Connect with us
banner epikhirisis

LIFESTYLE

Συγκινεί η Άννα Τσουκαλά: “Προσευχόμασταν να αποκτήσουμε παιδί, αν δεν κάναμε θα υιοθετούσαμε” (Βίντεο)

Published

on

anna tsoukala gia mitrotita.jpg


Η Άννα Τσουκαλά κρατά πλέον στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, βιώνοντας μια από τις πιο συγκινητικές και ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της σε ηλικία 50 ετών. Μαζί με τον σύζυγό της, Γκρέγκορι Ποστ, η ηθοποιός και τραγουδίστρια δηλώνει συγκινημένη και γεμάτη χαρά, καθώς η απόκτηση ενός παιδιού ήταν όνειρο ζωής για το ζευγάρι. Η χαρά τους αποτυπώνεται σε κάθε τους λέξη, καθώς η μητρότητα ολοκληρώνει μια βαθιά επιθυμία που κουβαλούσαν χρόνια. Η Άννα Τσουκαλά και ο σύζυγός της μίλησαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα», περιγράφοντας τη συγκίνηση και την ευγνωμοσύνη τους για αυτή τη νέα φάση της ζωής τους. Η ίδια δεν έκρυψε ότι η διαδρομή μέχρι τη μητρότητα ήταν δύσκολη και γεμάτη προκλήσεις, αλλά η πίστη και η επιμονή τους τους έφεραν τελικά το πολυπόθητο παιδί.

Διαβάστε: Άννα Τσουκαλά: Στα 50 της υποδέχτηκε το πρώτο της παιδί η γνωστή ηθοποιός – Η συγκινητική φωτογραφία από το μαιευτήριο

Η συγκλονιστική στιγμή της Άννας Τσουκαλά: «Έκλαιγα όταν πήρα το μωρό στην αγκαλιά μου» 

Το ζευγάρι αποκάλυψε ότι η απόκτηση ενός παιδιού ήταν όνειρο ζωής:«Προσευχόμασταν για ένα παιδί, αν δεν κάναμε θα υιοθετούσαμε», είπαν στην εκπομπή. Η Άννα Τσουκαλά περιέγραψε τη στιγμή που αντίκρισε για πρώτη φορά τον γιο της: «Έκλαιγα όταν το πήρα στην αγκαλιά μου». Η ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι το μωρό θα πάρει το όνομα του πατέρα της: «Πάντα είχα όνειρο και έλεγα “Παναγία μου αν μου δώσεις γιο, το πρώτο όνομα θα είναι του πατέρα μου”». Η ίδια αναφέρθηκε στη δύσκολη διαδρομή μέχρι τη μητρότητα, λέγοντας: «Από τα 15 μου είπαν να επισπεύσω και να κρατήσω τα ωάριά μου. Ακράδαντα πιστεύω στον τριαδικό Θεό».

Η αγάπη και η μουσική τους ένωσαν

Η Άννα Τσουκαλά μίλησε και για τη σχέση της με τον σύζυγό της, εξηγώντας τι τους έφερε κοντά: «Ερωτευτήκαμε μέσω της μουσικής. Αυτό ήταν που μας συνέδεσε». Από την πλευρά του, ο Γκρέγκορι Ποστ αναφέρθηκε στη διαφορά ηλικίας τους με χιούμορ: «Δεν το κατάλαβα γιατί είχε πιο πολύ ενέργεια από εμένα».Το ζευγάρι, που πλέον κρατάει στα χέρια του τον μονάκριβο γιο του, αποκάλυψε πως θα ήθελε πολύ να αποκτήσει ακόμη ένα παιδί, ώστε ο μικρός να μεγαλώσει με αδερφάκι, δείχνοντας πως η οικογενειακή τους ευτυχία μόλις ξεκίνησε.

Advertisement

Περισσότερα στο parapolitika.gr

Advertisement
web banner
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Διαχειρίστρια- Διευθύντρια : Σοφία Κοντοθανάση
Iδιοκτησία – Δικαιούχος domain name ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Τεχνικός προϊστάμενος : Μιχάλης Χειμωνίδης
Εμπορικό τμήμα – Λογιστήριο : Μαρία Παπαζέτη
Διευθυντ.ς Σύνταξης: Σοφία Κοντοθανάση
Ρεπορτάζ: Βασίλης Μπαντίδης
Copyright © 2024 AstraTV.gr - Γ.Ε.Μ.Η.: 50683644000

Μετάβαση στο περιεχόμενο