Connect with us
banner epikhirisis

ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν τρεις σεσημασμένοι κακοποιοί για διακίνηση ηρωίνης (Εικόνες & Βίντεο)

Published

on

aspropurgos iroini.jpg
Εφόδους στα σπίτια τριών διακινητών ηρωίνης στον Ασπρόπυργο πραγματοποίησαν χθες, Δευτέρα (28/7), οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος εντοπίζοντας ναρκωτικά, χρήματα και κινητά τηλέφωνα μέσω των οποίων έκλειναν τα «ραντεβού» τους. Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν επί ημέρες τους δύο άνδρες και την φίλη τους, οι οποίοι κάθε άλλο παρά άγνωστοι ήταν στις αρχές.

Διαβάστε: Εξαρθρώθηκε διεθνής εγκληματική οργάνωση διακίνησης παράνομων μεταναστών – Πώς δρούσε το κύκλωμα, η “ταρίφα” των 4.000 ευρώ

Σύλληψη τριών σεσημασμένων κακοποιών στον Ασπρόπυργο για διακίνηση ηρωίνης (Εικόνες & Βίντεο)

Όλοι τους, έχουν απασχολήσει το αστυνομικό δελτίο κατά το παρελθόν για διάφορα αδικήματα, ενώ μάλιστα σε βάρος της 30χρονης γυναίκας είχαν επιβληθεί και περιοριστικοί όροι καθώς είχε συλληφθεί για παροχή συνδρομής σε εγκληματική οργάνωση. Ο ένας εκ των ανδρών, βρισκόταν παράνομα στη χώρα και αναμένεται να απελαθεί.

Οι δύο άνδρες, ηλικίας 39 και 46 ετών με την βοήθεια της 30χρονης φίλης τους, διακινούσαν ναρκωτικά σε τοξικομανείς στην περιοχή του Ασπροπύργου. Οι χρήστες πήγαιναν σε συγκεκριμένα σημεία όπου κατά την συνάντηση τους με τους δράστες, αγόραζαν τις δόσεις τους. Τα ξημερώματα της Δευτέρας, οι αστυνομικοί έκαναν ταυτόχρονες εφόδους στα σπίτια των συλληφθέντων. Στο σπίτι όπου διέμεναν ο 39χρονος με την 30χρονη, εντοπίστηκαν 27 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ηρωίνη, συνολικού μικτού βάρους 120,4 γραμμαρίων, ενώ στο σπίτι του 49χρονου συνεργού τους εντοπίστηκαν 12 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, με ηρωίνη, μικτού βάρους 382,7 γραμμαρίων.




thumbnail_28072025-dt-daoe-ydn-696x522

Οι τρεις συλληφθέντες αρνήθηκαν να αποκαλύψουν από που προμηθεύτηκαν τα 500 γραμμάρια ηρωίνης, τα οποία σκόπευαν να διαθέσουν σε χρήστες και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Ήδη, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα Αθηνών από τον οποίο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν.


Advertisement

Περισσότερα Εδω

Advertisement
APON WEB BANNER 300X250
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Διαχειρίστρια- Διευθύντρια : Σοφία Κοντοθανάση
Iδιοκτησία – Δικαιούχος domain name ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Τεχνικός προϊστάμενος : Μιχάλης Χειμωνίδης
Εμπορικό τμήμα – Λογιστήριο : Μαρία Παπαζέτη
Διευθυντ.ς Σύνταξης: Σοφία Κοντοθανάση
Ρεπορτάζ: Βασίλης Μπαντίδης
Copyright © 2024 AstraTV.gr - Γ.Ε.Μ.Η.: 50683644000

Μετάβαση στο περιεχόμενο