Ο νεαρός είπε στους κριτές την ιστορία του και εκείνοι δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα δάκρια τους

Ο Άγγελος Πεντάρης προκάλεσε δάκρυα θαυμασμού στους τέσσερις κριτές μιλώντας στο Ελλάδα έχεις ταλέντο για την ιστορία του αλλά και τον τρόπο με τον οποίο έγινε ντράμερ.

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαγωνιζόμενος στο Ελλάδα έχεις ταλέντο έκλεψε τις εντυπώσεις και προκάλεσαν δάκρια θαυμασμού και στους τέσσερις κριτές.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ο Άγγελος Πεντάρης μετέφερε στο κοινό την ιστορία του και διηγήθηκε τον τρόπο που έγινε ντράμερ..

«Παίζω τύμπανα εδώ και δεκατρία χρόνια. Η πορεία μου όμως με την μουσική ξεκίνησε πολύ πιο νωρίς. Όταν ήμουν 4 μηνών διαγνώστηκα με με εγκεφαλική παράλυση και τετραπληγία και μου είπαν ότι δεν θα μπορούσα να κουνήσω τα τέσσερα άκρα ούτε να ζήσω μια ανεξάρτητη ζωή», ανέφερε στους κριτές ο Άγγελος Πεντάρης και συνέχισε: «Στην αρχή δεν μπορούσα να κουνήσω ούτε τα δάχτυλα των χεριών μου και γι’ αυτό η μητέρα μου είχε την ιδέα να ξεκινήσω πιάνο. Μόνο και μόνο σαν μέθοδο φυσικοθεραπείας για να μπορώ να αποκτήσω κινητικότητα. Έτσι, λοιπόν, ξεκίνησα», ανέφερε πριν διαγωνιστεί.

Οι κριτές ξέσπασαν σε δάκρυα συγκίνησης και θαυμασμού με την ιστορία του Άγγελου, ο οποίος πέρασε θριαμβευτικά στην επόμενη φάση του Ελλάδα έχεις ταλέντο.

Δείτε το βίντεο

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr
Οι Αντετοκούνμπο «άδειασαν» τον Αλέξανδρο Κοψιάλη – Σταματούν την συνεργασία για τον διαγωνισμό με το σπίτι