Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση του Προεδρείου της ΚΕΔΕ με την Συντονιστική Επιτροπή Δικτύου Κοινοτήτων Ελλάδας

Published

on

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Μέσω τηλεδιάσκεψης έγινε, το απόγευμα της Δευτέρας, συζήτηση μεταξύ του Προεδρείου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και της Συντονιστικής Επιτροπής Δικτύου Κοινοτήτων Ελλάδας.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Όπως αναφέρει η ΚΕΔΕ: «Αντικείμενο της συνάντησης που έγινε μετά από αίτημα της Συντονιστικής Επιτροπής του Δικτύου Κοινοτήτων, ήταν οι αλλαγές που προβλέπει ο νέος εκλογικός νόμος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η ΚΕΔΕ στο πλαίσιο της συζήτησης που έχει ανοίξει για τις αλλαγές στις αυτοδιοικητικές εκλογές και μέχρι την επίσημη παρουσίαση του νόμου στη «Διαύγεια», όπως είχε συζητηθεί και στο προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο, τονίζει ότι πέραν της διαδικασίας εκλογής εκείνο που είναι εξίσου σημαντικό είναι οι αρμοδιότητες και η θεσμική τους θωράκιση σε κάθε Δήμο της χώρας.

Η ΚΕΔΕ ζήτησε από τη Συντονιστική Επιτροπή, που αποτελεί μη θεσμικό φορέα, να ορίσει έναν εκπρόσωπό της ο οποίος θα κληθεί να συμμετάσχει σε επόμενο ΔΣ της Ένωσης, όταν θα έχει δημοσιευθεί το τελικό νομοσχέδιο ώστε να ακουστεί και η άποψη των τοπικών κοινοτήτων στην διαβούλευση που θα γίνει.

Η Συντονιστική Επιτροπή του Δικτύου Κοινοτήτων ως βασικό της αίτημα έχει την διατήρηση της ξεχωριστής κάλπης στην ανάδειξη των Κοινοτήτων και επεσήμανε ότι οι προβλέψεις του νέου σχεδίου νόμου μπορεί να δημιουργήσει ανισότητα αλλά και πιθανό αφανισμό των χωριών.
Ζήτησε ακόμη ξεκάθαρες αρμοδιότητες για λήψη αποφάσεων, πόρους για την καθημερινότητα και εξορθολογισμό των διαδικασιών για τη χρήση της πάγιας προκαταβολής, ισότιμη συμμετοχή στα Δημοτικά Συμβούλια, Διοικητικές αρμοδιότητες στα όρια των Κοινοτήτων, να διατηρηθεί ο όρος «πρόεδρος» και όχι να γίνει εκπρόσωπος και την εκπροσώπηση των Κοινοτήτων στις ΠΕΔ και στην ΚΕΔΕ».

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου δήλωσε:

«Το βασικό ζήτημα είναι η διάθεση συνεργασίας των Τοπικών Συμβουλίων  με τη Δημοτική αρχή. Εφόσον υπάρχει διάθεση να συνεργαστούν, δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα για τις τοπικές κοινωνίες με οποιονδήποτε εκλογικό νόμο. Σημασία έχει η επόμενη μέρα και οι αρμοδιότητες. Προφανώς και πρέπει να διασφαλιστεί ο ρόλος των Προέδρων.
Η ξεχωριστή κάλπη δημιούργησε, ίσως σε κάποιους, την ψευδαίσθηση ότι μιλάμε για εκ νέου δημιουργία κοινοτήτων, ενώ αυτό δεν ισχύει από το 1998 με τον «Καποδίστρια».

Άλλωστε δεν είναι δυνατόν άλλα έργα να προγραμματίζει μία ψηφισμένη Δημοτική Αρχή και άλλες να είναι οι προτεραιότητες ενός τοπικού συμβουλίου. Χρειάζεται συνεργασία, συνεννόηση και συναντίληψη.

Για τον αριθμό των Δημοτικών Συμβούλων, θεωρούμε πως θα πρέπει να ξαναδούμε την διάταξη προκειμένου να αποφύγουμε ακραίες μειώσεις που φτάνουν έως και το 38%. Η θέση μας είναι ότι το όριο εκλογής σε επαρχιακούς Δήμων των 500 κατοίκων θα πρέπει να μειωθεί σε 400 ή 300. Σχετικές δηλώσεις διαβάζουμε πως έκανε και ο Υπουργός Εσωτερικών.

Επαναλαμβάνω ότι το βασικό ζητούμενο είναι η συνεργασία με τα Τοπικά Συμβούλια, που οι περισσότεροι Δήμαρχοι το πράττουν.

Για τα Τοπικά Συμβούλια στις πρωτεύουσες των νομών, δυστυχώς δεν υπάρχουν αρμοδιότητες, σε αντίθεση με τα χωριά που ο Πρόεδρος είναι επιφορτισμένος με την έργα καθημερινότητας. Παρ’ όλα αυτά πιστεύουμε ότι σε Δήμους που έχουν στην έδρα τους πολλούς οικισμούς, πολλά χωριά, αυτά πρέπει να εκπροσωπούνται και πρέπει να δούμε το θέμα στη διαβούλευση με το Υπουργείο.

