ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Συνεχίζονται οι αντικαταστάσεις παλιών αγωγών ύδρευσης και οι ασφαλτοστρώσεις δρόμων σε Ν. Σμύρνη, Ανθούπολη, Φιλιππούπολη και Λαχανόκηπους –

Συνεχίζονται το μεγάλο έργο της ΔΕΥΑΛ για την αντικατάσταση παλιών δικτύων ύδρευσης σε συνοικίες της πόλης. Ειδικότερα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το μεγάλο έργο με τίτλο Αντικατάσταση παλαιωμένων αγωγών – Ενίσχυση διατομών στο δίκτυο ύδρευσης της πόλης της Λάρισας» προυπ. 6,5 εκατ. ευρώ.

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Με το συγκεκριμένο έργο αντικαθίστανται τα παλαιά δίκτυα ύδρευσης στις συνοικίες της Νέας Σμύρνης, Ανθούπολης, Λαχανόκηπων και Φιλιππούπολης.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το αναπτυξιακό πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ και ιδίους πόρους της ΔΕΥΑ Λάρισας.
Στη συνοικία της Νέας Σμύρνης προβλέπεται η κατασκευή δικτύου 16 χλμ . Μέχρι στιγμής έχουν αντικατασταθεί 15,5 χλμ δικτύου ύδρευσης. Υπολείπεται η ολοκλήρωση της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης στην οδό Σωκράτους. Ταυτόχρονα έχουν ξεκινήσει οι εργασίες αποκατάστασης του ασφαλτικού οδοστρώματος σε όλο το πλάτος των δρόμων όπου έχει αντικατασταθεί το δίκτυο ύδρευσης. Οι εργασίες της αντικατάστασης των δικτύων και της αποκατάστασης των οδών θα ολοκληρωθούν τον Αύγουστο.
.Στη συνοικία της Ανθούπολης προβλέπεται η κατασκευή 8,8 χλμ. δικτύου και μέχρι στιγμής κατασκευάστηκαν 7,1 χλμ. Με την ολοκλήρωση της αντικατάστασης των δικτύων ύδρευσης στη συνοικία θα γίνει η αποκατάσταση του ασφαλτικού οδοστρώματος σε όλο το πλάτος των δρόμων όπου έχει αντικατασταθεί το δίκτυο ύδρευσης. Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν τον Ιούλιο 2022.
Επίσης, στη συνοικία της Φιλιππούπολης προβλέπεται η κατασκευή 11,7 χλμ. δικτύου ύδρευσης και έχουν κατασκευαστεί 2.652μ. δικτύου. Το σύνολο των δικτύων ύδρευσης πρόκειται να αντικατασταθούν έως τον Αύγουστο 2022. Κατόπιν με άλλη εργολαβία θα γίνει αποκατάσταση του ασφαλτικού οδοστρώματος σε όλο το πλάτος των δρόμων όπου έχει αντικατασταθεί το δίκτυο ύδρευσης. Το έργο των ασφαλτικών θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο 2023.
Η αντικατάσταση των δικτύων ύδρευσης συνολικού μήκους 3.393,42 στην συνοικία των Λαχανόκηπων όπως και η αποκατάσταση των οδών με νέο ασφαλτικό σε όλο πλάτος του οδοστρώματος έχουν ολοκληρωθεί.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

-
ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες ago
Αυτοκτονία στη Λάρισα: Άφησε λεφτά για την κηδεία του, ζήτησε συγγνώμη και έβαλε τέλος στη ζωή του
-
ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες ago
Θρίλερ δίχως τέλος με το θάνατο της 68χρονης στην Καβάλα – Τι αποκάλυψε ο αδελφός της
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Θλίψη για την 37χρονη ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου από Βόλο
-
TOP3 ημέρες ago
Ο κοσμηματοπώλης Φώτης Πονηρός απεβίωσε -Θλίψη σε Αθήνα -Μύκονο -Σαντορίνη -Συντετριμμένος ο αδελφός του Γιώργος και οι οικείοι του με το ξαφνικό θάνατο του -Ανταπόκριση : Γιάννης Αποστολίδης
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Δεν είχε όρια το θράσος νεαρού κλέφτη- Γ. Καρτάλη και Κοραή «ξάφρισε» σε ιδιωτικό παρκινγκ ό,τι βρήκε μπροστά του
-
ΘΕΣΣΑΛΙΑ24 ώρες ago
Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο αντίο για την 26χρονη Παναγιώτα (φωτό) –
-
ΘΕΣΣΑΛΙΑ18 ώρες ago
Σοβαρός τραυματισμός μετά από σύγκρουση ΙΧ με θεριζοαλωνιστική
-
ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες ago
Σοκαριστικές εικόνες: 9χρονος μέσα σε φουσκωτή μπάλα παρασύρθηκε από τον αέρα και έπεσε από 6 μέτρα