Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα μυστήρια του εκλογικού χρόνου – Πότε θα στηθούν οι κάλπες

Published

on

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Σταθεροί και αστάθμητοι παράγοντες περιπλέκουν το «μυστήριο» του εκλογικού χρόνου, ενόσω στο πολιτικό πεδίο έχουν εμπεδωθεί ήδη, προτού εκκινήσει επίσημα η προεκλογική περίοδος, συνθήκες σύγκρουσης για όλα. Οσο κι αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει σκέψεις για τον χρονικό ορίζοντα της – εκτός απροόπτου – διπλής εκλογικής αναμέτρησης, δεν φαίνεται να έχει ανοίξει ενώπιον των συνεργατών του το… καλεντάρι του 2023 ώστε να τους μιλήσει με συγκεκριμένες ημερομηνίες. «Εχουμε δρόμο μπροστά μας, είναι πολύ νωρίς» είναι εξάλλου η φράση που επιστρατεύουν πρόσωπα του στενού περιβάλλοντός του. Οι ίδιες πηγές, με γνώση των παρασκηνιακών συζητήσεων, των εκτιμήσεων που γίνονται στο γαλάζιο στρατόπεδο αλλά και του τρόπου σκέψης του Μητσοτάκη, επιμένουν να επαναλαμβάνουν το πρωθυπουργικό μότο περί «εξάντλησης της τετραετίας».

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Εκτιμούν ότι για λόγους «θεσμικής τάξης» και «πολιτικής σταθερότητας» (φράσεις που έχει χρησιμοποιήσει ο Μητσοτάκης για την ακύρωση σεναρίων πρόωρων εκλογών) θα επιδιωχθεί έως και η ολοκλήρωση του συνταγματικού κύκλου. Στο πλαίσιο αυτό ως επικρατέστερο σενάριο εμφανίζεται αυτή τη στιγμή μια συζήτηση σε βάθος του Μητσοτάκη με τους επιτελείς του μετά το τέλος του χειμώνα ενώ προσώρας συγκλίνουσες πληροφορίες θέλουν ως κυρίαρχο προσανατολισμό του Μαξίμου οι κάλπες να στηθούν μετά τη Μεγάλη Εβδομάδα και την Κυριακή του Πάσχα (16 Απριλίου 2023). Προφανώς και θα επιδιωχθεί μια περίοδος με όσο το δυνατόν πιο ευνοϊκό περιβάλλον για την κυβέρνηση, με διαρκές το στοίχημα της αποτελεσματικής διαχείρισης πιθανών απροόπτων, πόσω μάλλον νέων πολιτικών σκοπέλων, όπως αυτός που προέκυψε με το «σκάνδαλο Πάτση».

Οι τρεις «πονοκέφαλοι»

Η παράμετρος των προεδρικών εκλογών στην Τουρκία εξακολουθεί να ζυγίζεται προσεκτικά από το πρωθυπουργικό επιτελείο. Η κυβερνητική ανησυχία εστιάζεται, όπως έχουν δημοσιεύσει «ΤΑ ΝΕΑ», στις συνθήκες που θα επικρατούν στην απέναντι πλευρά του Αιγαίου σε ό,τι αφορά τη στάση της Αγκυρας προς την Αθήνα, στο διάστημα ανάμεσα στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις στην Ελλάδα που θα υπάρχει υπηρεσιακή κυβέρνηση. Το έχει δείξει εμμέσως και ο Μητσοτάκης μιλώντας για τη «βόμβα ΣΥΡΙΖΑ» με την απλή αναλογική. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό που ουσιαστικά θέλει το Μαξίμου είναι να μπορούν οι αρμόδιοι υπουργοί Εξωτερικών και Αμυνας να λαμβάνουν γρήγορες αποφάσεις, εξού και λειτουργεί ως… σπαζοκεφαλιά ένα βασικό ερώτημα: Πώς θα μπορούσε να μη συμπέσει η ελληνική μετεκλογική (σε ό,τι αφορά την πρώτη κάλπη) πραγματικότητα με την προεκλογική περίοδο στην Τουρκία, οπότε αναμένονται εξάρσεις στην ένταση με την Ελλάδα;

