Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Η συμμετοχή μεγάλο στοίχημα του Αλέξη Τσίπρα

Published

on

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Σε κατάσταση «κόκκινου συναγερμού» βρίσκονται ο Αλέξης Τσίπρας και όλο το κομματικό σύστημα εν όψει των εσωκομματικών εκλογών της αυριανής Κυριακής 15 Μαΐου. Θεωρείται η εσωκομματική «D-Day», η μεγάλη ημέρα για τον πρώην πρωθυπουργό, ο οποίος για πρώτη φορά θα αναβαπτιστεί – θα εκλεγεί απευθείας – από τα μέλη του κόμματος. Και το μεγάλο στοίχημα για τον ίδιο δεν είναι η επανεκλογή του στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, καθώς αυτή είναι δεδομένη και δεν υπάρχει αντίπαλος, αλλά ο αριθμός των μελών που θα συμμετάσχουν. Προς αυτή την κατεύθυνση έγινε εδώ και ημέρες πολύ μεγάλη κινητοποίηση που θυμίζει βουλευτικές εκλογές, καθώς η εσωκομματική διαδικασία ενεργοποιεί ευρύτερες κομματικές δυνάμεις και αξιοποιείται για να δημιουργηθεί κλίμα κατά της κυβέρνησης. Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Τσίπρας πραγματοποίησε έναν ευρύ κύκλο περιοδειών ανά την επικράτεια.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Το βασικό σύνθημα της εκστρατείας

Πήχης δεν έχει τεθεί για ευνόητους λόγους από την πλευρά της Κουμουνδούρου, και γι’ αυτό έμεινε ανοικτή η διαδικασία για την εκλογή του προέδρου. Ακόμα και την Κυριακή, την ημέρα της εκλογικής διαδικασίας, μπορεί κάποιος-α να γίνει μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και να ψηφίσει για πρόεδρο. Ο κ. Τσίπρας θέλει, όπως λέει στους συνεργάτες και συνομιλητές του, όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή για να δυναμώσει και οργανωτικά η αξιωματική αντιπολίτευση. «15 Μαΐου. Ψηφίζουμε όλοι. Τους στέλνουμε πίσω τον λογαριασμό» είναι το βασικό σύνθημα της εκστρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που επιχειρεί να συνδυάσει την εσωκομματική διαδικασία με την ακρίβεια και τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος και των αγαθών και προϊόντων. Η επιλογή όμως να δοθεί τόσο μεγάλο βάρος σε αυτή την εκλογική διαδικασία αναπόφευκτα δημιουργεί μείζον πολιτικό ζήτημα και η συμμετοχή θα έχει τη δική της αξία και σημασία. Από τον αριθμό των ψηφοφόρων που θα ψηφίσουν θα φανεί κατά πόσο συγκινεί ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ως πολιτικός φορέας για να ενταχθεί οργανωτικά ένας πολίτης και να συμμετάσχει στις διαδικασίες του.

Μονότονα έλεγε το προηγούμενο διάστημα η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την κρίση του κομματικού φαινομένου με κεντρικό επιχείρημα ότι οι πολίτες δεν οργανώνονται εύκολα στα κόμματα στη σημερινή εποχή. «Απευθυνόμαστε σε όλους τους φίλους και τους ψηφοφόρους μας και τους καλούμε να ενισχύσουν τις γραμμές μας» υποστηρίζει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Παράλληλα υπογραμμίζει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία κάνει μια μεγάλη προσπάθεια να γίνει ένα μαζικό κόμμα που θα αποτελεί την ελπίδα του τόπου, την καρδιά της προοδευτικής παράταξης του τόπου, την ελπίδα για μια καλύτερη προοπτική για τον τόπο, για την κοινωνική συνοχή και για τη στήριξη της δημοκρατίας».

Το στρατηγικό πλάνο Τσίπρα

Από την προεδρική ομάδα μεταδίδεται το μήνυμα πως πρόκειται για γιορτή της Δημοκρατίας και τονίζεται ότι δίνεται το «μήνυμα της πολιτικής αλλαγής, που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος». Το στρατηγικό πλάνο του κ. Τσίπρα είναι αυτό το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής να συνδυαστεί με τις κεντρικές πολιτικές εξελίξεις και ως εκ τούτου να έχει η επανεκλογή του και δημοψηφισματικό χαρακτήρα υπό το σύνθημα «στείλτε πίσω τον λογαριασμό». Μάλιστα, επ’ αυτού ο κ. Τσίπρας επιχειρηματολογεί στη βάση ότι η αναφορά πως πρέπει να σταλεί πίσω (δηλ. στην κυβέρνηση) ο λογαριασμός αφορά γενικότερα τη στάση των πολιτών να αντιδράσουν στην κυβερνητική πολιτική με διαφόρους τρόπους.

Για να ενισχυθεί η αναγκαιότητα της συμμετοχής όσο το δυνατόν περισσότερων πολιτών στις εσωκομματικές εκλογές της προσεχούς Κυριακής εντείνονται οι ομιλίες και οι περιοδείες όλων των κεντρικών στελεχών. Ο κ. Τσίπρας θέλει αυτή η εκλογική διαδικασία να μετατρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όχι μόνο σε ένα κόμμα που αποτελεί σε εκλογικό επίπεδο «την κορμοστασιά της προοδευτικής παράταξης στον τόπο εδώ και δέκα χρόνια», όπως λέει, «αλλά και σε ένα κόμμα μαζικό, δυνατό, έτοιμο να διεκδικήσει εκ νέου τη λαϊκή ψήφο και τη διακυβέρνηση του τόπου, για να φέρει μια καλύτερη προοπτική για τη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία».

Οι προσπάθειες για κλίμα συσπείρωσης και οι μετρήσεις

Η ενίσχυση της παρουσίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πέρασε μέσα από τις περιοδείες του κ. Τσίπρα (μέσα στην εβδομάδα επισκέφτηκε μεταξύ άλλων Θεσσαλονίκη, Αγρίνιο, Αρτα και κάποιους δήμους στην Αττική), όπου έγινε προσπάθεια από το επιτελείο και τον κομματικό μηχανισμό να φανεί πως υπάρχει συσπείρωση γύρω από την αξιωματική αντιπολίτευση και θερμό υπέρ της κλίμα. Μόνο που στις μετρήσεις αυτό μέχρι στιγμής δεν καταγράφεται, καθώς ναι μεν μπορεί η διαφορά να μειώνεται από τη ΝΔ που εμφανίζει ραγδαία φθορά, εν τούτοις ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν αναπτύσσει δυναμική.
Οπως και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στον οποίο ασκεί δριμεία και προσωπική κριτική, ο κ. Τσίπρας παίρνει το πολιτικό παιχνίδι «πάνω του», καθώς θεωρεί ότι ο ίδιος μπορεί να αντιστρέψει τους πολιτικούς όρους. Η ολική επαναφορά όμως περνάει και μέσα από τις 500 κάλπες της Κυριακής για πρόεδρο και για τα 300 μέλη της νέας Κεντρικής Επιτροπής και μένει να φανεί εάν θα αυξηθούν τα 61.000 εγγεγραμμένα μέλη και πόσοι θα ψηφίσουν. Για την εκλογή συνέδρων ψήφισαν περίπου 41.000.

Η μάχη προεδρικών-Ομπρέλας και η μεγάλη αντίφαση

Το μεγάλο βάρος σε όλες τις περιφερειακές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αυτή την περίοδο πέφτει στην εκλογή των νέων μελών για την Κεντρική Επιτροπή. Και εδώ υπάρχει μια μεγάλη αντίφαση. Ο κ. Τσίπρας «τρέχει» ανά την επικράτεια, ασκώντας δριμεία κριτική στην κυβέρνηση, για να κινητοποιήσει τους πολίτες να συμμετάσχουν στη διαδικασία και αρκετά στελέχη του – ιδιαίτερα τα πρωτοκλασάτα – ενδιαφέρονται περισσότερο για την εκλογή τους στην ΚΕ που έχει μια ιδιαιτερότητα.

Για αυτήν ψηφίζουν όχι όσοι εγγράφονται την Κυριακή, ανήμερα της ψηφοφορίας όπως γίνεται για τον πρόεδρο, αλλά όσοι είχαν εγγραφεί έως την 21η Μαρτίου. Αυτή την περίοδο, στον απόηχο του πρόσφατου συνεδρίου, γίνεται διαγκωνισμός μεταξύ προεδρικών και της «Ομπρέλας», που πιστεύει ότι το 24% του συνεδρίου θα το ανεβάσει σε 30% και το οποίο θα καταγραφεί στη νέα ΚΕ. Την ίδια στιγμή, το γεγονός ότι υπάρχει ποσόστωση για τις γυναίκες, για τους βουλευτές και για τους πασοκογενείς δημιουργεί πολύ ασφυκτικό πλαίσιο και έχει μεταφέρει τον εσωκομματικό διαγκωνισμό από την αρένα ενός κομματικού συνεδρίου, από το οποίο συνήθως εκλέγεται μια ΚΕ, στο μεγάλο γήπεδο των περιφερειών. Και αυτό διότι δεν υπάρχει ενιαία λίστα στην επικράτεια, αλλά ανά περιφέρεια, με ό,τι αυτό σημαίνει για τις «γραμμές» που δίνονται (ποιοι θα «κοπούν» και ποιοι θα «πριμοδοτηθούν»), μια κατάσταση που αυτή την περίοδο αποδυναμώνει και το κεντρικό πολιτικό αφήγημα περί μετωπικής με την κυβέρνηση της ΝΔ.

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντιδράσεις στο τουρκικό πρωτόκολλο…«προσάρτησης» | in.gr

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Άλλο ένα βήμα προς την κατεύθυνση της προσάρτησης της κατεχόμενης Κύπρου από την Τουρκία  αποτελεί το νέο «πρωτόκολλο οικονομικής συνεργασίας» μεταξύ της Άγκυρας και της «κυβέρνησης» των Τουρκοκυπρίων. Το πρωτόκολλο, το οποίο υπογράφηκε στις 14 Απριλίου αλλά κρατήθηκε μυστικό μέχρι τις 20 Μάϊου, περιλαμβάνει πρόνοιες που μεταφέρουν πρακτικές που εφαρμόζονται στην Τουρκία, στην τουρκοκυπριακή κοινότητα.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ενδεικτικά η συμφωνία προνοεί για την προώθηση «νομικών ρυθμίσεων» σχετικά με την παρεμπόδιση των ιδεολογικών δραστηριοτήτων των συντεχνιών και τον περιορισμό στο δικαίωμα της συνάθροισης και διαδήλωσης.

Επίσης φαίνεται ότι ο στόχος της επιβολής του πολιτικού Ισλάμ στην τουρκοκυπριακή κοινότητα εξυπηρετείται με προβλέψεις που αφορούν την προώθηση νομοθεσιών για «ενίσχυση των δεσμών σε τομείς που πηγάζουν από κοινές ιστορικές, θρησκευτικές και πνευματικές αξίες».

Ενδεικτικές του πνεύματος του πρωτοκόλλου είναι και οι πρόνοιες που πλήττουν την ελευθερία της έκφρασης. Χαρακτηριστική η πρόβλεψη για συνεργασία της «κυβέρνησης» με την Τουρκία «ενάντια στην παραπληροφόρηση σε όλες τις πλατφόρμες επικοινωνίας και κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» αλλά και η ποινικοποίηση δημοσιογραφικών σχολίων που θα θεωρούνται προσβλητικά.

Διαβάστε επίσης Τουρκία: Ο Ερντογάν βγάζει το Cesme για έρευνες στο κεντρικό Αιγαίο

Διαβάστε επίσης Η απάντληση του ιρανικού πετρελαίου από την Κάρυστο μετά από αμερικανικό αίτημα – Πώς φτάσαμε στο θρίλερ του περσικού κόλπου

Αντιδράσεις και ξύλο στη «βουλή»

Η αποκάλυψη των προνοιών του πρωτοκόλλου προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις στην τ/κ κοινότητα με τον αρχηγό της αντιπολίτευσης να κάνει λόγο για νέα παρέμβαση της Τουρκίας στα εσωτερικά της Τουρκοκυπρίων.

Η τοποθέτηση του Τουφάν Ερχιουρμάν έγινε στην διάρκεια μια φορτισμένης συνεδρίασης στην τ/κ «βουλή», όπου βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος πιάστηκαν στα χέρια με βουλευτές της αντιπολίτευσης, μετά την προσπάθεια βουλευτή του αριστερού ΡΤΚ να ανέβει στο βήμα με φανέλα που έγραφε «Όχι» στο πρωτόκολλο.

Μεγάλες αντιδράσεις προκλήθηκαν και σε επίπεδο συντεχνιών με την συντεχνία των Τ/κ δασκάλων να καλεί την Τουρκία να σταματήσει να προσπαθεί να αλλάξει τους Τουρκοκύπριους ενώ η συντεχνία των εργαζομένων στην αρχή ηλεκτρισμού ανακοίνωσε πως δεν αναγνωρίζει «το πρωτόκολλο της προσάρτησης και της προδοσίας».

Απαράδεκτες πρόνοιες λέει η Κομισιόν

Σε σχέση με τις πρόνοιες του πρωτοκόλλου που αφορούν την ελευθερία του τύπου τοποθετήθηκε και εκπρόσωπος της Κομισιόν, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη την χρήση του ποινικού δικαίου ως εργαλείου άσκησης πίεσης σε επικριτικές φωνές. «Η ελευθερία της έκφρασης και η ελευθερία του Τύπου αποτελούν απαραίτητα θεμέλια για τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου.

Λουκιανός Λυρίτσας, Λευκωσία

Πηγή Deutsche Welle

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Ανδρουλάκης: «ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν στρατηγικό σχέδιο για το μέλλον της οικονομίας»

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Την έλλειψη στρατηγικού σχεδίου εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ για το μέλλον της οικονομίας, με αποτέλεσμα αυτή να είναι εκτεθειμένη και ευάλωτη στις παγκόσμιες εξελίξεις, επισήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στο συνέδριο της ΕΣΕΕ «Future of Retail 2022».

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

«Αν δεν δούμε τη χώρα με ένα ολοκληρωμένο στρατηγικό σχέδιο, που θα εντάσσει τις δημοσιονομικές πολιτικές, τις φορολογικές πολιτικές και τα ευρωπαϊκά κονδύλια στο όραμα για μια ανθεκτική οικονομία και κοινωνία, θα ζούμε τη μέρα της Μαρμότας. Κρίσεις και φυγή ανθρώπινου δυναμικού στο εξωτερικό», σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης.

Επέμεινε ότι η κυβέρνηση χειρίζεται το Ταμείο Ανάκαμψης ως ένα διευρυμένο ΕΣΠΑ, δίχως όραμα εκσυγχρονισμού της οικονομίας και έφερε συγκεκριμένα παραδείγματα για πτυχές του κοινωνικού κράτους, όπως η Υγεία και η Κοινωνική Κατοικία, που δεν αποτέλεσαν προτεραιότητα της κυβέρνησης κατά τον σχεδιασμό της κατεύθυνσης των πόρων του ευρωπαϊκού αυτού εργαλείου.

Αναφερόμενος στο κύμα ακρίβειας και το αυξημένο ενεργειακό κόστος, ο Νίκος Ανδρουλάκης υπογράμμισε ότι η δημοσιονομική επέκταση στην οποία προχώρησε η κυβέρνηση κατά την πανδημική κρίση, είχε σαν αποτέλεσμα «να έχει μείνει από ‘καύσιμα’, καθώς δεν υπάρχει ο δημοσιονομικός χώρος για την ανακούφιση των πολιτών από την ενεργειακή ακρίβεια».

Ανέδειξε την πρόταση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για την επιβολή πλαφόν στη λιανική τιμή του ρεύματος, «για να γίνει εξαρχής δίκαιη κατανομή του κόστους μεταξύ ιδιώτη – κράτους και παραγωγού», καθώς και την ανάγκη για «φορολόγηση των πραγματικών υπερκερδών των εταιρειών ενέργειας και όχι αυτών που εμφανίζονται σήμερα».

«Ρυθμίσαμε την αγορά; Δώσαμε έμφαση στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας; Τις διαχύσαμε στους παραγωγούς, στους μεταποιητές, ώστε σε ενδεχόμενο ενεργειακών κρίσεων να είναι θωρακισμένοι; Κάναμε φωτοβολταϊκά στις στέγες;», απαρίθμησε τα πεδία όπου καταγράφεται υστέρηση από πλευράς κυβερνητικού σχεδιασμού.

Ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε ότι απαιτείται αποτελεσματική διαχείριση του ιδιωτικού χρέους και των κόκκινων δανείων. «Δεν μπορεί αυτός που είχε υποθηκεύσει την περιουσία του για να χρηματοδοτήσει την επιχείρησή του, να βρίσκεται σε χειρότερη κατάσταση από αυτόν που δεν είχε καμία εγγύηση. Χρειάζεται μία πραγματική δεύτερη ευκαιρία αξιοπρέπειας, με κριτήρια, σε όσους προσπάθησαν και δεν τα κατάφεραν», είπε χαρακτηριστικά.

«Απογοητεύομαι που η κυβέρνηση δημιουργεί νέους δύο ταχυτήτων. Δεν μπορεί να κάνουμε ειδική φορολογική πολιτική κινήτρων για αυτούς που έφυγαν στο εξωτερικό. Και αυτοί  που έμειναν στη χώρα; Είναι άλλοι Έλληνες; Δεν θέλουμε να κάνουμε με αυτούς τους όρους το brain gain, χωρίζοντας τη νεολαία σε δυο κατηγορίες. Θα επιστρέψουν τα παιδιά που έφυγαν, αν δουν ότι όλοι εμείς σχεδιάζουμε μια ανταγωνιστική οικονομία με πολλές και καλές θέσεις εργασίας», τόνισε σχετικά με την αιμορραγία εργατικού δυναμικού στο εξωτερικό ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.
ΕΛΛΑΔΑ10 λεπτά ago

Αδιανόητο ρεκόρ στη Λεωφόρο Κηφισού: 1 ώρα για απόσταση… 5 χλμ

ΕΛΛΑΔΑ30 λεπτά ago

Πάρτι αντιεξουσιαστών στο ΑΠΘ – Δέκα προσαγωγές

ΚΟΣΜΟΣ38 λεπτά ago

Ιράν: Αποκάλυψε υπόγεια βάση drone σε άγνωστη τοποθεσία

ΕΛΛΑΔΑ49 λεπτά ago

Ποδηλατικός Γύρος Αθήνας: Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν την Κυριακή

ΕΛΛΑΔΑ1 ώρα ago

Διακοπές ρεύματος την Κυριακή στην Αττική

ΕΛΛΑΔΑ1 ώρα ago

Πανεπιστήμια: Το δύσκολο μέτωπο για την κυβέρνηση – Επί ποδός πολέμου οι φοιτητές

OIKONOMIA2 ώρες ago

Μετά το Κίεβο και τη Μαριούπολη, η μάχη της Μαύρης Θάλασσας

ΚΟΣΜΟΣ2 ώρες ago

Περσικός Κόλπος: Θρίλερ δίχως τέλος με τα ελληνικά τάνκερ – Αγωνία για το πλήρωμα

ΕΛΛΑΔΑ2 ώρες ago

Παράνομο γηροκομείο στις Σέρρες: Γιατροί και γραφεία τελετών συγκάλυπταν τους θανάτους ηλικιωμένων

ΕΛΛΑΔΑ2 ώρες ago

Κρήτη: Ολοκληρώνεται η χορήγηση προκαταβολής στις σεισμόπληκτες επιχειρήσεις – Συνολικά, 415.000 ευρώ σε 142 δικαιούχους

ΜΑΓΝΗΣΙΑ7 ημέρες ago

Εφυγε από την ζωή ο Γιαννης Παπανικολαου από την Συκη Πηλιου

ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago

Βόλος: Έφυγε από τη ζωή 30χρονη

ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

Τον δρόμο της φυλακής θα πάρει ένας 54χρονος Σκιαθίτης νταής, για απειλές, ενδοοικογενειακή βλάβη σε ανίκανο άτομο και φθορές

ΜΑΓΝΗΣΙΑ12 ώρες ago

Οι Σεξουαλικές πόζες στο Tik tok από την 17χρονη από Αλμυρό που είχε καταγγείλει ασέλγεια από τον πατέρα της

ΜΑΓΝΗΣΙΑ8 ώρες ago

Βόλος: Το νέο τετράστερο ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης – Πως θα ονομάζεται και ποιες θα είναι οι παροχές του

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Γεωργία Μπίκα: «Ήταν νηφάλια και διαστρέβλωσε τα γεγονότα με ασύστολα ψεύδη» λέει η εισαγγελέας

πάρτι
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

Στο νοσοκομείο 10 άτομα μετά το πάρτι των Μηχανολόγων

ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

Θλίψη στο Βόλο: Έφυγε ο Χρήστος Δημητρίου

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Ανέλαβε υπηρεσία η Κατερίνα Σούρλα στο Νοσοκομείο του Βόλου

αυτοκίνητο
ΜΑΓΝΗΣΙΑ1 ημέρα ago

Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στη Ν. Ιωνία

Δημοφιλή