Η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε στην Αθήνα ενόψει του Final 4 της Euroleague, με την αποστολή των Μαδριλένων να τραβά τα βλέμματα για το ιδιαίτερα προσεγμένο στιλ κατά την άφιξη.
Οι παίκτες της «βασίλισσας» εμφανίστηκαν εξαιρετικά καλοντυμένοι, φορώντας κομμάτια του οίκου Louis Vuitton, μέσω των οποίων έδωσαν έναν πιο elegant και ξεχωριστό τόνο στην άφιξή τους στην ελληνική πρωτεύουσα, λιγότερες από 48 ώρες πριν από τις μεγάλες αναμετρήσεις του Final 4.
Η ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο ταξίδεψε με στόχο την επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης και πλέον μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για τον ημιτελικό απέναντι στη Βαλένθια (22/05, 21:00).
Aξίζει να σημειωθεί ότι μαζί με την αποστολή της Ρεάλ ταξίδεψε και ο Ομέρ Γιούρτσεβεν. Ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού υπέγραψε πρόσφατα με τους Μαδριλένους λόγω των προβλημάτων στη θέση «5», όμως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Final 4.
?? Objetivo: GANAR. href=”https://t.co/cwvxdLRQoR”>pic.twitter.com/cwvxdLRQoR
— Real Madrid Basket (@RMBaloncesto) May 20, 2026
?? Final Four pic.twitter.com/DTFo6nAeMF
— Real Madrid Basket (@RMBaloncesto) May 20, 2026
?? ?Hola, Atenas! pic.twitter.com/TLoiTvm1rz
— Real Madrid Basket (@RMBaloncesto) May 20, 2026





















