ΕΛΛΑΔΑ
Super League 2/Football League: Τηλεδιάσκεψη με τον Γ.Γ. Δημόσιας Υγείας και την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων

Την ανάγκη για την έναρξη των πρωταθλημάτων της Super League 2 και της Football League ανέλυσαν, μέσω τηλεδιάσκεψης, στον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Υγείας κ. Πρεζεράκο και στην Επιτροπή Λοιμωξιολόγων, οι πρόεδροι των τεσσάρων ποδοσφαιρικών φορέων της χώρας, δηλαδή οι Βαγγέλης Γραμμένος, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, Λεωνίδας Λεουτσάκος και ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Μπαντής. Στη Super League 2 και την Football League βρίσκονται σε αναμονή της απόφασης της σχετικής Επιτροπής. Το κλίμα, πάντως ήταν θετικό και όλα δείχνουν πως σε πρώτη φάση η αρμόδια Επιτροπή του υπουργείου Υγείας θα ανάψει το «πράσινο φως» για την έναρξη των προπονήσεων. Καθώς θα χρειαστούν τρεις εβδομάδες προετοιμασίας, όλα δείχνουν πως η έναρξη της Super League 2 και της Football League δεν θα μπορούσε να υπάρξει πριν τα τέλη Δεκεμβρίου ή αρχές Ιανουαρίου.

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Η σχετική ανακοίνωση των Super League 2 και Football League αναφέρει: «Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η τηλεδιάσκεψη του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Υγείας κ. Πρεζεράκου και της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων με τους κ.κ. Ευάγγελο Γραμμένο, Λεωνίδα Μπουτσικάρη, Λεωνίδα Λεουτσάκο και Γιώργο Μπαντή.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Οι πρόεδροι των τεσσάρων ποδοσφαιρικών φορέων της χώρας ανέλυσαν τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους για την ανάγκη έναρξης των προπονήσεων και της αγωνιστικής δράσης στην Super League 2 και τη Football League και αναμένουν πλέον την απόφαση της επιτροπής.
Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας εκφράζει τις ευχαριστίες της στον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Υγείας και την Επιτροπή για την ακρόαση και ευελπιστεί σε μια απόφαση που θα δώσει τέλος στην αναμονή 32 ΠΑΕ και 2000 οικογενειών που μετέχουν στα πρωταθλήματα».
ΠΗΓΗ: SPORTS.ERT.GR

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Νεαρός ένιωσε έντονη αδιαθεσία και κατέρρευσε στην παραλία του Βόλου
-
LIFESTYLE3 ημέρες ago
Παντρεύτηκε με τον σύντροφό της, Πάνο Μιχαλόπουλο
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Πέθανε γνωστός 69χρονος επαγγελματίας στον Βόλο
-
ΕΛΛΑΔΑ1 ημέρα ago
Τροχαίο με επτά τραυματίες – Ανάμεσά τους 7χρονο παιδί
-
ΕΛΛΑΔΑ1 ημέρα ago
Πέθανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος |
-
LIFESTYLE5 ημέρες ago
Δοκιμάστε τα Κοκτέιλ με άρωμα καλοκαιριού …στο pool Bar του Skiathos Palace -Ανταπόκριση : Γιάννης Αποστολίδης
-
ΕΛΛΑΔΑ5 ημέρες ago
Φωτιά σε εργοστάσιο με μοκέτες στη Λάρισα – Συναγερμός στην Πυροσβεστική
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Θλίψη για 56χρονη γυναίκα από Γατζέα