Πέραν αυτού, η οικονομία, η απόδοση μέτρων που δρομολογεί το Μαξίμου (όπως η αύξηση συντάξεων από τον ερχόμενο Ιανουάριο, αργότερα η τρίτη αύξηση στον κατώτατο μισθό κ.ά.), το αποτύπωμα της ενεργειακής κρίσης και της ακρίβειας στην κοινωνία και η πρόκληση να συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις και να μην ξεφύγει η δημοσιονομική διαχείριση αποτελούν κρίσιμες παραμέτρους για τις αποφάσεις Μητσοτάκη ενόψει τόσο των εθνικών όσο και των αυτοδιοικητικών εκλογών (διεξαχθούν 8 και 15 Οκτωβρίου). Δύο αναμετρήσεις τις οποίες μάλιστα αρκετοί στη ΝΔ θέλουν με τη μικρότερη δυνατή χρονική απόσταση, για ευνόητους λόγους συσπείρωσης της βάσης και αφοσίωσης των αυτοδιοικητικών στη μάχη υπέρ του κόμματος.

Το Ταμείο Ανάκαμψης και οι περιοδείες

Μέχρι τότε το Μαξίμου θα ρίξει με μεγαλύτερη ένταση τις δυνάμεις του στο Ταμείο Ανάκαμψης – με ζητούμενο προφανώς να… πέφτει χρήμα στην αγορά -, επιδιώκοντας πλέον επιτάχυνση σε κρίσιμα ορόσημα, διαγωνισμούς και έργα. Αυτό φάνηκε άλλωστε στην προ μερών συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς εκείνη η συζήτηση είχε επικεντρωθεί στον κυβερνητικό σχεδιασμό των επόμενων μηνών σε συνδυασμό με όσα τρέχουν (ή ακριβέστερα όσα θα μπορούσαν να τρέξουν πιο γρήγορα) από το Ταμείο Ανάκαμψης, σύμφωνα με τις αναλυτικές εισηγήσεις από τον υπουργό Επικρατείας Ακη Σκέρτσο και τον αναπληρωτή υπουργό, αρμόδιο για τα δημοσιονομικά και τη διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης, Θεόδωρο Σκυλακάκη. Μπροστά στον δύσκολο χειμώνα που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το πολιτικό σκηνικό και ειδικότερα τις επιδόσεις της κυβέρνησης, έχουν μπει επιπλέον σε πρώτο πλάνο οι περιοδείες. Το Μαξίμου θέλει από τώρα να κεφαλαιοποιεί το κυβερνητικό έργο σε τοπικό επίπεδο. Και ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, ζητεί να επιταχυνθούν οι ρυθμοί αξιοποίησης των χρηματοδοτικών εργαλείων και η παραγωγή χειροπιαστού έργου από δήμους και περιφέρειες.

Καμία αλλαγή σε πρόσωπα και ρόλους

Στο μεταξύ ο Μητσοτάκης επιμένει να κλείνει τα αφτιά σε εισηγήσεις για αλλαγές, μικρές ή μεγαλύτερες, σε πρόσωπα και ρόλους στην κυβερνητική μηχανή, απορρίπτοντας την επιλογή για ένα νέο «εκλογικό» σχήμα. Με αιτήματα για οριζόντια συστράτευση όλων «στην πιο κρίσιμη μάχη», αυτήν της κάλπης, το σκεπτικό είναι να μη διαταραχθεί ο βηματισμός της γαλάζιας ομάδας, ειδικά την ώρα που το Μαξίμου διακηρύσσει ότι θα παράγει έργο ως το τέλος. Κλειστά χαρτιά φαίνεται να κρατά ο ίδιος σε ό,τι αφορά και τον εκπρόσωπο της ΝΔ κατά την επίσημη προεκλογική περίοδο, εξού και είναι ζωηρό το σενάριο να μην προκριθεί ούτε εκεί κάποια αλλαγή. Κοινώς, να παραμείνει στο πόστο του ο υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου. Σε κάθε περίπτωση βασική επιδίωξη του Μητσοτάκη είναι μέχρι την προκήρυξη των εκλογών να κρατά την πρωτοβουλία κινήσεων παντού, από την οικονομία μέχρι τα θέματα εξωτερικής πολιτικής, και ταυτόχρονα να κρατά ψηλά τον πήχη της πρώτης εκλογικής Κυριακής με κυρίαρχο το – προσωποποιημένο – δίλημμα «Μητσοτάκης ή Τσίπρας».

Έντυπη έκδοση «ΤΑ ΝΕΑ»

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Τι ψάχνει ο Τσίπρας στην Βόρεια Ελλάδα

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Κιλκίς, Φλώρινα, Καστοριά. Όχι δεν κάνουμε προτάσεις για χριστουγεννιάτικες αποδράσεις στα πανέμορφα μέρη. Είναι απλώς οι προσεχείς σταθμοί του Αλέξη Τσίπρα στο μακρύ ταξίδι του στον εκλογικό δρόμο. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επιμένει βόρεια για πολλούς λόγους.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μια εξήγηση είναι το τούμπα αφήγημα για την Συμφωνία των Πρεσπών.

