ΕΛΛΑΔΑ
Συνελήφθησαν επτά άτομα, κατασχέθηκαν τρία κυνηγετικά όπλα (Βίντεο)
Διαβάστε: Θεσσαλονίκη: Οδηγός ασθενοφόρου συνελήφθη μεθυσμένος – Τι έδειξαν οι μετρήσεις
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, σκοπός της ευρείας κλίμακας επιχείρησης ήταν η πρόληψη και αντιμετώπιση κάθε μορφής παράνομης δραστηριότητας που έχει καταγραφεί στην περιοχή, με γνώμονα την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, την προστασία της δημόσιας περιουσίας και την εύρυθμη κοινωνική συμβίωση.
Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν 7 άτομα, κατά περίπτωση, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ βεβαιώθηκαν 17 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, χρήση κινητού τηλεφώνου, μη χρήση κράνους κ.α.
Παράλληλα, συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ προχώρησε στην αποξήλωση καλωδίων μήκους 330 μέτρων που χρησιμοποιούνταν για ρευματοκλοπές, συμβάλλοντας στην αποτροπή επικίνδυνων παρεμβάσεων στο δίκτυο ηλεκτροδότησης, οι οποίες εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους για τη δημόσια ασφάλεια. Επιπλέον κατασχέθηκαν 3 κυνηγετικά όπλα και 35 κυνηγετικά φυσίγγια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε τις πρωινές ώρες της 17-2-2026 ειδική αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή της Νέας Περάμου.
Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας, της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δυτικής Αττικής, της Ο.Π.Κ.Ε., της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, αστυνομικός σκύλος, καθώς και μη στελεχωμένο αεροσκάφος (drone).
Σκοπός της ευρείας κλίμακας επιχείρησης ήταν η πρόληψη και αντιμετώπιση κάθε μορφής παράνομης δραστηριότητας που έχει καταγραφεί στην περιοχή, με γνώμονα την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, την προστασία της δημόσιας περιουσίας και την εύρυθμη κοινωνική συμβίωση.
Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν συνολικά -7- άτομα, κατά περίπτωση, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ βεβαιώθηκαν -17- παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, χρήση κινητού τηλεφώνου, μη χρήση κράνους κ.α.
Παράλληλα, συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ προχώρησε στην αποξήλωση καλωδίων μήκους -330- μέτρων που χρησιμοποιούνταν για ρευματοκλοπές, συμβάλλοντας στην αποτροπή επικίνδυνων παρεμβάσεων στο δίκτυο ηλεκτροδότησης, οι οποίες εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους για τη δημόσια ασφάλεια. Επιπλέον κατασχέθηκαν -3- κυνηγετικά όπλα και -35- κυνηγετικά φυσίγγια.
Οι στοχευμένες επιχειρήσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση, στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας για τη διασφάλιση της νομιμότητας και της κοινωνικής συνοχής.
Η δικογραφία υποβλήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.
-
ΒΟΛΟΣ10 ώρες agoΣΟΚ βρέθηκε κρεμασμένος 60 χρόνος στα Μελισσιατικα Βόλου
-
ΕΛΛΑΔΑ22 ώρες agoΑυτός είναι ο 70χρονος που συνελήφθη για απάτες και ληστείες εις βάρος ηλικιωμένων – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του (Εικόνες)
-
ΕΛΛΑΔΑ21 ώρες agoΒασιλίσσης Σοφίας: Νεκρός ο 63χρονος άνδρας
-
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ9 ώρες agoΑΑΔΕ: Ανοίγει η ψηφιακή εφαρμογή για υπεύθυνη δήλωση κατοχής αγροτεμαχίων για την ΕΑΕ 2025
-
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ8 ώρες agoΑΑΔΕ: Ανοίγει η ψηφιακή εφαρμογή για υπεύθυνη δήλωση κατοχής αγροτεμαχίων για την ΕΑΕ 2025
-
ΕΛΛΑΔΑ3 ώρες agoΝεκρό βρέφος βρέθηκε στην κούνια από τη μητέρα του
-
LIFESTYLE21 ώρες agoΣοκ με την Πηνελόπη Πλάκα: Οι φωτογραφίες με αμυχές και μώλωπες στο πρόσωπο – “Πήρα τη μαμά μου τηλέφωνο” (Εικόνες)
-
ΒΟΛΟΣ9 ώρες agoΩρες ατελείωτης αγωνίας περνάει οικογένεια 64χρονου στον Βόλο








