ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνέδριο ΝΔ: Στην ιστορία και το ρόλο των γυναικών της ΝΔ εστίασε η Ελίζα Βόζεμπεργκ

Η ευρωβουλευτής, Ελίζα Βόζεμπεργκ, από το βήμα του 14ου συνεδρίου της ΝΔ, άφησε αιχμές για τη συμμετοχή των γυναικών στην εν εξελίξει πολιτική διαδικασία. Όπως είπε, «σε διάρκεια 2,5 ωρών είμαι η μόλις πέμπτη γυναίκα που παίρνει τον λόγο».

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Όπως διευκρίνισε η κ. Βόζεμπεργκ η τοποθέτησή της αυτή δεν αφορά σε καμία περίπτωση το προεδρείο, αλλά κυρίως απευθύνεται στις γυναίκες της παράταξης, καθώς αυτό το γεγονός έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την ιστορία και τον ρόλο των γυναικών της ΝΔ.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Είμαστε η πιο δυνατή ομάδα στο Ευρωκοινοβούλιο
Η ίδια θύμισε ότι οι γυναικείες οργανώσεις της ΝΔ πρωταγωνιστούν εδώ και 50 χρόνια στην Ελλάδα, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη Ρόδη Κράτσα την πρώτη ευρωβουλευτή που έγινε αντιπρόεδρος στο Ευρωκοινοβούλιο.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και στη Μαρία Σπυράκη που μαζί με την ίδια και τους υπόλοιπους ευρωβουλευτές της ΝΔ «είμαστε η πιο δυνατή ομάδα στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο».
Η κ. Βόζεμπεργκ αν και ευρωβουλευτής τόνισε τη σημασία των βουλευτικών εκλογών και κάλεσε όλα τα στελέχη να «οργώσουν τη χώρα» προκειμένου να πείσουν τους πολίτες να στηρίξουν τη ΝΔ.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ1 ημέρα ago
Νεαρός ένιωσε έντονη αδιαθεσία και κατέρρευσε στην παραλία του Βόλου
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Θλίψη και πάλι στον Βόλο- Πέθανε 40χρονη
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Πέθανε γνωστός 69χρονος επαγγελματίας στον Βόλο
-
LIFESTYLE2 ημέρες ago
Παντρεύτηκε με τον σύντροφό της, Πάνο Μιχαλόπουλο
-
LIFESTYLE4 ημέρες ago
Δεξίωση της Τουριστικής Εταιρείας ‘’Dolphins of Greece’’προς τους Αυστριακούς Τουριστικούς Πράκτορες ‘’Springer’’ στο Ηotel ‘’Oniro’’ -Ανταπόκριση : Γιάννης Αποστολίδης
-
ΕΛΛΑΔΑ5 ημέρες ago
Θεσσαλονίκη: Οχιά δάγκωσε εθελόντρια ερπετολόγο σε σχολείο – Μάχη να κρατηθεί στη ζωή
-
ΕΛΛΑΔΑ5 ημέρες ago
Θεσσαλονίκη: Η ερπετολόγος έπιασε την όχια με γάντι, την έβαλε στο κλουβί και κατέρρευσε
-
LIFESTYLE4 ημέρες ago
«Δεν μπορώ πλέον να σκέφτομαι τι γίνεται τα βράδια στα μαγαζιά, τώρα έχω άλλον έρωτα»