Connect with us
banner epikhirisis

ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη 15χρονος που λήστεψε ηλικιωμένη

Published

on

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται ένας 15χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αλίμου, κατηγορούμενος για βίαιη ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας. Η σύλληψη του ανήλικου έγινε το πρωί της Δευτέρας (1/6), μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών που οδήγησε στον γρήγορο εντοπισμό του.

Διαβάστε: Απίστευτο περιστατικό στη Συγγρού: Επιτέθηκαν σε 27χρονη για να την ληστέψουν την ώρα που περίμενε σε στάση λεωφορείου

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ της προηγούμενης ημέρας, 31ης Μαΐου, στον Άλιμο. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Αστυνομίας, ο 15χρονος πλησίασε την άτυχη ηλικιωμένη που κινούταν πεζή και, ασκώντας σωματική βία, της άρπαξε μια χρυσή αλυσίδα από τον λαιμό καθώς και την τσάντα της, η οποία περιείχε χρηματικό ποσό. Από τη σφοδρότητα της επίθεσης η γυναίκα έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον αγκώνα.

Η άμεση προανακριτική έρευνα των αστυνομικών αρχών απέδωσε γρήγορα καρπούς, καθώς κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία του νεαρού δράστη. Ο συλληφθείς έχει ήδη οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα προκειμένου να αντιμετωπίσει τις συνέπειες του νόμου.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αλίμου/Δ.Δ.Ε.Ε.Α./Γ.Α.Δ.Α. συνελήφθη, πρωινές ώρες της 1-6-2026, 15χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για ληστεία.

Advertisement

Ειδικότερα, ο 15χρονος, βραδινές ώρες της 31-5-2026, προσέγγισε πεζή ηλικιωμένη γυναίκα στην περιοχή του Αλίμου και με τη χρήση βίας της άρπαξε χρυσή αλυσίδα λαιμού και την τσάντα της, η οποία περιείχε χρηματικό ποσό, και διέφυγε.

Κατά την ληστεία, ο 15χρονος δεν δίστασε να ρίξει στο έδαφος την ηλικιωμένη με αποτέλεσμα την τραυματισμό της στον αγκώνα.

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αλίμου άμεσα μετά από προανάκριση, ταυτοποίησαν τον 15χρονο ως δράστη της ανωτέρω ληστείας και τον συνέλαβαν πρωινές ώρες της 1-6-2026.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Advertisement

Περισσότερα Εδω

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο WhatsApp

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο Viber
Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο