Connect with us
banner epikhirisis

ΕΛΛΑΔΑ

Στον ανακριτή η 52χρονη που κατηγορείται για αιμομιξία και παιδική πορνογραφία με θύμα την κόρη της

Published

on

1753939454 CEA3CF87CEB5CEB4CEB9CEBF CF87CF89CF81CEB9CF82 CF84CEB9CF84CEBBCEBF.png
Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία του Βόλου, με την υπόθεση της 52χρονης μητέρας, η οποία φέρεται να φωτογράφιζε την ανήλικη κόρη της γυμνή και να διέθετε το συγκεκριμένο υλικό έναντι αμοιβής σε τρίτα πρόσωπα, ενώ σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψης που εκτελέστηκε τη Δευτέρα (28/7), κατηγορείται και για αιμομιξία.

Βόλος: Στον ανακριτή η 52χρονη που κατηγορείται για αιμομιξία και παιδική πορνογραφία με θύμα την κόρη της

Η 52χρονη γυναίκα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα, Πέμπτη (31/7) ενώπιον του ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας κάνει λόγο για πράξεις κατ’ εξακολούθηση, με τη χρήση τεχνολογικών μέσων για τη δημιουργία και τη διάδοση του υλικού. Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει η 52χρονη είναι όλα κακουργηματικού χαρακτήρα, και, όπως επισημαίνεται, πρόκειται για εγκλήματα ιδιαίτερα απεχθή, καθώς το θύμα δεν είχε καν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του.



Συγκεκριμένα, η μητέρα κατηγορείται για:

Advertisement
  • Παραγωγή, διανομή, προσφορά και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας με ανήλικο κάτω των 15 – και ειδικά κάτω των 12 – ετών, μέσω διαδικτύου.
  • Γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κάτω των 12 ετών, επαναλαμβανόμενες.
  • Αιμομιξία: τέλεση γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών εξ αίματος, συγκεκριμένα από ανιόντα προς κατιόντα συγγενή, επίσης κατ’ εξακολούθηση.

Τέτοιου είδους πράξεις τιμωρούνται, σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα (άρθρο 345), με κάθειρξη τουλάχιστον 10 ετών, ενώ εάν ο ανήλικος είναι κατιόντας συγγενής – όπως στην παρούσα περίπτωση – η ποινή ανέρχεται σε τουλάχιστον 15 χρόνια κάθειρξης. Η δε ποινική δίωξη για το έγκλημα της αιμομιξίας ασκείται αυτεπάγγελτα, χωρίς να απαιτείται έγκληση από το θύμα, και η συναίνεση του ανηλίκου δεν αίρει τον αξιόποινο χαρακτήρα της πράξης.

Ερευνάται η εμπλοκή τρίτων προσώπων

Την ίδια ώρα, οι αρχές συνεχίζουν τις ανακριτικές και ψηφιακές έρευνες, με σκοπό να εξακριβώσουν, εάν στην υπόθεση εμπλέκονται και τρίτα πρόσωπα. Η εξέταση του ψηφιακού υλικού βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς αναζητούνται πιθανοί αποδέκτες του υλικού και ενδείξεις για συμμετοχή σε δίκτυο εκμετάλλευσης ανηλίκων.

Οι εξελίξεις παρακολουθούνται στενά τόσο από τις διωκτικές αρχές όσο και από τις κοινωνικές υπηρεσίες, που έχουν ήδη αναλάβει τη φροντίδα του ανήλικου κοριτσιού.

Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Διαχειρίστρια- Διευθύντρια : Σοφία Κοντοθανάση
Iδιοκτησία – Δικαιούχος domain name ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Τεχνικός προϊστάμενος : Μιχάλης Χειμωνίδης
Εμπορικό τμήμα – Λογιστήριο : Μαρία Παπαζέτη
Διευθυντ.ς Σύνταξης: Σοφία Κοντοθανάση
Ρεπορτάζ: Βασίλης Μπαντίδης
Copyright © 2024 AstraTV.gr - Γ.Ε.Μ.Η.: 50683644000

Μετάβαση στο περιεχόμενο