20 ώρες agoΘάνατος Μαζωνάκη: Στο κινητό της γιατρού φωτογραφία του τραγουδιστή στο ιατρείο – Διέγραψαν τα ραντεβού στον υπολογιστή, καθάρισαν τον χώρο









