ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Συνάντηση με την Καρδιτσιώτισσα πρωταθλήτρια Αντιγόνη Ντρισμπιώτη


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Αντιπροσωπεία της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ αποτελούμενη από τους Νίκο Τέγο μέλος του Γραφείου Περιοχής, Πέτρο Κρίκη μέλος της ΕΠ και του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της ΚΕ, Χριστίνα Μπεκιάρη γραμματέα της ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ και μέλος της ΕΠ και τον Βασίλη Ελευθερίου μέλος της ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ, συναντήθηκε με την Καρδιτσιώτισσα πρωταθλήτρια Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Η συνάντηση έγινε με αφορμή την κατάκτηση της πρώτης θέσης και του χρυσού μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα βάδην της Τσεχίας, η οποία συνοδεύτηκε από νέο πανελλήνιο ρεκόρ αλλά και μπροστά στους ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο το καλοκαίρι.
Η συζήτηση που έγινε αφορούσε τις δυσκολίες που συναντά ένας αθλητής και μάλιστα πρωταθλητής εξαιτίας της υποχρηματοδότησης του αθλητισμού, των λειψών υποδομών, των μέτρων στήριξης που πρέπει να υπάρχουν εξαιτίας του περιορισμού μεγάλου μέρους των ζωτικών παροχών σε χιλιάδες αθλητές και τις οικογένειές τους, προπονητές και άλλους εργαζόμενους.
Από την πλευρά της αντιπροσωπείας του κόμματος αναδείχθηκαν οι θέσεις του ΚΚΕ για τον αθλητισμό. Επίσης, το ΚΚΕ θα προχωρήσει σε μια σειρά πρωτοβουλίες στήριξης της αθλήτριας. Τις επόμενες μέρες, οι εκλεγμένοι του κόμματος με την Λαϊκή Συσπείρωση θα αναδείξουν στα όργανα του δήμου Καρδίτσας και της Περιφέρειας Θεσσαλίας το ζήτημα και θα απαιτήσουν τη χρηματοδότηση της αθλήτριας ώστε απρόσκοπτα να προετοιμαστεί για την Ολυμπιάδα.
Η αντιπροσωπεία του Κόμματος έκανε δώρο δύο βιβλία των εκδόσεων ΣΕ στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και της ευχήθηκε ολόψυχα καλή επιτυχία για τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Επίσκεψη κλιμακίου ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στον ΕΛΓΑ Λάρισας –


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Με τον προϊστάμενο του ΕΛΓΑ Λάρισας Σπύρο Σπυρόπουλο είχε συνάντηση το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΣΑ – ΠΣ με επικεφαλής τους Φάνη Κουρεμπέ και Καρακώστα Δημήτρη.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Το κλιμάκιο συνοδευόταν από τον συντονιστή της ΝΕ Ζωγράφο Βασίλη, το μέλος της γραμματείας της ΝΕ Γιώργο Κωσταρόπουλο και τον υπεύθυνο της θεματικής των αγροτών στη ΝΕ Βασίλης Μίγας.
Ενημερώθηκε για το εύρος τον ζημιών, την πορεία των εκτιμήσεων και την κατάσταση που επικρατεί στο υποκατάστημα από άποψη προσωπικού.
Ο πρώην πρόεδρος του ΕΛΓΑ Φάνης Κουρεμπές εξέφρασε την ανησυχία για την υποστελέχωση και την απαξίωση του οργανισμού από την κυβέρνηση της ΝΔ.
Παρουσίασε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για την ουσιαστική αναβάθμιση του οργανισμού προς όφελος των αγροτών.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Το υψηλό κόστος παραγωγής στο επίκεντρο της σύσκεψης της Πανελλήνιας Ομάδας Παραγωγών Αιγοπρόβειου Γάλακτος στη Λάρισα (φωτο


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Για δεύτερη φορά πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα, σήμερα Τρίτη, διευρυμένη πανελλαδική συνάντηση και ειδικότερα στο ξενοδοχείο «Imperial», της νεοσυσταθείσας Πανελλήνιας Ομάδας Παραγωγών Αιγοπρόβειου Γάλακτος (Π.Ο.Π.Α.Γ), που συγκροτήθηκε στη Λάρισα στις 23 Ιουνίου 2022.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Τα θέματα συζήτησης ήταν:
1) Προβλήματα του υψηλού κόστους παραγωγής.
2) Απαραίτητες ενέργειες για την βιωσιμότητα των κτηνοτροφικών επιχειρήσεων.
Τα κόστη παραγωγής αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα των κτηνοτρόφων οι οποίοι δήλωσαν τα εξής:
Αργύρης Μπαϊρακτάρης (πρόεδρος του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου): «Πρέπει να επιβιώσουμε ως επαγγελματίες. Πρέπει να οργανωθούμε και να διεκδικήσουμε».
Γιώργος Βαϊόπουλος (πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγελαδοτρόφων και Προβατοτρόφων Δυτικής Θεσσαλίας): «Συναντηθήκαμε 32 πρόεδροι από όλη την Ελλάδα σήμερα. Βλέπουμε το κόστος παραγωγής να διαμορφώνεται με κόστος 100%. Όλα όσα συμβαίνουν σημαίνουν ότι δεν υπάρχει μέλλον πια στην αγελαδοτροφία. Θα ακούσουμε απόψεις σήμερα και θα μεταφερθούν όλα στην κυβέρνηση».
Δημήτρης Κότης: (πρόεδρος Αγροτικού Συνεταιρισμού και πρόεδρος κτηνοτρόφων Καλαμπάκας): «Το μεγάλο μας πρόβλημα είναι το κόστος. Ο κτηνοτρόφος δεν μπορεί αν ανταπεξέλθει και να αγοράσει τροφές».
Δείτε φωτογραφίες:

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
-
COVER STORY2 ημέρες ago
Στην παραλία Κεχρια Σκιαθου ο Σακης Ρουβάς
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago
Σοκ στον Βόλο- Σκοτώθηκε 14χρονο κορίτσι -Έπεσε στο μπάνιο του σπιτιού της
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago
Πέθανε ο 53χρονος Κωνσταντίνος Ντάκης από Βόλο
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
50χρονη από Πτελεό είπε ψέματα και ..αναστάτωσε ολόκληρο χωριό!
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Πέθανε ο έμπορος αυτοκινήτων Γιάννης Μέκκας από τον Βόλο
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Στα δικαστήρια Βόλου συνοδεία αστυνομικών οδηγήθηκε για τρίτη φορά σε δύο εβδομάδες 29χρονος
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Αυτός είναι ο Bολιώτης προπονητής kick boxing που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 15χρονης μαθήτριάς του
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Ο Αντωνης Ρέμος απόλαυσε το μπάνιο του στην Μηλινα