ΕΛΛΑΔΑ
Ταυτοποιήθηκε 24χρονος που παραβίαζε κόκκινα με μηχανή και ανέβαζε βίντεο στα social
Διαβάστε: Αναβάτης μηχανής έκανε επικίνδυνες παραβάσεις και το ανέβασε στο TikTok – “Περιμένω να με δω στις ειδήσεις” (Βίντεο)
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο ένας νεαρός οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού και δεν υπάκουσε σε σήμα των αστυνομικών για έλεγχο, αναπτύσσοντας υψηλή ταχύτητα και πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς για να αποφύγει τη σύλληψη. Ο συνεπιβάτης του, ο οποίος κατέγραφε την παραβατική συμπεριφορά σε βίντεο, τον προέτρεπε συνεχώς να επιταχύνει.
Σε βάρος των δύο σχηματίστηκε δικογραφία για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, επικίνδυνη οδήγηση, προτροπή σε τέλεση αδικήματος και ηθική αυτουργία στις παραπάνω πράξεις.
ΕΛΑΣ: Η μοτοσυκλέτα εντοπίστηκε σε συνεργείο ιδιοκτησίας 22χρονου στη Θήβα
Αναφορικά με το χρονικό της υπόθεσης, σύμφωνα με την Αστυνομία, το απόγευμα της 11ης Οκτωβρίου του 2025, ο 24χρονος εντοπίστηκε να οδηγεί μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού με συνεπιβάτη τον άλλον 24χρονο, στο κέντρο της Αθήνας, και δεν συμμορφώθηκε σε σήμα αστυνομικών για έλεγχο, αναπτύσσοντας ταχύτητα. Ακολούθησε καταδίωξη κατά τη διάρκεια της οποίας ο οδηγός παραβίασε κατ’ επανάληψη ερυθρούς σηματοδότες, έκανε επικίνδυνους ελιγμούς και κινήθηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.
Ο συνεπιβάτης ο οποίος βιντεοσκοπούσε την παραβατική συμπεριφορά του οδηγού, ακούγεται στα βίντεο να τον προτρέπει να επιταχύνει, προκειμένου να αποφύγουν τον έλεγχο.
Όπως επισημαίνεται από την ΕΛΑΣ η μοτοσυκλέτα εντοπίστηκε σε συνεργείο ιδιοκτησίας 22χρονου στην περιοχή της Θήβας, όπου είχε αποσυναρμολογηθεί, ενώ εξαρτήματά της είχαν ήδη διατεθεί προς πώληση ως ανταλλακτικά σε ιστοσελίδες αγγελιών. Οι κατηγορούμενοι ήθελαν έτσι να εξαφανίσουν οποιοδήποτε στοιχείο θα μπορούσε να οδηγήσει στην ταυτοποίησή τους.
Τέλος από την προανακριτική έρευνα της Αστυνομίας προέκυψε ότι ο 24χρονος δεν διέθετε καν δίπλωμα οδήγησης ενώ διατηρούσε προφίλ σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αναρτούσε συστηματικά βίντεο με πρωταγωνιστή τον ίδιο, όπως σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στα οποία εμφανιζόταν να οδηγεί επικίνδυνα και κατά παράβαση του ΚΟΚ.
Η δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
-
ΒΟΛΟΣ22 ώρες agoΘλίψη για τον θάνατο της Κατερίνας Μπατζιάκα
-
VIDEO22 ώρες ago🚨 Βόλος: Προφυλακίζονται 10 από τους 14 για την εγκληματική οργάνωση ναρκωτικών
-
LIFESTYLE22 ώρες agoΣτην Ευελπίδων ο Χρήστος Μάστορας για την επικίνδυνη οδήγηση – Το αλκοτέστ 0,83 και όσα υποστήριξε (Βίντεο)
-
ΒΟΛΟΣ24 ώρες agoΑπό μικρούς αστρονόμους αναμένεται να «πλημμυρίσει» ο Βόλος, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ23 ώρες agoΠΑΣΟΚ: Αναστέλλεται η κομματική ιδιότητα της Αναστασία Χατζηδάκη που ελέγχεται για τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ – Η δήλωσή της
-
LIFESTYLE20 ώρες agoΚυκλοφόρησαν από την Panik Records τα τραγούδια των Rikki, Stella Kay, Rosanna Mailan, D3lta, TIANORA, Kianna και Zaf από την Eurovision
-
ΒΟΛΟΣ23 ώρες agoΜε εντολή του περιφερειάρχη Θεσσαλίας, σαρωτικοί έλεγχοι για πυροπροστασία – Κλιμάκια «οργώνουν» από εργοστάσια έως γυμναστήρια στον Βόλο μετά την τραγωδία στη «Βιολάντα»
-
ΕΛΛΑΔΑ20 ώρες ago“Μπλόκο” σε ξαπλώστρες και καντίνες στις παραλίες Πορί και Ιταλίδα (Βίντεο)








