Η μπασκετική ομάδα της Μπαρτσελόνα φαίνεται πως εισέρχεται σε μια περίοδο σημαντικών αλλαγών, καθώς οι εξελίξεις στο εσωτερικό του συλλόγου προμηνύουν ανακατατάξεις σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mundo Deportivo, ο γενικός διευθυντής Χουάν Κάρλος Ναβάρο και ο άμεσος συνεργάτης του, Μάριο Φερνάντεθ, βρίσκονται πολύ κοντά στην αποχώρησή τους από το οργανόγραμμα της ομάδας.
Πρόκειται για δύο πρόσωπα που διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του υπάρχοντος πρότζεκτ, ενώ συνέβαλαν ουσιαστικά και στην επιστροφή του Τσάβι Πασκουάλ στον πάγκο των «μπλαουγκράνα».
Η πιθανή αποχώρησή τους αναμένεται να σηματοδοτήσει μια νέα εποχή για το τμήμα Μπάσκετ της Μπαρτσελόνα, την ώρα που η διοίκηση εξετάζει συνολικά την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει ο σύλλογος τα επόμενα χρόνια.





















