MEDIA
Τα ψέματα για τις διακοπές φέρνουν όλους στο ίδιο ξενοδοχείο

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Το «Σόι σου» βάζει απόψε 8/7 τις δύο οικογένειες σε καλοκαιρινή τροχιά, αλλά οι διακοπές δεν ξεκινούν ακριβώς όπως τις είχαν φανταστεί. Χαμπέοι και Τριαντάφυλλοι ετοιμάζονται για απόδραση, μόνο που τα ψέματα, οι παρεξηγήσεις και οι κρυφές συνεννοήσεις απειλούν να τινάξουν τα πάντα στον αέρα πριν ακόμη ανοίξουν οι βαλίτσες. Ένα απρόοπτο φέρνει ξανά τα δύο σόγια στην ίδια διαδρομή, με προορισμό τη Μεσσήνη. Ο Σάββας και η Λυδία αποφασίζουν να ακολουθήσουν, έχοντας στο μυαλό τους έναν πολύ συγκεκριμένο ρόλο: να κρατήσουν τις ισορροπίες ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Το Σόι σου: Τα σχέδια αλλάζουν με ένα ψέμα
Η Αλεξάνδρα, όμως, έχει άλλα σχέδια. Αναγκάζει τον Μενέλαο να ακυρώσει την εκδρομή, χρησιμοποιώντας ένα ψέμα, ώστε οι δυο τους να καταλήξουν σε πεντάστερο ξενοδοχείο στην Αθήνα. Μόνο που δεν είναι οι μόνοι που κινούνται μυστικά προς την ίδια κατεύθυνση. Ο Βαγγέλης και η Χαρούλα ετοιμάζονται επίσης για το ίδιο ξενοδοχείο, έχοντας πει κι εκείνοι ψέματα στους συμπεθέρους. Έτσι, η καλοκαιρινή απόδραση αρχίζει να μοιάζει όλο και περισσότερο με οικογενειακή παγίδα. Μια παρανόηση αρκεί για να μπλέξει ακόμη περισσότερο η κατάσταση. Σιγά σιγά, όλο και περισσότερα μέλη της οικογένειας ετοιμάζουν βαλίτσες για το ίδιο ξενοδοχείο, χωρίς να γνωρίζουν ότι οι υπόλοιποι βρίσκονται ήδη ένα βήμα πριν από την ίδια πόρτα. Την ίδια στιγμή, ο Άρης επιστρέφει στην Ελλάδα για το καλοκαίρι, προσθέτοντας ακόμη έναν παράγοντα στο χάος που στήνεται γύρω από το πολυτελές resort.
Η Μπέλα πάει απρόσκλητη
Η Μπέλα μαθαίνει ότι δεν την κάλεσαν στο επίμαχο ξενοδοχείο και γίνεται έξαλλη. Δεν σκοπεύει, όμως, να μείνει εκτός παιχνιδιού. Αποφασίζει να εμφανιστεί απρόσκλητη, έχοντας μαζί της τον Χρήστο, τον οποίο υποδύεται ο Γιώργος Ζυγούρης. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Μένιος, ο Νάσος, η Σάντρα και η Χαρά καταλήγουν κι εκείνοι κρυφά στο ίδιο resort. Κανείς δεν ξέρει ποιος βρίσκεται πού, όλοι προσπαθούν να αποφύγουν τις αποκαλύψεις και οι συναντήσεις που έρχονται μοιάζουν αναπόφευκτες.
Το αποψινό επεισόδιο του «Σόι σου» στήνει μια καλοκαιρινή παρεξήγηση με όλα τα γνώριμα υλικά της σειράς: ψέματα για καλό σκοπό, οικογενειακές υπερβολές, πρόσωπα που κινούνται κρυφά και ένα ξενοδοχείο που κινδυνεύει να γίνει πεδίο μάχης. Το ερώτημα είναι πόσο θα αντέξουν όλοι να κρύβονται, πριν οι Χαμπέοι και οι Τριαντάφυλλοι βρεθούν ξανά πρόσωπο με πρόσωπο, αυτή τη φορά όχι σε οικογενειακό τραπέζι, αλλά σε διακοπές που μόνο ήρεμες δεν προβλέπονται.
Περισσότερα στο parapolitika.gr
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Telegram;
Γίνε μέλος στο κανάλι μας:
στο Telegram
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο WhatsApp
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο Viber

ΒΟΛΟΣ19 ώρες agoΈφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Πέπας
ΚΟΣΜΟΣ16 ώρες agoΜαρόκο: Πέντε γυναίκες κατηγορούν για σεξουαλική κακοποίηση τον αρχιεπίσκοπο του Ραμπάτ
LIFESTYLE19 ώρες agoΜαρία Ηλιάκη & Νίκος Μουτσινάς: Η επανασύνδεση μετά την απόσταση και το περιστατικό που την είχε ενοχλήσει (Βίντεο)
ΜΑΓΝΗΣΙΑ22 ώρες agoΣοβαρά τραυματίστηκε 50χρονος που έπεσε από τον τρίτο όροφο οικοδομής στον Βόλο
ΜΑΓΝΗΣΙΑ17 ώρες agoΠαρέμβαση Χρ. Μπουκώρου για το Τρένο του Πηλίου
ΒΟΛΟΣ19 ώρες ago18χρονος στον Βόλο, έπαθε στερητικό σύνδρομο, έπεφτε στο πάτωμα, χτυπιόταν, έβγαζε αφρούς από το στόμα
ΜΑΓΝΗΣΙΑ18 ώρες agoΟλοκληρώνεται το μεγάλο έργο αποκατάστασης που υλοποιείται στον Αγ. Ιωάννη Πηλίου, μετά τις φυσικές καταστροφές της θεομηνίας “Daniel”
LIFESTYLE23 ώρες agoΣάκης Τανιμανίδης & Χριστίνα Μπόμπα: Διακοπές στην Πάρο με τις δίδυμες κόρες τους (Εικόνες)









