Connect with us

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Τα κρούσματα σε Τρίκαλα και την υπόλοιπη χώρα

Published

on

Μοιράσου το αρθρο!

Όχι μόνο δεν μειώνονται τα κρούσματα στην περιοχή των Τρικάλων, αλλά γίνεται το αντίθετο. Ο ΕΟΔΥ για τις τελευταίες 24 ώρες ανακοίνωσε άλλες 355 μολύνσεις για την περιοχή μας.

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ενώ μεγάλος αριθμός κρουσμάτων και στην υπόλοιπη Θεσσαλία. Στην Λάρισα με 739, στην Μαγνησία με 459 και τέλος στην Καρδίτσα με 250.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περαιτέρω αύξηση στα ημερήσια κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, ενώ ακόμη 49 συμπολίτες μας έχασαν τη ζωή τους. Διασωληνωμένοι και νέες εισαγωγές αυξάνονται.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις σημερινές ανακοινώσεις, εντοπίστηκαν 28.933 νέες μολύνσεις, με τους νεκρούς να φτάνουν τους 27.392, την ώρα που οι διασωληνωμένοι είναι, πλέον, 351.

  • Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ

Τα στοιχεία που παρουσιάζονται αφορούν περιστατικά από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από το νέο κορωνοϊό (COVID19), με βάση τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ και καταγραφεί μέχρι τις 29 Μαρτίου 2022 (ώρα 15:00).

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 28.933, εκ των οποίων 32 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 2.986.882 (ημερήσια μεταβολή +1.0%), εκ των οποίων 49.2% άνδρες. 1 2 Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 166 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.226 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 49, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 27.392 θάνατοι. Το 95.3% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 351 (65.5% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 70 έτη. To 91.2% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 205 (58.4%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 146 (41.6%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 4.439 ασθενείς.

Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 453 (ημερήσια μεταβολή +2.72%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 419 ασθενείς.Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 36 έτη (εύρος 0.2 έως 112 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 79 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη).

Κατανομή ανακοινωθέντων εγχώριων κρουσμάτων: Από το σύνολο των 28.933 κρουσμάτων του νέου ιού στη χώρα 36 είναι εισαγόμενα εκ των οποίων 32 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Δείτε αναλυτικά την κατανομή των κρουσμάτων ανά περιοχή:

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Θλίψη με το μήνυμα του γιου του 49χρονου Βολιώτη που «έσβησε» έξω από το βετζινάδικο του

ΜΑΓΝΗΣΙΑ7 ημέρες ago

«Έσβησε» μπροστά στην αντλία γνωστός 49χρονος πρατηριούχος στη Νέα Ιωνία Βόλου

ΕΛΛΑΔΑ6 ημέρες ago

«Ο γιος μου έπαθε σοκ, αηδίασε»: Οργισμένη η μητέρα του 12χρονου που έλαβε άσεμνο βίντεο από ιερέα

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Βόλος- Πέθανε ο Γιάννης Ξυνογαλάς

LIFESTYLE4 ημέρες ago

Άκρως αποκαλυπτική η Ματίνα Παγώνη: «Θα σας πω κάτι που δεν το ξέρει κανείς»

LIFESTYLE6 ημέρες ago

Έχω κάνει σεξ με 3.800 γυναίκες, έρχονταν στο σπίτι 20-20

ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες ago

Αυτοκτονία στη Λάρισα: Άφησε λεφτά για την κηδεία του, ζήτησε συγγνώμη και έβαλε τέλος στη ζωή του

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Ευχάριστες μουσικές Βραδιές με Saxophone στο Restaurant Carnayo της Σκιάθου Ανταπόκριση :Γιάννης Αποστολίδης

LIFESTYLE4 ημέρες ago

«Η ζωή δεν είναι εύκολη για κανέναν»: Η Δέσποινα Βανδή δηλώνει προδομένη και καθηλώνει με την εξομολόγησή της

ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες ago

Θρίλερ δίχως τέλος με το θάνατο της 68χρονης στην Καβάλα – Τι αποκάλυψε ο αδελφός της

Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Δημοφιλή