ΕΛΛΑΔΑ
Συγκλονισμένος ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης για τον θάνατο της Λένας Σαμαρά

Η είδηση της απώλειας της Λένας Σαμαρά, κόρης του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, σκόρπισε βαθιά θλίψη. Πολλοί πολιτικοί και φίλοι της οικογένειας εκφράζουν δημόσια τα συλλυπητήριά τους. Μεταξύ τους και ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, με μια λιτή αλλά συγκλονιστική ανάρτηση γεμάτη συναίσθημα.
Η ανάρτηση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη
Η είδηση της ξαφνικής απώλειας της Λένας, κόρης του Αντώνη και της Γεωργίας Σαμαρά μας συγκλόνισε βαθιά.
Όταν ένας γονιός χάνει το παιδί του, χάνεται μαζί του ένα κομμάτι της ψυχής του, κάτι που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί, παρά μόνο να σεβαστεί. Σε αυτές τις ώρες, καμία λέξη δεν είναι αρκετή. Μονάχα η σιωπή και η προσευχή μπορούν να σταθούν με αξιοπρέπεια απέναντι σε τόσο μεγάλο πόνο.
Από εμένα, την Ιωάννα και την οικογένειά μου, ειλικρινή συλλυπητήρια στον Αντώνη, στη Γεωργία και στον Κώστα. Τους εύχομαι κουράγιο και δύναμη.

-
ΕΛΛΑΔΑ21 ώρες ago
Εργαζόμενος πέθανε μπροστά στα μάτια των συναδέλφων του
-
ΕΛΛΑΔΑ19 ώρες ago
Δύο ελικόπτερα και τέσσερα αεροσκάφη στο πύρινο μέτωπο (Βίντεο)
-
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ21 ώρες ago
Κ. Τσιάρας: «Αλλάζει σελίδα η Θεσσαλία» – Έπεσαν οι υπογραφές για τα δύο εμβληματικά αρδευτικά έργα σε Καρδίτσα και Φάρσαλα
-
ΕΛΛΑΔΑ16 ώρες ago
Πέθανε η κόρη του Αντώνη Σαμαρά
-
ΕΛΛΑΔΑ18 ώρες ago
Χειροπέδες στην 86χρονη ιδιοκτήτρια των ενοικιαζόμενων δωματίων στην Ασπροβάλτα μετά την έκρηξη φιάλης υγραερίου
-
ΕΛΛΑΔΑ21 ώρες ago
Έκλεψαν 2.000 ευρώ από ξεχασμένη τσάντα τουρίστριας σε κατάστημα εστίασης (Βίντεο)
-
ΕΛΛΑΔΑ19 ώρες ago
ΒΟΑΚ: Σοβαρό τροχαίο με καραμπόλα τριών αυτοκινήτων και δύο τραυματισμούς
-
ΕΛΛΑΔΑ5 ώρες ago
Εξετάστηκε από νευρολόγο στο Σισμανόγλειο που ζήτησε τη μεταφορά της στη νευρολογική κλινική του Ευαγγελισμού