Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα κρίσιμα ζητήματα της Αυτοδιοίκησης στο επίκεντρο του ΔΣ της ΚΕΔΕ

Published

on

Μοιράσου το αρθρο!

Σημαντικά θέματα συζητήθηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ που συνεδρίασε χθες 24 Ιανουαρίου 2023. Κατά την έναρξη της συνεδρίασης του ΔΣ έγινε και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου ο οποίος ευχήθηκε στους συναδέλφους του υγεία και  να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος να κρατάνε ψηλά την ιδέα της Αυτοδιοίκησης.

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ειδικά για φέτος ο κ. Παπαστεργίου σημείωσε ότι «χρειάζεται υπομονή, ξέρουμε ότι θα είμαστε και πάλι λίγο μόνοι, όπως άλλωστε συμβαίνει διαχρονικά στην Αυτοδιοίκηση, αλλά θα τα καταφέρουμε, στέκοντας ο ένας δίπλα στον άλλον για να δίνουμε λύσεις στα προβλήματα».

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ρύθμιση για την κυβερνησιμότητα των δήμων

Σε ότι αφορά την πρόσφατη ρύθμιση του ΥΠΕΣ για την επιστροφή αρμοδιοτήτων από τις επιτροπές στα δημοτικά συμβούλια των δήμων, ο κ. Παπαστεργίου ανέφερε: «Το ΥΠΕΣ έκρινε πως έπρεπε να συμμορφωθεί με την απόφαση του ΣτΕ, οπότε αναζήτησε και επέστρεψε τις κρίσιμες αρμοδιότητες στο δημοτικό συμβούλιο.

Οι μη ουσιώδεις και κρίσιμες έμειναν στις επιτροπές των οποίων η σύνθεση δεν άλλαξε. Απομένει να διαπιστώσουμε στη πράξη πόσο λειτουργικό θα είναι και κατά πόσο θα μπορούν οι Δήμοι να πάρουν άμεσες και κρίσιμες αποφάσεις για θέματα αρμοδιότητάς τους για να βοηθήσουν την καθημερινότητα των πολιτών».

Το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι και οι 164 εργαζόμενοι που μείνανε εκτός

Για το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ τόνισε ότι βρέθηκε μία λειτουργική και νομικά αποδεκτή λύση, η οποία όμως αφήνει εκτός 164 εργαζόμενους, οι οποίοι δεν κατάφεραν να μπουν στους προσωρινούς πίνακες.

«Χαιρετίζουμε, σημείωσε, την πρωτοβουλία του υπουργείου Εσωτερικών, η οποία όντως δεν πετά στο δρόμο ανθρώπους οι οποίοι δούλευαν με ετήσιες συμβάσεις 15-18 χρόνια, αλλά θα πρέπει να βρεθεί λύση και για αυτούς τους 164 εργαζόμενους, οι οποίοι επίσης δούλευαν όλα αυτά τα χρόνια. Είναι κρίμα για προφανή ή λιγότερο προφανή σφάλματα ή αβλεψίες της νομοθεσίας  να μείνουν εκτός».

Το δυστύχημα στο Ξυλόκαστρο και η προστασία των εργαζομένων στην καθαριότητα

Με αφορμή το τραγικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή εργαζόμενης στην καθαριότητα του δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης ο κ. Παπαστεργίου υπογράμμισε πως «το δυστύχημα ούτως ή άλλως δεν έγινε επειδή η άτυχη  εργαζόμενη ήταν ή δεν ήταν ασφαλισμένη, δηλωμένη στην ΕΡΓΑΝΗ ή όχι, αυτό άλλωστε θα το κρίνουν οι αρχές που έχουν αναλάβει να διευκρινίσουν τις λεπτομέρειες του συμβάντος. Έγινε γιατί η καθαριότητα είναι μια πολύ δύσκολη δουλειά των εργαζομένων στην Αυτοδιοίκηση».

Υπογράμμισε πως οι Δήμοι θα πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί στην τήρηση των όρων υγιεινής και ασφάλειας των εργαζομένων και στο αν  υπάρχουν τα Μέσα Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ) τους.

Ζήτησε δε από τους εργαζόμενους των δήμων και τους προϊσταμένους να κινούν διαδικασίες για την εξασφάλισή τους, «γιατί κακά τα ψέματα όλοι έχουμε εμπειρίες ότι πολλές φορές τα ΜΑΠ δεν αποδίδονται όχι γιατί εμείς ως δημοτικές αρχές δεν προνοούμε  για τα χρήματα και τους κωδικούς αλλά γιατί καθυστερούν οι διαδικασίες, οι λίστες με τους εργαζόμενους που δικαιούνται ΜΑΠ, ενίοτε και όχι με ευθύνη των εργαζομένων, καθυστερούν οι διαγωνισμοί».

Τόνισε επίσης πως οι εργαζόμενοι θα πρέπει να φέρουν τα Μέσα Ατομικής Προστασίας οπωσδήποτε όταν τους έχουν φυσικά δοθεί. Επίσης, εμείς οφείλουμε να πείσουμε τους ανθρώπους που έχουν την ευθύνη των οχημάτων, χωρίς αστερίσκους και επεξηγήσεις να κρίνουν κατά πόσο είναι αξιόμαχα, έτοιμα να βγουν στο δρόμο τα αυτοκίνητα τα οποία διαθέτουμε, προκειμένου να μη θρηνήσουμε και άλλους εργαζόμενους».

Ενεργειακό κόστος – Δήμοι και ΔΕΥΑ

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ αναφέρθηκε στις εξελίξεις που υπάρχουν  στο θέμα του ενεργειακού κόστους τόσο των ΔΕΥΑ όσο και των δήμων.

Σε ότι αφορά τις ΔΕΥΑ σημείωσε ότι πλέον νομοθετήθηκε η δυνατότητα χρηματοδότησής τους και  αυτό το οποίο απομένει είναι να δοθούν αμεσότατα τα χρήματα.

«Τον Νοέμβριο, είπε, στο συνέδριο της ΚΕΔΕ η συζήτηση γινόταν για χρηματοδότηση τους ύψους 20 εκ. ευρώ. Μέχρι τώρα δεν έχει δοθεί ούτε ένα ευρώ, ενώ έχουν περάσει ήδη τρεις μήνες από τότε, ενώ το ενεργειακό κόστος των ΔΕΥΑ ξεπερνά τα 100 εκ. ευρώ.

Αυτό το επισήμανα και στον υπουργό Εσωτερικών και μάλιστα ζήτησα να γίνει συνάντηση με το υπουργείο Οικονομικών και να δοθούν αμεσότατα τα χρήματα στις ΔΕΥΑ, αλλά και μια επιπλέον χρηματοδότηση των δήμων για το 2023. Το ενεργειακό κόστος και φέτος θα είναι μεγάλο για τους δήμους. Θα πρέπει πριν μπούμε επισήμως στην  προεκλογική  περίοδο και σταματήσει ο κρατικός μηχανισμός να λειτουργεί,  να δοθεί τουλάχιστον μία δόση ΚΑΠ στους δήμους για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουν μέχρι το Μάιο –  Ιούνιο, συν επιπλέον χρήματα για τις Σχολικές Επιτροπές.

 

Δημοτική αστυνομία

Σε ότι αφορά τη διαδικασία στελέχωσης της δημοτικής αστυνομίας ο κ. Παπαστεργίου ενημέρωσε ότι το ΥΠΕΣ ξεκίνησε τη διαδικασία για την κατανομή των 1.264 θέσεων. Οι δήμοι που έχουν μέχρι σήμερα καταθέσει οργανογράμματα και θέσεις, αυτές εν πολλοίς καλύφθηκαν. Συνέστησε δε στους δήμους που δεν πρόλαβαν να κινήσουν τις σχετικές διαδικασίες να μην ανησυχούν, καθώς όπως είπε, υπάρχει δέσμευση του ΥΠΕΣ ότι θα δοθούν και οι υπόλοιπες θέσεις.