Για την πάγια προκαταβολή που θέσατε, και που προφανώς δεν είναι θέμα του εκλογικού νόμου, πρέπει να δουλέψουμε για να φτιαχτεί ένα νομικό πλαίσιο που θα λειτουργεί με ταχύτητα και ξεκάθαρα ενάντια στη γραφειοκρατία που δεν βοηθά κανέναν. Ούτε τους Προέδρους ούτε τις υπηρεσίες να τη διαχειριστούν.

Επίσης μπορεί να γίνει συζήτηση για την εκλογή των Προέδρων όχι μόνο από τον συνδυασμό των Δημάρχων. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι κάθε χωριό μπορεί να έχει Πρόεδρο αυτόν που έχει επιλέξει και ας μην είναι από το ψηφοδέλτιο του Δημάρχου.

Οι Πρόεδροι είναι ένα εργαλείο στα χέρια κάθε Δημοτικής αρχής και μαζί πρέπει να λειτουργούν για το καλό κάθε χωριού. Πρέπει να διασφαλίσουμε συναινέσεις για το καλό των πολιτών που μας εμπιστεύονται».

Στην τηλεδιάσκεψη πήραν μέρος από την ΚΕΔΕ – εκτός του Προέδρου, Δημήτρη Παπαστεργίου – ο Γενικός Γραμματέας, Δημήτρης Καφαντάρης και ο Γενικός Διευθυντής , Γιάννης Καραγιάννης.

Από την Συντονιστική Επιτροπή Δικτύου Κοινοτήτων συμμετείχαν:

Ιωάννης Βουτσινός, Πρόεδρος Κοινότητας Γαλησσά Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, Όλγα Δασκαλή, Πρόεδρος Κοινότητας Μεσολογγίου Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου. Παναγιώτης Λύρας, Πρόεδρος Κοινότητας Καλαμάτας Δήμου Καλαμάτας, Ισαάκ Νικολαΐδης, Πρόεδρος Κοινότητας Πτολεμαΐδας Δήμου Εορδαίας, Πελαγία Χρυσανθοπούλου, Πρόεδρος Κοινότητας Εξαλόφου Δήμου Λαγκαδά, Κίμων Χρυσίδης Πρόεδρος Κοινότητας Περάματος Δήμου Λέσβου.

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Αγριεύει από το Σάββατο – Οι περιοχές με καταιγίδες και χαλάζι

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Έντονη αστάθεια θα παρουσιάσει ο καιρός στην κεντρική και τη βόρεια Ελλάδα. Κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις προβλέπονται στην κεντρική και τη δυτική Μακεδονία, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία και τη δυτική και την κεντρική Στερεά. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν το βράδυ.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο, τη νότια Εύβοια και την ανατολική Αττική 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία κυρίως στη δυτική και τη βόρεια Ελλάδα θα σημειώσει μικρή πτώση.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Στη Μακεδονία νεφώσεις που θα αυξηθούν, από νωρίς στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία και από το μεσημέρι και στην ανατολική Μακεδονία και θα εκδηλωθούν τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις. Ύφεση των φαινομένων αναμένεται το βράδυ.

Στη Θράκη λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες το μεσημέρι – απόγευμα.

Ανεμοι: Βορείων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές και στα ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες, που από το μεσημέρι και μέχρι νωρίς το βράδυ στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά θα είναι κατά τόπους ισχυρές και θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις.

Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 20 έως 32 με 34 βαθμούς και στο εσωτερικό της Ηπείρου μέχρι 29 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Τοπικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με βροχές και καταιγίδες, που στη Θεσσαλία και τα δυτικά τμήματα της ανατολικής Στερεάς (κυρίως στην Ευρυτανία) θα είναι τοπικά ισχυρές και θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις. Τα φαινόμενα νωρίς το βράδυ θα εξασθενήσουν και τη νύχτα θα σταματήσουν.

Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 18 έως 33 με 34 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος.

Ανεμοι: Βόρειοι 5 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 22 έως 30 και στη νότια Κρήτη έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος.

Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΕΥΒΟΙΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες.

Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 25 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που από τις πρωινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα που θα είναι κατά διαστήματα έντονα, θα εξασθενήσουν το βράδυ.

Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 13-08-22

Στα νησιά του Ιονίου, τη δυτική Στερεά, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία και τη Μακεδονία, αυξημένες νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες και βελτίωση από το απόγευμα στα δυτικά. Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και την Κρήτη νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Τα φαινόμενα στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και το Ιόνιο θα είναι ισχυρά. Στην ανατολική νησιωτική χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια πελάγη τοπικά έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά και θα φτάσει τους 33 βαθμούς στα δυτικά ηπειρωτικά, το Ιόνιο, τα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη, τους 34 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και τους 28 με 30 βαθμούς Κελσίου στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14-08-22

Στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, τη Μακεδονία και σταδιακά τη Θράκη αυξημένες νεφώσεις με σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο.

Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά. Στην ανατολική νησιωτική χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Τα φαινόμενα στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και το βορειοανατολικό Αιγαίο θα είναι ισχυρά.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια πελάγη τοπικά έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 15-08-22 (Κοίμηση της Θεοτόκου)

Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις με τοπικούς όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες με σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 16-08-22

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα βόρεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στο Ιόνιο και τα νότια πελάγη δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με και τοπικά έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17-08-22

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και στα ανατολικά 4 με 6 με σταδιακή ενίσχυση από το μεσημέρι.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο.

https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v10.0&appId=723998868044315&autoLogAppEvents=1

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Ροτβάιλερ επιτέθηκαν σε γυναίκα – Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στα Χανιά

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Η γυναίκα υπέστη τραύματα

Μεγάλη επιχείρηση στήθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής από το Λιμενικό Σώμα για μία γυναίκα στη Γαύδο η οποία έπρεπε εσπευσμένα να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο των Χανίων.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, η γυναίκα δέχθηκε επίθεση από δύο ροτβάιλερ με συνέπεια να υποστεί τραύματα.

Αρχικά μεταφέρθηκε στο ιατρείο του νησιού και από εκεί με σκάφος του Λιμενικού Σώματος στα Σφακιά.

Ακολούθως το ΕΚΑΒ την παρέλαβε και τη μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v10.0&appId=723998868044315&autoLogAppEvents=1

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ7 λεπτά ago

“Στοπ” στην Παμπλόνα για την Σεβίλλη

OIKONOMIA9 λεπτά ago

Fuel Pass 2: Συνεχίζεται η καταβολή των ποσών στους δικαιούχους

ΚΟΣΜΟΣ10 λεπτά ago

Κίνα: Ταξίδι στη νοτιοανατολική Ασία και συνάντηση με τον Μπάιντεν ετοιμάζει ο Σι Ζινπίνγκ

ΘΕΣΣΑΛΙΑ11 λεπτά ago

Σκηνές “φαρ ουέστ” εκτυλίχθηκαν στη Λάρισα: Παρέες έπαιξαν ξύλο και έκαναν άνω κάτω τον λόφο του Φρουρίου

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ27 λεπτά ago

Η λίστα του Ολυμπιακού για τα ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού

ΚΟΣΜΟΣ30 λεπτά ago

Κογκρέσο: Ο Μπάιντεν συγκρούστηκε με τα συμφέροντα των φαρμακευτικών εταιρειών

ΕΛΛΑΔΑ41 λεπτά ago

Καιρός: Αγριεύει από το Σάββατο – Οι περιοχές με καταιγίδες και χαλάζι

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ47 λεπτά ago

Δήλωσε τους πάντες πλην… Κουντέ η Μπαρτσελόνα

OIKONOMIA49 λεπτά ago

Ρωσία: Επιβράδυνση κατά 4% το β’ τρίμηνο – Χειρότερες επιδόσεις περίμεναν οι αναλυτές

ΚΟΣΜΟΣ51 λεπτά ago

Αν Χεκ: Το αποχαιρετιστήριο tweet της Έλεν Ντε Τζένερις

ΜΑΓΝΗΣΙΑ16 ώρες ago

Το άγαλμα που άφησε άφωνες τις υπηρεσίες του Δήμου στα Παλαιά Βόλου

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

58 χρόνος έπεσε σε χαράδρα και σκοτώθηκε στο σεσκλο

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Πέθανε η Μαριάνα Καρακίτσου Σαραφοπούλου από Βόλο σε ηλικία 64 ετών.

LIFESTYLE6 ημέρες ago

ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΑΡΙΝΑ ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ ΣΤΟ BARACOA ΤΗΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago

Fuel Pass 2: Καθυστέρηση στην πληρωμή του επιδόματος

ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

Αυτός είναι ο 34χρονος που απείλησε την 26χρονη σύντροφό του με κατσαβίδι στο Βόλο

ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

Σε υπόθεση θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της αρπαγής ενός βρέφους- Στον Βόλο αναζητούν οι αρχές τον πατέρα του

ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago

Fuel Pass 2: Ξεκινά η καταβολή του στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων

ΜΑΓΝΗΣΙΑ1 ημέρα ago

Απίστευτο περιστατικό σε ιερό ναό της Νέας Ιωνίας- Ιερέας απαγόρευσε ζευγάρι να μπει στο ναό επειδή …φορούσαν μάσκες

ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago

Έρχεται διπλός «Τειρεσίας» για χρέη σε Εφορία, ΕΦΚΑ, Δήμους, ΔΕΚΟ και Τράπεζες

Δημοφιλή