Η μεταβολή της στάσης της ΝΔ στο εν λόγω θέμα, διευκολύνει τα στελέχη της Κουμουνδούρου να πάνε με άλλους όρους στο βόρειο κοινό ενώ και τα πάθη του 2018 έχουν μαλακώσει- το τελευταίο το πιστοποιούν όσοι –ες έχουν εικόνα των περιοχών. Βέβαια όπως τονίζει παλιό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που έχει γνώση των τάσεων και το 2018 δεν έπαιξε αυτοτελώς ρόλο η Συμφωνία για την συριζαική ήττα μετέπειτα (2019).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τσίπρας: «Ο πρωθυπουργός εξελίσσεται σε παράγοντα πολιτικής αστάθειας»

Βασικά επιτάχυνε κι άλλο την συσπείρωση της τότε ΝΔ, άνοιξε δρόμο περαιτέρω για το αντισύριζα μέτωπο που αρμούς του πάντως είχε την φορολογία, την αξιοπιστία, την στάση προς την μεσαία τάξη κα. Σήμερα δε στην Βόρεια Ελλάδα, λένε από την Κουμουνδούρου, υπάρχει διαρροή της ΝΔ προς την δεξιά της επικράτεια.

Και δεν εννοούν μόνο προς τον Βελόπουλο. Την ίδια ώρα μια σειρά ειδικών ζητημάτων ανά νομό, επίσης φτιάχνουν τον δρόμο για μπαράζ περιοδειών στα βόρεια.

Δομική αντιπολίτευση

Για παράδειγμα, στην Φλώρινα η απολιγνιτοποίηση ή η υψηλή ανεργία σε άλλους μακεδονικούς νομούς σε συνδυασμό με την ακρίβεια και την ενεργειακή επισφάλεια δίνουν τον χώρο για την λεγόμενη δομική αντιπολίτευση, μέθοδο που έχουν επιλέξει στην Αξιωματική Αντιπολίτευση πλέον και προς τις κάλπες. Βέβαια, μια δυσκολία για όλο αυτό που περιγράφουμε είναι πως η μετάβαση από την δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση στην θετική ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ περνάει και από το πειστικό σχέδιο και την ανάκτηση της αξιοπιστίας του δεύτερου.

Το βόρειο κοινό έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, είναι μπαρουτοκαπνισμένο κοινωνικά και αναζητά όπως και ο κόσμος στα μεγάλα αστικά κέντρα λύσεις και απαντήσεις. Και πέραν του Τσίπρα, κορυφαία στελέχη του κόμματος πάνε πάνω ή κινούνται πάνω, όπως πρόσφατα η Θεανώ Φωτίου αλλά και στις 4 Δεκέμβρη ο Χαρίτσης και ο Φάμελλος σε εκδήλωση που κάνει η οργάνωση Πυλαίας- Χορτιάτη με θέμα την ακρίβεια και την ενέργεια.

Το δε δυσαναπλήρωτο κενό που αφήνει για όλη την περιοχή η αδόκητη απώλεια του Αλέξανδρου Νικολαϊδη, επιχειρείται να καλυφθεί από την εικόνα που φέρνουν οι βουλευτές των περιοχών και άλλα στελέχη που έχουν γνώση της συριζαικής ή μη επιρροής (όπως ο Κώστας Πουλάκης) αλλά και των συντονιστών των οργανώσεων. Από εκείνους εξάλλου ως ένα βαθμό θα καθοριστούν και ορισμένες εκ των υποψηφιοτήτων.

Εννοούμε όσες δεν κλειδώσουν απευθείας από τον Αλέξη Τσίπρα.

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι κρύβει η ανακύκλωση των προκλήσεων από τον Ερντογάν

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Τη βεντάλια των προκλήσεων ανάλογα με την περίσταση επιλέγει να ανοίγει ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αξιοποιώντας κάθε μία από τις διεκδικήσεις της Αγκυρας ανάλογα με την περίσταση και το ακροατήριο. Με σταθερά στο τραπέζι να μένουν οι αιτιάσεις της Τουρκίας περί αποστρατιωτικοποίησης των νησιών και του αφηγήματος της «Γαλάζιας Πατρίδας».

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ανάμεσα σε αυτά που επανέρχονται περιοδικά, με στόχο να συμβάλουν στην οικοδόμηση της πολεμικής ρητορικής που επιχειρεί να αναπτύξει η Αγκυρα περί «ελληνικής απειλής» είναι η μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη, το ζήτημα της τρομοκρατίας, το εξοπλιστικό πρόγραμμα της Ελλάδας, σε συνδυασμό με τις συμμαχίες της, αλλά και το Μεταναστευτικό-Προσφυγικό.

Διαβάστε επίσης: Σταματά η πολυδιαφημισμένη ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης – Σμύρνης

Με την τουρκική πλευρά να επιχειρεί να αξιοποιήσει το σύνολο της ατζέντας της τόσο εν όψει των εκλογών του 2023 σε μία προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, όσο και παγίωσης μίας πολιτικής έντασης που μπορεί να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης και στα διπλωματικά παζάρια που επιχειρεί ο Ερντογάν, όπως για παράδειγμα με τις ΗΠΑ.

Τη Δευτέρα ο τούρκος πρόεδρος επέλεξε να «παίξει» με το ζήτημα της Θράκης και της μουσουλμανικής μειονότητας, την οποία αποκάλεσε για μία ακόμα φορά «τουρκική», και κάλεσε τον ισλαμικό κόσμο να αντιδράσει στις «διώξεις» των μουσουλμάνων από την Ελλάδα.

Ο τούρκος υπουργός Αμυνας Χουλουσί Ακάρ επανήλθε χθες στο ζήτημα των εξοπλιστικών της Ελλάδας, αγαπημένο θέμα και του Ερντογάν. Ο Ακάρ αναφέρθηκε στους έλληνες πολιτικούς υποστηρίζοντας πως κάνουν ό,τι μπορούν για να αποσταθεροποιήσουν την ειρήνη μεταξύ των δύο χωρών «με τον σεβντά τους για τους εξοπλισμούς». Ο Ακάρ επανέλαβε ότι η Αγκυρα θέλει να διατηρεί τις επαφές της με την Ελλάδα και «απλώνει το χέρι για την ειρήνη», όντας υπέρ της επίλυσης, ωστόσο δεν θα επιτρέψει «τετελεσμένα», όπως υποστηρίζει.

Επίθεση στην Ελλάδα εξαπέλυσε και ο εκπρόσωπος του Ερντογάν, Ιμπραχήμ Καλίν (A Haber), υποστηρίζοντας ότι η Τουρκία δεν έχει σκοπό να συγκρουστεί στρατιωτικά με την Ελλάδα, αλλά «δεν θα αφήσει τίποτα αναπάντητο σε κάθε βήμα που θα γίνει προς την αντίθετη κατεύθυνση». Και σε αυτό το πλαίσιο έβαλε στο τραπέζι ισχυρισμούς εναντίον της Αθήνας περί παραβίασης των χωρικών υδάτων της Τουρκίας, του εναέριου χώρου της, παραβιάσεις των τουρκικών συνόρων, αλλά και «προπαγανδιστικές ενέργειες εναντίον της Αγκυρας».

Στο στόχαστρο Καλίν και οι συμμαχίες της Ελλάδας, με τον ίδιο να καλεί ΗΠΑ και Γαλλία να μην ενθαρρύνουν την Ελλάδα να υιοθετήσει μία «κακομαθημένη στάση», ενώ την ίδια στιγμή με αιχμή τη χειραψία Ερντογάν – Σίσι, ο εκπρόσωπος του τούρκου προέδρου αναφέρθηκε σε «κατάρρευση της αντιτουρκικής συμμαχίας» που νόμιζε ότι μπορεί να δημιουργήσει η Ελλάδα. Σε αυτό το πλαίσιο έφερε ως παράδειγμα το EastMed Gaz Forum, στο οποίο η Τουρκία δεν συμμετείχε και κατά τον ίδιο στόχο είχε την «απομόνωση και εξουδετέρωση» της Αγκυρας.

Το μήνυμα Δένδια

Το δικό του μήνυμα έστειλε προσερχόμενος στη Σύνοδο των ΥΠΕΞ του ΝΑΤΟ χθες στο Βουκουρέστι ο Νίκος Δένδιας υπογραμμίζοντας ότι το «συμπέρασμα από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία είναι σαφές: ο αναθεωρητισμός δεν έχει θέση στον 21ο αιώνα». Στο περιθώριο της Συνόδου ο Δένδιας είχε σύντομες επαφές με τους ομολόγους του της Ισπανίας, της Ιταλίας, της Κροατίας, της Λετονίας, του Λουξεμβούργου, της Ουγγαρίας, της Ρουμανίας και της Σλοβενίας. Ο ΥΠΕΞ είχε επίσης συνάντηση με την καναδή ομόλογό του, Μελανί Ζολί, με την οποία συζήτησαν τόσο τις διμερείς σχέσεις και τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, καθώς επίσης και τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο.

Στις συναντήσεις του Δένδια που ξεχώρισαν και αυτή με τον βοηθό υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ και πρώην πρεσβευτή στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ, με αντικείμενο τα ζητήματα ενεργειακής ασφάλειας στη σκιά του ουκρανικού. Σήμερα και αύριο ο ΥΠΕΞ θα βρίσκεται στην Πολωνία για τη Σύνοδο των ΥΠΕΞ του ΟΑΣΕ όπου αναμένεται να έχει νέο μπαράζ επαφών με τους ομολόγους του τού Ουζμπεκιστάν, της Αρμενίας, του Τατζικιστάν και του Αζερμπαϊτζάν.

Πηγή: ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΑ ΝΕΑ

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ1 λεπτό ago

Ενσωματώθηκαν… γνωστά πρόσωπα στην ΑΕΚ

ΚΟΣΜΟΣ4 λεπτά ago

Στις φλόγες δεξαμενές πετρελαίου κοντά στα σύνορα της Ρωσίας με Ουκρανία και Λευκορωσία

LIFESTYLE8 λεπτά ago

Η κόρη μου μου είπε ότι ακόμα δεν έχω καταφέρει να φτάσω το «Παρά Πέντε»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ14 λεπτά ago

ΣΥΡΙΖΑ: Τι ψάχνει ο Τσίπρας στην Βόρεια Ελλάδα

ΕΛΛΑΔΑ15 λεπτά ago

Άλιμος: Συνελήφθη 36χρονη που φέρεται να λήστευε γυναίκες

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ20 λεπτά ago

Λοτίτο: «Ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς είναι ο καλύτερος κεντρικός στον κόσμο»

ΚΟΣΜΟΣ23 λεπτά ago

Σοϊγκού: Η Μόσχα θα φτιάξει υποδομές για πυρηνικά το 2023

LIFESTYLE27 λεπτά ago

Διαψεύδει τις φήμες περί εγκυμοσύνης κι αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί

ΠΟΛΙΤΙΚΗ33 λεπτά ago

Τι κρύβει η ανακύκλωση των προκλήσεων από τον Ερντογάν

ΕΛΛΑΔΑ34 λεπτά ago

Βέροια: Οικιακή βοηθός μέσα σε 9 ημέρες έκανε ηλεκτρονικές αγορές 8.600 ευρώ με την κάρτα ηλικιωμένης

ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago

Συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος στην Αγχίαλο

ΜΑΓΝΗΣΙΑ7 ημέρες ago

Mάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 60χρονος Βολιώτης – Υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά από τροχαίο ατύχημα

LIFESTYLE6 ημέρες ago

Σοκάρει η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου – «Μου έχει πέσει το… στήθος. Τι να το κάνεις, άμα έχεις ζήσει 52 χρόνια»

LIFESTYLE5 ημέρες ago

«Εννοείται ότι η Τζούλια Νόβα ενδιαφέρθηκε για εμένα, τόσα χρόνια ήμασταν μαζί»

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Καταγγελία φοιτητή για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας του ζητουν 150 ευρώ για να παρει το Πτυχιο του

ΜΑΓΝΗΣΙΑ7 ημέρες ago

Σοκ πέθανε ο Αντώνης Μανδαλος

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Έκλεψε τον άρρωστο σύντροφο της και εξαφανίστηκε 60χρονη στον Βόλο

LIFESTYLE3 ημέρες ago

Αποκαλύψεις – φωτιά από την Τζούλια Νόβα: «Στον Τροχό της Τύχης όλοι ξεσπούσαν σε εμένα, έγινε κάτι και…» (vid)

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Σόκ μπήκε με πιστόλι σε καφετέρια στην Μηλίνα και απέιλησε τον ιδιοκτήτη

LIFESTYLE4 ημέρες ago

Καρφί της Δέσποινας για τον Ντέμη: Δεν έχω αγαπηθεί όπως θα ήθελα στη ζωή μου, ένιωσα εξαπατημένη (vids)

Δημοφιλή