Για τις ΥΔΟΜ και την αποχή των μηχανικών

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δ. Παπαστεργίου ενημέρωσε το ΔΣ για τις εξελίξεις που υπάρχουν σε ότι αφορά στις ΥΔΟΜ. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι η συζήτηση που γίνεται αφορά στη δημιουργία κεντρικών ΥΔΟΜ στους Δήμους πρωτεύουσες των νομών, με διαδημοτική συνεργασία. Ακόμη και αν ένας μικρός Δήμος έχει έναν δυο μηχανικούς, αυτοί ή θα μετακινηθούν στην κεντρική ΥΔΟΜ, ή θα τους ανατίθενται υποθέσεις. Για δήμους που δεν έχουν κανέναν μηχανικό θα υπάρχει διοικητική υποστήριξη από δήμους που διαθέτουν ΥΔΟΜ, οι οποίοι θα τύχουν και οικονομικής υποστήριξης. Για τους δήμους Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Νήσων θα υπάρχει διοικητική υποστήριξη όπως λειτουργούσε μέχρι 31/12/22 ή/ και  από την κεντρική ΥΔΟΜ την οποία έχει στήσει το ΥΠΕΝ για υποθέσεις που δεν μπορούν να χειριστούν λόγω φόρτου κ.λπ.

«Απομένει, τόνισε ο κ. Παπαστεργίου, να κατανεμηθούν με γρήγορο τρόπο οι 150 θέσεις νέων μηχανικών, στις ΥΔΟΜ που έχουν λιγότερο προσωπικό και δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν ανάγκες που υπάρχουν. Πάντως πρέπει άμεσα να νομοθετηθεί η συνέχιση διοικητικής υποστήριξης έτσι ώστε να λειτουργήσουν και πάλι οι υπηρεσίες».

Αίτημα στο ΥΠΕΣ για διετή παράταση των συμβάσεων των μηχανικών της ΕΕΤΑΑ

Τέλος μετά από εισήγηση του προέδρου της ΚΕΔΕ το ΔΣ αποφάσισε να ζητήσει από το υπουργείο Εσωτερικών την παράταση των συμβάσεων των 42 μηχανικών της ΕΕΤΑΑ, οι οποίοι στελεχώνουν την υπηρεσία Τεχνικής Υποστήριξης Δήμων, για άλλα δύο έτη. Και αυτό γιατί είναι ήδη σε εξέλιξη 125 αιτήματα 62 δήμων (35 νησιωτικών και 27 μικρών ορεινών) για τεχνική υποστήριξη, έχουν υπογραφεί ήδη 67 προγραμματικές συμβάσεις, εκπονούνται 32 μελέτες και 5 είναι σε αναμονή ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη 7 έργα δήμων.

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιάννης Οικονόμου: «Ο κ. Τσίπρας είναι κατά συρροήν απών από τις μεγάλες προκλήσεις»

Published

on

Μοιράσου το αρθρο!

Ο κ. Οικονόμου κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «συνεχίζει να κρύβεται πίσω από προσχήματα, ανιστόρητους ισχυρισμούς και δικολαβικά τερτίπια».

«Κατά συρροήν απών» χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι «απών» από τις μεγάλες προκλήσεις, σημειώνοντας πως, την ώρα αυτή – που η θεσμική και ιστορική ευθύνη επιβάλλει αρραγές μέτωπο για τη ριζική αντιμετώπιση των εγκληματικών οργανώσεων που εμφανίζονται σαν κόμματα – συνεχίζει να κρύβεται πίσω από προσχήματα, ανιστόρητους ισχυρισμούς και δικολαβικά τερτίπια, ώστε να δικαιολογήσει ότι αποτελεί και πάλι εξαίρεση».

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

«Δεν μπορούν να δραπετεύσουν χωρίς να πάρουν καθαρή θέση»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε, μάλιστα, πως «αυτοί που δεν έβρισκαν τάχα αίθουσα για να δικάσουν την Χρυσή Αυγή, που έλεγαν υπαινικτικά ότι ‘στη Βουλή δεν υπάρχουν ευπρόσδεκτες και μη ευπρόσδεκτες ψήφοι’, προκειμένου να αλλάξουν τον εκλογικό νόμο, που εφαρμόζουν κατά λέξη το εγχειρίδιο του τραμπισμού για να προκαλέσουν κοινοβουλευτική και γενικότερη πολιτική αρρυθμία, ούτε μπορούν να παριστάνουν τους τιμητές στη Νέα Δημοκρατία, η οποία θαρραλέα ξεσκέπασε και οδήγησε στο εδώλιο την Χρυσή Αυγή και μάχεται έμπρακτα, από συστάσεώς της, κάθε έκφανση της ακροδεξιάς, ούτε να νομίζουν ότι θα δραπετεύσουν χωρίς να πάρουν καθαρή θέση, λειτουργώντας πάλι πονηρά».

«Η υπευθυνότητα του καθενός μετριέται στις πράξεις, για αυτό και η Ιστορία στους απόντες επιφυλάσσει περιφρόνηση και κατάκριση», κατέληξε στη δήλωσή του ο Γιάννης Οικονόμου.

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ολική ανάπλαση τοπίου, στο λόφο του Προφήτη Ηλία του Δήμου Τρικκαίων

Published

on

Μοιράσου το αρθρο!

Δημοπρατείται από τον Δήμο Τρικκαίων, η ανάπλαση του λόφου Προφήτη Ηλία και τμήματος του στρατοπέδου της πρώην ΤΑΞΥΠ, με διπλό σκοπό: να δημιουργήσει ένα ακόμη σημείο επισκεψιμότητας, προστατεύοντας τον λόφο, και να αξιοποιήσει τα βασικά στοιχεία της φύσης στην περιοχή.

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Το εύρος της παρέμβασης φαίνεται και από τον προϋπολογισμό των 7.000.000 € (με ΦΠΑ) και χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης – ένα ακόμη έργο που χρηματοδοτείται από ευρωπαϊκό πρόγραμμα.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ο ακριβής του τίτλος είναι  «Παρεμβάσεις βελτίωσης του δημοσίου χώρου στον Δήμο Τρικκαίων, Υποέργο 2: Ανάδειξη, προστασία και αναβάθμιση λόφου προφήτη Ηλία».

Το έργο είχε ξεκινήσει να μελετάται από τον Δήμο Τρικκαίων ήδη από το 2018 και αφού ολοκληρώθηκε η σχετική επεξεργασία προτάσεων και μελετών, πλέον δημοπρατείται (ΕΔΩ)

Το έργο

Ουσιαστικά ο λόφος αποκτά νέες δραστηριότητες, με αναβάθμιση των υπαρχουσών και στόχευση στη νεολαία αλλά και κάθε επισκέπτη/τρια. Θα αποτελεί, μόλις ολοκληρωθεί το έργο, έναν μεγάλης κλίμακας επισκέψιμο χώρο στο Δήμο Τρικκαίων, στο φυσικό περιβάλλον, με δραστηριότητες και εκπαιδευτικές δράσεις, με έμφαση στο περιβάλλον, τη φύση, την τοπική γαστρονομία.

Τι περιλαμβάνει

Στον προϋπολογισμό περιλαμβάνονται τα εξής έργα:

 1. Δίκτυο Περιπατητικών Διαδρομών και Σημείων Στάσης

Α. Διαμορφώνονται 4 συνολικά είσοδοι – έξοδοι προς τον λόφο, με μέριμνα για μείωση κίνησης οχημάτων, προστασία περιβάλλοντος,

Β. Διαμορφώνεται δίκτυο 4 διαδρομών – μονοπατιών

Γ. Γίνεται ανάδειξη και σήμανση των διαδρομών

Δ. Αναπλάθεται η υφιστάμενη παιδική χαρά

Επίσης, γίνονται νέες φυτεύσεις με συγκεκριμένα είδη, χρησιμοποιούνται φιλικά στο περιβάλλον υλικά, τοποθετούνται νέες περιφράξεις, καθώς και πινακίδες σήμανσης.

