Connect with us
banner epikhirisis

MEDIA

Στον “αέρα” το “Όπου υπάρχει Ελλάδα” και η ατάκα για τον ΣΚΑΪ που λέει πολλά

Published

on

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες με αφορμή τη νέα του θεατρική συνεργασία, όμως η συζήτηση δεν έμεινε μόνο στο θέατρο. Το ενδιαφέρον πήγε γρήγορα στο τηλεοπτικό μέλλον του «Όπου υπάρχει Ελλάδα», με τον ηθοποιό να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο η εκπομπή να μην συνεχιστεί την επόμενη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, όπως προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης μέσα από το «Breakfast @ Star», ρωτήθηκε για το αν έχει υπάρξει συζήτηση με τον ΣΚΑΪ σχετικά με τη συνέχεια της μεσημεριανής εκπομπής. Η απάντησή του ήταν προσεκτική, αλλά έδειξε πως το τοπίο δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει.

«Δεν έχει γίνει ακόμα συζήτηση με τον ΣΚΑΪ για τη συνέχιση της μεσημεριανής εκπομπής. Πιθανότατα όχι, αλλά ακόμα δεν έχει τελεσιδικήσει. Δεν είναι θέμα στενοχώριας ή όχι, είναι θέμα καθαρά αποφάσεων του σταθμού». Ο ηθοποιός-παρουσιαστής δεν θέλησε να μιλήσει με βεβαιότητα, ωστόσο η φράση του άφησε να φανεί πως το μέλλον της εκπομπής βρίσκεται σε ανοιχτή εκκρεμότητα και πως οι οριστικές αποφάσεις ανήκουν στο κανάλι.

Διαβάστε: Γιάννης Τσιμιτσέλης: “Στην αρχή είχε διαλυθεί ο εγκέφαλός μου” – Η εξομολόγηση για το “Όπου υπάρχει Ελλάδα”, την Κατερίνα Γερονικολού και το άγχος των παραγωγών (Βίντεο)

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η πιθανή μετακίνηση και όσα έχει ακούσει

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ρωτήθηκε και για το σενάριο μετακίνησης της εκπομπής στο Σαββατοκύριακο. Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν έχει επίσημη ενημέρωση για κάτι τέτοιο και πως όσα γνωρίζει τα έχει ακούσει από τους δημοσιογράφους. «Αυτοί ξέρουν καλύτερα να προγραμματίσουν το τι θα κάνουν του χρόνου. Το ότι μπορεί η εκπομπή να μετακινηθεί στο Σαββατοκύριακο το είχα ακούσει από εσάς, αλλά δεν ξέρω ακόμα τίποτα γι’ αυτό». Με αυτή την απάντηση, κράτησε χαμηλά τους τόνους, αποφεύγοντας να μπει σε εικασίες για τον σχεδιασμό του σταθμού. Παράλληλα, άφησε καθαρό πως ο ίδιος περιμένει να δει πώς θα διαμορφωθεί το σκηνικό.

“Δεν ξέρω για τη δικαστική διαμάχη με την Ρέβη και τον Κουρδή”

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ρωτήθηκε και για τη δικαστική διαμάχη που αφορά την Ευλαμπία Ρέβη και τον Γιώργο Κουρδή, όμως δεν θέλησε να πάρει θέση, τονίζοντας πως δεν έχει παρακολουθήσει το θέμα. «Περιμένω. Δεν ξέρω για τη δικαστική διαμάχη με την Ευλαμπία Ρέβη και τον Γιώργο Κουρδή, δεν έχω παρακολουθήσει τι έχει συμβεί ειλικρινά. Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι γι’ αυτό, γι’ αυτό βρίσκονται στα δικαστήρια. Για να παρθεί μια δίκαιη και σωστή απόφαση». Έτσι, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης άφησε το τηλεοπτικό του μέλλον σε αναμονή, χωρίς να κλείσει οριστικά την πόρτα στο «Όπου υπάρχει Ελλάδα», αλλά και χωρίς να κρύψει πως το πιθανότερο σενάριο αυτή τη στιγμή δεν δείχνει προς συνέχιση της εκπομπής.

Advertisement

Περισσότερα στο parapolitika.gr

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο WhatsApp

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο Viber
Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο