Connect with us

OIKONOMIA

Συστηματικοί έλεγχοι αμνοεριφίων και αυγών

Published

on

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Συστηματικοί έλεγχοι στα σημεία εισόδου της χώρας, στους κεντρικούς οδικούς άξονες, σε σφαγεία και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, σε κεντρικές αγορές, σε κρεοπωλεία και σούπερ μάρκετ, με στόχο να αποτραπούν «ελληνοποιήσεις» εισαγόμενων αμνοεριφίων και αυγών, πραγματοποιεί η Ομάδα Εργασίας που έχει συσταθεί από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Έτσι, δτο πλαίσιο των ελέγχων αυτών – σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥπΑΑΤΥ – για την αποτροπή των «ελληνοποιήσεων» αμνοεριφίων και αυγών εν όψει του Πάσχα, οι γενικοί γραμματείς των υπουργείων Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή κ. Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Χριστιάνα Καλογήρου, Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής Βαγγέλης Κυριαζόπουλος, ο Κλαδάρχης Επιθεώρησης Εμπορικών Πλοίων κ. Γιώργος Σκανδάλης και ο Κεντρικός Λιμενάρχης Σπύρος Ευαγγελίδης, παραβρέθηκαν σήμερα νωρίς το πρωί το λιμάνι του Πειραιά.

Μεικτά κλιμάκια αποτελούμενα από στελέχη της ΔΙΜΕΑ, του Τμήματος Κτηνιατρικής και του Λιμενικού Σώματος, διενεργούν στο λιμάνι του Πειραιά εντατικούς ελέγχους, με στόχο τη διάθεση στην αγορά προϊόντων ποιοτικά ελεγμένων και την προστασία των παραγωγών και των καταναλωτών.

Οι γενικοί γραμματείς τονίζοντας την ιδιαίτερη σημασία της εγρήγορσης, ευχαρίστησαν τα μέλη των κλιμακίων για τον ζήλο και την ευσυνειδησία με την οποία εργάζονται επί 24ωρου βάσεως και τα συνεχάρησαν για το έργο τους.

Οι έλεγχοι πραγματοποιούνται υπό τον συντονισμό Ομάδας Εργασίας που έχει συσταθεί από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Γεωργαντά, με υπεύθυνη τη Γενική Γραμματέα Χριστιάνα Καλογήρου και Επιχειρησιακή Συντονίστρια την κτηνίατρο Αναστασία Χαραλαμποπούλου, με τη συμμετοχή των μεικτών κλιμακίων της ΔΙΜΕΑ, του ΣΔΟΕ, της ΕΛΑΣ, του Λ.Σ. της ΑΑΔΕ, της Οικονομικής Αστυνομίας, των Τελωνείων, των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών, του ΕΦΕΤ και του ΕΛΓΟ.

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

OIKONOMIA

Βουλή: Την έκθεση πεπραγμένων της για το 2020-2021 παρουσίασε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

«Το 2021 ήταν μια χρονιά πολύ μεγάλης ανάπτυξης καθώς αντλήθηκαν κεφάλαια περίπου 6 δισ. ευρώ» ανέφερε η πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Βασιλική Λαζαράκου, κατά την παρουσίαση των εκθέσεων πεπραγμένων της για τα έτη 2020 και 2021, στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αύξηση των επενδύσεων σε ελληνικά αμοιβαία κεφάλαια

Σχετικά με την πορεία της Κεφαλαιαγοράς την τελευταία διετία, η κ. Λαζαράκου ανέφερε ότι το 2020, που ήταν μια μακρά περίοδος covid, υπήρξε μια μείωση των συναλλακτικών δραστηριοτήτων και οι αντλήσεις κεφαλαίων περιορίστηκαν μεν στο 1,1 δισ. ευρώ, αλλά ήταν παραπάνω και από όλες τις προηγούμενες χρονιές (2019, 2018, 2017 και ούτω καθεξής). Το 2021 ήταν μια χρονιά ανάπτυξης, καθώς εγκρίθηκαν 20 ενημερωτικά δελτία, με τα οποία επιτράπηκε η άντληση κεφαλαίων περίπου 6 δισ. ευρώ για την ελληνική αγορά, ένα πολύ μεγάλο νούμερο σε σχέση με όλες τις προηγούμενες χρονιές. Στα επενδυτικά κεφάλαια, το 2021 υπήρξε μια πολύ μεγάλη αύξηση των επενδύσεων σε ελληνικά αμοιβαία κεφάλαια και μάλιστα για πρώτη φορά, η αύξηση αυτή ήταν σημαντικότερη σε σχέση με επενδύσεις που υπήρχαν στα ξένα αμοιβαία κεφάλαια, το οποίο δείχνει κάτι όσον αφορά το θέμα του πώς επενδύουν οι Έλληνες επενδυτές στο εξής. Το 2021, επίσης, η επιτροπή διεκπεραίωσε 244 καταγγελίες έναντι 143 την προηγούμενη χρονιά.

Περισσότεροι επενδυτές στο ελληνικό χρηματιστήριο

Απαντώντας σε ερωτήσεις βουλευτών, η κ. Λαζαράκου ανέφερε ότι η επιτροπή προσπάθησε να βοηθήσει στην αύξηση της εμπιστοσύνης των επενδυτών στο ελληνικό χρηματιστήριο και στην κεφαλαιαγορά. Η αύξηση της παραγωγικότητας και το γεγονός ότι από το 1 δισεκατομμύριο που ήταν το 2020 πήγαμε στα 6 δισεκατομμύρια το 2021, δείχνει πόσο πολύ περισσότεροι πλέον, είναι οι Έλληνες και ξένοι επενδυτές στο ελληνικό χρηματιστήριο. Παράλληλα, ο πολύ μεγάλος αριθμός εκδόσεων αποφάσεων – πολύ περισσότερες από όσες απαιτεί ο νόμος – συνετέλεσαν στην εμπέδωση της εμπιστοσύνης των επενδυτών και σε αυτές τις αυξημένες αντλήσεις κεφαλαίων.

Σχετικά με τις προειδοποιήσεις του κοινού για τις πλατφόρμες, η πρόεδρος ανέφερε ότι έχουμε ιδιαίτερη φροντίδα και μέριμνα, ούτως ώστε να διαπιστώνουμε πότε μπορεί κάποιος να παραπλανά το επενδυτικό κοινό, προσκαλώντας, είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω πλατφόρμας, και λέγοντας στους επενδυτές «επενδύστε σε μένα», χωρίς να έχει άδεια. Εμείς, εξήγησε, δεν μπορούμε να κατεβάσουμε μια πλατφόρμα, αυτό είναι έργο άλλης εποπτικής Αρχής. Εμείς όμως ενημερώνουμε την άλλη Αρχή, ότι αυτή η πλατφόρμα συγκεντρώνει χρήματα επενδυτών που δεν πρέπει.

Πρόληψη νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

Για την πρόληψη νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, είπε πως εμείς αυτό που κάνουμε, είναι να διαπιστώνουμε εάν οι εταιρείες συγκεντρώνουν τα σωστά νομιμοποιητικά στοιχεία από τους πελάτες τους. Την περίοδο COVID μάλιστα, κάναμε και απομακρυσμένους ελέγχους.

Σχετικά με τα κρυπτονομίσματα και για τα κρυπτοστοιχεία, ανέφερε πως αναμένουμε τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό, ο οποίος αυτήν την στιγμή είναι υπό επεξεργασία στα ευρωπαϊκά όργανα. Για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ανέφερε πως επεξεργαζόμαστε προτάσεις που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη της κεφαλαιαγοράς. Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, συνεργάζεται με ευρωπαϊκούς εποπτικούς οργανισμούς για τα θέματα που έχουν προκύψει από την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Για τα πρόστιμα που επιβάλλει η Επιτροπή, ανέφερε πως το 2021, σε 30 περιπτώσεις επιβλήθηκαν πρόστιμα σε χρηματιστηριακές ΑΕΠΕΥ κλπ., σε 14 περιπτώσεις σε εισηγμένες εταιρείες, σε 4 περιπτώσεις σε άλλα νομικά πρόσωπα και σε 86 περιπτώσεις σε φυσικά πρόσωπα. Οι 86 περιπτώσεις συνδέονται κυρίως με τις εταιρείες, που κατά την εκτίμηση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, κρίθηκε ότι έπρεπε να επιβληθούν τα πρόστιμα αυτά.

Προβληματισμός

Ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Φλαμπουράρης, εξέφρασε τον προβληματισμό του, κατά πόσο η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις που απορρέουν από το ρόλο της, που είναι κυρίως η προστασία των επενδυτών, η εξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της ελληνικής κεφαλαιαγοράς, έτσι ώστε να αποτελεί έναν σημαντικό μοχλό ανάπτυξης της εθνικής οικονομίας. Αναρωτήθηκε σε ποιο βαθμό και σε τι ένταση λειτουργεί η εποπτεία της επιτροπής σε σχέση με τους ημεδαπούς και αλλοδαπούς φορείς που παρέχουν επενδυτικές υπηρεσίες καθώς επίσης και στα νέα επενδυτικά σχήματα και τους διαχειριστές αυτών. Επίσης αναρωτήθηκε σε τι βαθμό η επιτροπή εποπτεύει και ελέγχει τις εισηγμένες εταιρίες, ιδιαίτερα για την τήρηση διαφανούς λειτουργίας, τις συναλλαγές, την χειραγώγηση της αγοράς και τις πράξεις προσώπων που κατέχουν προνομιακές πληροφορίες.

Σημείωσε πως αυξάνουν τα ερωτήματα, αν δηλαδή οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται και η αξία που παράγεται κατευθύνεται προς την πραγματική οικονομία, αν υποστηρίζεται η επιχειρηματικότητα ή αποτελούν αποκλειστικά παιχνίδι κερδοσκοπίας, για την περαιτέρω ενδυνάμωση του τραπεζικού και του χρηματιστηριακού κεφαλαίου. Ειδικότερα σχετικά με την ΔΕΗ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ρώτησε εάν η επιτροπή επέτρεψε να καθορίσει το τμήμα Μετόχων της ΔΕΗ, το ποιος επενδυτής θα πάρει μετοχές και πόσες, κατά την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Το ίδιο ρώτησε και για τις διακυμάνσεις της τιμής της μετοχής από τις 10/09 μέχρι τις 23/09/2021 καθώς όπως ανέφερε, γεννιέται σειρά ερωτημάτων για τα δύο αυτά θέματα.

Σε ό,τι αφορά τις τράπεζες, ο κ. Φλαμπουράρης ανέφερε ότι τα πρόσφατα πρόστιμα που επιβλήθηκαν σε δύο πιστωτικά ιδρύματα για εσωτερική πληροφόρηση, ήταν πολύ μικρά σε σχέση με τα εκατομμύρια των μετοχών που διακινήθηκαν. Για τους μικροεπενδυτές, παρατήρησε πως διαπιστώνουμε ότι δεν υπάρχει, στο πλαίσιο λειτουργίας της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, καμία πρωτοβουλία για την ενίσχυση των επενδύσεων των μικροεπενδυτών, όταν μάλιστα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε τη στρατηγική της για επενδύσεις μικροεπενδυτών, η οποία θα στοχεύει να βοηθήσει τους μικρούς ιδιώτες επενδυτές να αποκομίσουν οφέλη από τις ευκαιρίες που μπορούν να προσφέρουν οι κεφαλαιαγορές.

Δεν προβλέπονται παρεμβάσεις σε εταιρικές αποφάσεις

Η πρόεδρος της Επιτροπής, απάντησε στις παρατηρήσεις του εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ, πως καμία νομοθεσία δεν προβλέπει για μας να επεμβαίνουμε σε εταιρικές αποφάσεις. Άρα, ο δικός μας ο ρόλος δεν είναι να παρέμβουμε στα εταιρικά όργανα, στο τι κάνει η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου που θα αποφασίσει την αύξηση, ή το τι θα αποφασίσει μετά η γενική συνέλευση. Αυτές είναι εταιρικές αποφάσεις, που με βάση τη νομοθεσία λαμβάνονται από τα αρμόδια όργανα. Εμείς, ως Εποπτική Αρχή, αυτό το οποίο θα πρέπει να κάνουμε και κάναμε, είναι να διαπιστώσουμε εάν τίθεται θέμα κατάχρησης της αγοράς, αν υπήρξε εκμετάλλευση προνομιακής πληροφορίας. Για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις που αναφέρθηκαν, οι διαδικασίες είναι ακόμα ανοιχτές, καθώς αναμένουμε στοιχεία από ξένες εποπτικές αρχές. Για τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν σε δύο τράπεζες, είπε ότι ήταν για τυπικά θέματα, καθώς αφορούσαν την μη τήρηση του καταλόγου των insiders και ειδικότερα για τον τρόπο που απαιτεί η ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Διαφορά στο ύψος των προστίμων

Ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, Χάρης Καστανίδης, παρατήρησε πως οι διοικητικές κυρώσεις, τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν από την επιτροπή το 2020, ήταν 1,88 εκατομμύρια ευρώ και σε 28 εκατομμύρια ευρώ το 2021 και αναρωτήθηκε που οφείλεται αυτή η μεγάλη διαφορά. Αναρωτήθηκε επίσης, αν η πυραμιδική οργάνωση της οικονομίας είναι ο βασικός λόγος που η πραγματική οικονομία, παγκοσμίως στερείται κρίσιμων κεφαλαίων. Ζήτησε τέλος να πληροφορηθεί, εάν η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς γνωρίζει πόσα από τα χρήματα που κεφαλαιοποιήθηκαν στο Χρηματιστήριο, αντλήθηκαν και αξιοποιήθηκαν στον τομέα των πραγματικών επενδύσεων, στην πραγματική οικονομία.

Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Αντώνης Μυλωνάκης, ρώτησε αν σε μια αναδυόμενη αγορά, όπως είναι η δική μας, μπορούμε να βάλουμε ένα στόχο συγκέντρωσης κεφαλαίων. Εάν το ελληνικό Χρηματιστήριο εκπληρώνει όλα αυτά τα κριτήρια για να αξιολογηθεί σαν μια ανεπτυγμένη αγορά. Εάν έχουμε έντονα φαινόμενα χειραγώγησης μετοχών. Εάν έχει εκπονηθεί κάποια μελέτη που υπολογίζει τις επιπτώσεις που θα έχει η ενεργειακή και επισιτιστική κρίση. Εάν υπάρχουν πρωτοβουλίες για την προστασία των καταναλωτών από συναλλαγές μέσω κρυπτονομισμάτων.

Η βουλευτής του ΜέΡΑ 25, Σοφία Σακοράφα, επισήμανε πως το κόμμα της έχει προβεί σε προτάσεις προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για την αντιμετώπιση των πρακτικών των καρτέλ που υπάρχουν. Επισήμανε την ανάγκη για μια ουσιαστική προστασία του απλού πολίτη, όπως και του πραγματικά ελεύθερου ανταγωνισμού. Ζήτησε ενημέρωση και διευκρίνιση για την υπόθεση ΕΛΛΑΚΤΩΡ – μια υπόθεση, που όπως είπε η βουλευτής, αφορά κυρίως το δανεισμό δύο εταιρειών από την ολλανδική REGGEBORGH, και για την οποία διαβάζουμε ότι ερευνάται από την επιτροπή σας. Επίσης ζήτησε αναλυτικά στοιχεία για την στελέχωση κάθε διοικητικής μονάδας της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

OIKONOMIA

Ρωσία: Θα εξυπηρετεί το εξωτερικό χρέος της σε ρούβλια, λέει το υπουργείο Οικονομικών

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Η Ρωσία θα εξυπηρετεί το εξωτερικό χρέος της σε ρούβλια, τα οποία θα μπορούν να μετατραπούν στο νόμισμα των αρχικών ευρωομολόγων σε μεταγενέστερη ημερομηνία, ανακοίνωσε την Τετάρτη το υπουργείο Οικονομικών, καθώς έχει λήξει η βασική άδεια πληρωμής (waiver) των ΗΠΑ, που επιτρέπει στη Μόσχα να καταβάλλει πληρωμές για το εξωτερικό της χρέος.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε ότι η άδεια πληρωμής λήγει στις 07:01 π.μ. ώρα Ελλάδας (0401 GMT) σήμερα, εμποδίζοντας τη Ρωσία να καταβάλει πληρωμές τόκων και ληξιπρόθεσμων πληρωμών σε αμερικανούς κατόχους ομολόγων για το δημόσιο χρέος της.

«Η απόφαση παραβιάζει πρωτίστως τα δικαιώματα των ξένων επενδυτών στα ρωσικά χρεόγραφα και υπονομεύει την εμπιστοσύνη στις δυτικές χρηματοπιστωτικές υποδομές», ανέφερε το υπουργείο Οικονομικών σε ανακοίνωσή του.

Την περασμένη εβδομάδα, η Ρωσία είχε επισπεύσει τις προθεσμιακές πληρωμές για δύο διεθνή ομόλογα – ένα σε ευρώ και ένα σε δολάρια – πριν από την ημερομηνία διακανονισμού της 27ης Μαΐου και καθώς η άδεια πληρωμής επρόκειτο να λήξει.

Οι καταβολές πληρωμών, ύψους σχεδόν 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σε ρωσικά διεθνή ομόλογα λήγουν πριν από το τέλος του έτους. Το υπουργείο επανέλαβε σήμερα ότι θα συνεχίσει να εξυπηρετεί τις εξωτερικές του υποχρεώσεις, αλλά σε ρούβλια, τα οποία θα μπορούν να μετατραπούν στο αρχικό νόμισμα των ομολόγων αργότερα μέσω του Εθνικού Αποθετηρίου Διακανονισμού (NSD).

«Οι πληρωμές με τη χρήση ξένων χρηματοπιστωτικών διαμεσολαβητών θα πραγματοποιούνται στους λογαριασμούς τύπου C των εν λόγω χρηματοπιστωτικών διαμεσολαβητών, με δυνατότητα αποκατάστασης της πρόσβασης σε αυτά τα κεφάλαια για τους επενδυτές που υπέβαλαν γραπτά αποδεδειγμένα δικαιώματα για τέτοιου είδους πληρωμές στο μέλλον», αναφέρει το ρωσικό υπουργείο Οικονομικών.

Η Μόσχα έχει απαγορεύσει προσωρινά σε ξένους επενδυτές, οι οποίοι προέρχονται από χώρες που έχουν υποστηρίξει τις κυρώσεις που έχουν επιβάλει εναντίον της, να πωλούν τα περιουσιακά στοιχεία που διαθέτουν εντός της Ρωσίας και να λαμβάνουν πληρωμές για εγχώρια ομόλογα σε ρούβλια, έως ότου αρθούν οι κυρώσεις.

Οι πληρωμές των κουπονιών των κρατικών χρεογράφων καταβάλλονται στους λογαριασμούς τύπου C στο Εθνικό Αποθετήριο Διακανονισμού (NSD) και παραμένουν εκεί. έως ότου οι κυρώσεις της Δύσης και τα αντίμετρα της Μόσχας αρθούν. Το Εθνικό Αποθετήριο Διακανονισμού δεν  ανταποκρίθηκε άμεσα σε αίτημα του Reuters να σχολιάσει το θέμα.

«Η τρέχουσα κατάσταση δεν έχει τίποτα το κοινό με την χρεοκοπία του 1998, όταν η Ρωσία δεν διέθετε κεφάλαια για να πληρώσει το χρέος της. Σήμερα υπάρχουν μετρητά και η βούληση να πληρώσει», δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Οικονομικών, Αντόν Σιλουάνοφ, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.
VIDEO8 λεπτά ago

Βόλος: Ακριβό το καλάθι της… νοικοκυράς ανατιμήσεις και σε βασικά είδη διατροφής

ΠΟΛΙΤΙΚΗ9 λεπτά ago

Βορίδης: Τομή το νέο προσοντολόγιο – Θωρακίζουμε τη διαφάνεια και την αξιοκρατία

ΕΛΛΑΔΑ10 λεπτά ago

Απαγωγή 6χρονου στην Κηφισιά: «Η μητέρα κρατά παράνομα το παιδί στην Ελλάδα», λέει η δικηγόρος του πατέρα

ΘΕΣΣΑΛΙΑ16 λεπτά ago

Επίσκεψη της Ε΄ Τάξης του 31ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων στη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

ΚΟΣΜΟΣ18 λεπτά ago

Πούτιν: «Πρόκειται να χάσει τον πόλεμο» λέει το Foreign Affairs – Τα δύο σενάρια για τα οποία πρέπει να προετοιμάζεται η Δύση

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ24 λεπτά ago

Ολλανδοί ερευνητές πέτυχαν να τηλεμεταφέρουν κβαντικές πληροφορίες σε απλό δίκτυο

VIDEO28 λεπτά ago

Γυρίσματα για ταινία του Χόλιγουντ στη Μαγνησία – Ποιος θα πρωταγωνιστήσει

ΠΟΛΙΤΙΚΗ29 λεπτά ago

Μπακογιάννης: Η καρδιά της Αθήνας χτυπάει δυνατά στην ανακαινισμένη Βαρβάκειο

ΕΛΛΑΔΑ30 λεπτά ago

Υπουργείο Παιδείας: Άρση της μάσκας σε εκπαιδευτικές δομές – Εξαιρούνται οι εξετάσεις

ΘΕΣΣΑΛΙΑ36 λεπτά ago

Τρίκαλα, κάθε γωνιά και ιστορία

ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago

Εφυγε από την ζωή ο Γιαννης Παπανικολαου από την Συκη Πηλιου

ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago

Ο ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΧΑΡΤΝΕΤ ΤΟΥ ΜΑΣΤΕΡ ΣΕΦ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΒΕΛΕΝΤΖΑΚΟΥ .

ΜΑΓΝΗΣΙΑ11 ώρες ago

Βόλος: Έφυγε από τη ζωή 30χρονη

ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago

Σε θρίλερ εξελίχθηκε το ταξίδι για Βολιώτες επιβάτες με το «Βέλος» μέχρι την Αθήνα

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην αγορά του Βόλου και στο «Βολωνάκι» για καφέ

ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago

Θλίψη έχει σκορπίσει στην τοπική κοινωνία της Μαγνησίας και της Λάρισας ο θάνατος του τραγουδιστή δημοτικών τραγουδιών Γιάννη Γκόβαρη

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Θλίψη για τον θάνατο 58χρονο Βολιώτη

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Θλίψη στην τοπική κοινωνία του Βόλου – Πέθανε ο σπουδαίος Βολιώτης μουσικοσυνθέτης Βαγγέλης Παπαθανασίου

ηλικιωμένος
ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Βόλος: Ηλικιωμένος κατέρρευσε στη μέση του δρόμου

ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

Γεωργία Μπίκα: «Ήταν νηφάλια και διαστρέβλωσε τα γεγονότα με ασύστολα ψεύδη» λέει η εισαγγελέας

Δημοφιλή