Χαρακτηριστικό των αλλαγών είναι το ότι μία περιπατητική διαδρομή, διαμορφώνεται από την πρώην ΤΑΞΥΠ και τον προς δημιουργία Διαδραστικό Χώρο Τεχνολογίας, με κατάλληλη διαμόρφωση νέας διαδρομής και έμφαση στην πεζοπορία.

 1. Δημιουργία Πάρκου Ενδημικής Χλωρίδας & Πανίδας

Α. Δημιουργείται Πάρκο Ενδημικής Χλωρίδας στον υπάρχοντα χώρο Forest Park (πρώην ζωολογικό κήπο).

Β. Περιλαμβάνει κτήριο υποδοχής Info Point, πλατώματα, βοτανικό κήπο με θερμοκήπιο και εκπαιδευτικό – βιωματικό κήπο, σημεία συνάντησης, αναψυκτήριο, πυροφυλάκιο, λίμνη με υδροχαρή φυτά, λαβύρινθο, κιόσκι, νέο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.

Όλες οι κατασκευές θα γίνουν με υλικά που ταιριάζουν στο περιβάλλον, ενώ θα τοποθετηθούν και ειδικές ξύλινες κατασκευές για παιδιά.

 1. Νέο κέντρο περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και εκπαίδευσης
  Μεταφέρεται στο Πάρκο Ενδημικής Χλωρίδας & Πανίδας και διαμορφώνεται πέριξ κυκλικής αίθουσας, με χώρους υποδοχής, πωλητηρίου, βιβλιοθήκης – αναγνωστηρίου, καθιστικού, εκθέσεων και τουαλετών.
 2. Χώρος ανάδειξης της τοπικής γαστρονομίας
  Δημιουργείται στο παλιό τουριστικό περίπτερο, με χώρους γευσιγνωσίας, έκθεσης τοπικών προϊόντων, κουζίνας και τουαλετών.
  Στον περιβάλλοντα χώρο δημιουργούνται ειδικές κατασκευές, όπως πέργκολα και υπερυψωμένα παρτέρια λαχανόκηπου, με πρόσθετες φυτεύσεις κατάλληλων ειδών.

Στη μελέτη περιλαμβάνονται και όλα τα σχετικά με τη λειτουργία ασύρματου κόμβου επικοινωνίας, τον φωτισμό, τις περιφράξεις, τα ήπια υλικά, τα υλικά για το οδόστρωμα και τους πεζούς, τις υποδομές, τις πιστοποιήσεις κ.α.

 1. Διαδραστικός Χώρος Τεχνολογίας

Ο χώρος αυτός δημιουργείται σε υπάρχοντα κτήρια της πρώην ΤΑΞΥΠ, με τον υπόλοιπο χώρο να αξιοποιείται από το Υπουργείο Πολιτισμού για την ίδρυση του Μουσείου των Τρικάλων.

Ο Διαδραστικός Χώρος Τεχνολογίας διαμορφώνεται από δύο ανεξάρτητα τμήματα στα βόρεια του χώρου του πρώην στρατοπέδου.

Το ένα τμήμα περιλαμβάνει στεγασμένο ημιυπαίθριο χώρο, χώρο υποδοχής, κατάστημα και αίθουσα πολλαπλών χρήσεων. η αίθουσα αυτή θα μπορεί να μετασχηματίζεται σε αίθουσα εκδηλώσεων/συνεδριακός χώρος για 40 άτομα. Εκτός από τα εκθέματα, θα είναι προσβάσιμος και ο τεχνολογικός εξοπλισμός του Χώρου.

