ΕΛΛΑΔΑ
Συνεχίζονται οι αφίξεις μεταναστών σε Γαύδο και σε Κρήτη

Ανταποκριση απο την Κρητη: Παντελης Γιαιτσης
Διαβάστε: Χανιά: Αυτοψία του Parapolitika.gr για το μεταναστευτικό – Πάνω από 1.100 μετανάστες στο εκθεσιακό κέντρο, να διακοπεί η φιλοξενία τους ζητά η Περιφέρεια Κρήτης (Εικόνες)
Μεταναστευτικό: “Βουλιάζουν” Κρήτη και Γαύδος από μετανάστες
Εν τω μεταξύ, όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Θάνος Πλεύρης, αναμένεται να φύγουν από την Κρήτη περί τα 600 άτομα, αλλά δεν θεωρείται σίγουρο ότι θα πρόκειται για φιλοξενούμενους στην Αγυιά. Σημειώνεται πως στο Ρέθυμνο υπάρχουν άλλα 100 άτομα, στο Ηράκλειο 150 και στο Λασίθι άλλοι 40.
Έκτακτη σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων για το μεταναστευτικό
Σημειώνεται πως την Τετάρτη 17/09, στη 1 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί έκτακτη σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, με αντικείμενο το ζήτημα των αυξημένων μεταναστευτικών ροών και τη διαχείρισή τους. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να δώσει το «παρών» και η ηγεσία του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.
Η αλήθεια για το βίντεο που δείχνει λουόμενους να σπρώχνουν πλοιάριο στη Γαύδο
Όσον αφορά το βίντεο που αναρτήθηκε στα social media και δείχνει λουόμενους στη Γαύδο να σπρώχνουν πλοιάριο, φαίνεται πως τελικά το βοηθούν να ξεκολλήσει και να κατευθυνθεί προς το λιμάνι της Καραβέ -όπου και έφτασε τελικά- και όχι για να το διώξουν.

-
VIDEO4 ώρες ago
Σήμερα, Τρίτη, το τελευταίο αντίο στην 48χρονη Ειρήνη Καραγκούνη – Έχασε τη ζωή της σε τροχαίο
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ20 ώρες ago
Bio3 Forum 2025: Συζήτηση Κ. Μητσοτάκη με Ν. Κυρπίδη – Εξετάζεται δημιουργία υπουργείου Έρευνας και Καινοτομίας
-
ΕΛΛΑΔΑ21 ώρες ago
Υπόθεση μαστροπείας: Στη φυλακή ο 42χρονος μετά την απολογία του
-
ΕΛΛΑΔΑ20 ώρες ago
Έφυγε από από ιογενή μηνιγγίτιδα
-
ΕΛΛΑΔΑ17 ώρες ago
Ημίγυμνος άνδρας εισέβαλε σε εκκλησία και προσπάθησε να κλέψει το παγκάρι (Βίντεο)
-
ΚΟΣΜΟΣ11 ώρες ago
Axios: Ο ισραηλινός στρατός ξεκίνησε χερσαία επίθεση για την κατάληψη της πόλη της Γάζας
-
ΕΛΛΑΔΑ24 ώρες ago
Φωτιά τώρα στα Καμένα Βούρλα
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ23 ώρες ago
Π. Μαρινάκης: «Λειτούργησε ως αντικίνητρο η αναστολή χορήγησης ασύλου»