Το δεύτερο τμήμα διαμορφώνεται με ανεξάρτητη είσοδο και περιλαμβάνει αναψυκτήριο και χώρους υγιεινής, με εσωτερικό αίθριο και θέα προς τον λόφο.

Η είσοδος στον Χώρο Τεχνολογίας θα γίνεται από την Οδό Ελληνικού Στρατού, από όπου θα ξεκινά και το μονοπάτι με κατεύθυνση τον λόφο και τους λοιπούς νέους χώρους που δημιουργούνται (Πάρκο, Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, κ.α.)

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
ΚΟΣΜΟΣ29 δευτερόλεπτα ago

Σεισμός Τουρκία: Η ΕΜΑΚ έσωσε μετά από τέσσερις ώρες 20χρονη κοπέλα

ΘΕΣΣΑΛΙΑ1 λεπτό ago

Τρομακτικό τροχαίο στην οδό Υψηλάντου – «Τούμπαρε» αυτοκίνητο! Δείτε φωτογραφίες και βίντεο –

LIFESTYLE5 λεπτά ago

«Έχασα φίλους στον φονικό σεισμό στην Τουρκία»

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ6 λεπτά ago

Νέο σύστημα δακτυλίων γύρω από τον μακρινό νάνο πλανήτη Κουάοαρ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ11 λεπτά ago

Γιάννης Οικονόμου: «Ο κ. Τσίπρας είναι κατά συρροήν απών από τις μεγάλες προκλήσεις»

ΕΛΛΑΔΑ12 λεπτά ago

Υπουργείο Εργασίας: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία

ΜΠΑΣΚΕΤ17 λεπτά ago

Πάτησε κορυφή η Ελευθερούπολη και… συγκατοικεί!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ18 λεπτά ago

Αδερφός Μέσι: «Αν επιστρέψουμε στη Μπαρτσελόνα θα διώξουμε τον Λαπόρτα»

ΚΟΣΜΟΣ21 λεπτά ago

Βερολίνο: Δίνει στους νέους της χώρας voucher 50 ευρώ για θέατρα, μουσεία και νυχτερινά κέντρα

LIFESTYLE25 λεπτά ago

«Ένιωθα σαν να χτυπήθηκα με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ»

LIFESTYLE5 ημέρες ago

«Λες ”πόσο χρόνο έχω; Μπορεί να είναι ένα Πάσχα”» – Ραγίζει καρδιές η Μπακογιάννη για την υγεία της

MEDIA6 ημέρες ago

«Μεγάλη Εικόνα» με τη Νίκη Λυμπεράκη: καλεσμένος ο ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας, Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου στις 00:10

LIFESTYLE7 ημέρες ago

Στα προηγούμενα Survivor έκαναν όργια… όλων των ειδών στο νοσοκομείο

ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago

Βόλος: Εξαφανίστηκαν μέσα στη νύχτα η 23χρονη και η οικογένειά της μετά το επεισόδιο με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού – Όλα όσα υποστηρίζει ο 45χρονος

ΕΛΛΑΔΑ7 ημέρες ago

Τσικνοπέμπτη: Πότε θα τσικνήσουμε και πότε πέφτει η Καθαρά Δευτέρα

LIFESTYLE5 ημέρες ago

Πάολα: Το μήνυμα της τραγουδίστριας μέσα από το νοσοκομείο

LIFESTYLE5 ημέρες ago

Πάμελα Άντερσον – Η σύζυγος του Τόμι Λι αντεπιτίθεται: «Δεν θα νοιαζόσουν, αν πέθαινα»

LIFESTYLE5 ημέρες ago

Παραμένουν στον Άγιο Δομίνικο η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ6 ημέρες ago

ΤΗΝΟΣ : ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ -ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΕΓΑΛΟΜΑΤΑΣ ΣΤΟ ΚΤΙΚΑΔΟ

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Πέθανε ξαφνικά 53χρονος απόστρατος της Αεροπορίας στη Νέα Αγχίαλο

Advertisement
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Δημοφιλή