Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Τελικός» σήμερα για τον Ολυμπιακό με έπαθλο τη 2η θέση του ομίλου

Published

on

Μοιράσου το αρθρο!

Το πιο σημαντικό ευρωπαϊκό παιχνίδι για φέτος έφτασε για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται σήμερα (25/11) στις 22:00 την Φενέρμπαχτσε στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 5η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League, έχοντας ως στόχο τη νίκη, η οποία θα του δώσει και την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μετά την εντός έδρας ήττα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, οι Πειραιώτες βρίσκονται με την «πλάτη στον τοίχο», θέλοντας αποκλειστικά νίκη για να «κλειδώσουν» την πρόκριση. Η ομάδα του Μαρτίνς έχει αποδείξει αρκετές φορές στο παρελθόν πως λειτουργεί καλά όταν δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες βαθμών, ειδικά στο «σπίτι» της.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Με νίκη, αλλά και με «γκέλα» των Γερμανών, ο Ολυμπιακός μπορεί να κυνηγήσει ακόμα και την πρώτη θέση του ομίλου. Η Άιντραχτ την ίδια ώρα φιλοξενεί στην έδρα της την Αντβέρπ.

Στο αγωνιστικό σκέλος του αγώνα, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα πραγματοποιήσει ιδιαίτερες αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, το οποίο κέρδισε ο Ολυμπιακός.

Ο Βατσλίκ θα πάρει ξανά θέση κάτω απ’ τα «ερυθρόλευκα» δοκάρια, με τους Λαλά, Παπασταθόπουλο, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ να συνθέτουν την τετράδα της άμυνας. Οι Εμβιλά και Μαντί Καμαρά αναμένεται να είναι οι δύο κεντρικοί χαφ με τον Αγκιμπού Καμαρά να παίζει πιο μπροστά τους σε πιο ελεύθερο ρόλο. Στα άκρα φαβορί για να ξεκινήσουν είναι οι Ονιεκούρου, Μασούρας και ο Ελ Αραμπί θα αποτελέσει για άλλο ένα παιχνίδι την αιχμή του δόρατος της «ερυθρόλευκης» επίθεσης.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού κόντρα στην Φενέρμπαχτσε:

Βατσλίκ, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ο. Μπα, Μάρκοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Ονιεκουρού, Λόπες, Μασούρας, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ισπανός Αντόνιο Ματέου Λαόθ, με βοηθούς τους Σεμπριάν Ντεβίς, Ρομπέρτο ντε Παλομάρ και 4ο τον Σαντιάγο Μάτρε. Στο VAR θα είναι οι Ισπανοί Αλεχάντρο Ερνάντεθ και Τεόντορο Σομπρίνο.

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
ΘΕΣΣΑΛΙΑ52 δευτερόλεπτα ago

Σημαντική εκδήλωση του Ερυθρού Σταυρού στη Λάρισα – Απένειμε πτυχία

LIFESTYLE4 λεπτά ago

Ποιος είναι ο υποψήφιος προς αποχώρηση στο σημερινό «Survivor All Star»

VIDEO7 λεπτά ago

Λάρισα: Επιτυχία σημείωσε το 41ο συνέδριο κρεοπωλών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ10 λεπτά ago

Διήμερη περιοδεία Κουτσούμπα στη Θεσσαλονίκη – Συνάντηση με πληγέντες Τεμπών

ΕΛΛΑΔΑ13 λεπτά ago

Δίκη για το Μάτι: Το ημερολόγιο πτήσεων «προφανώς νοθεύτηκε», κατέθεσε μάρτυρας στο δικαστήριο

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ19 λεπτά ago

Υποδοχή ηρώων από χιλιάδες φίλους της Αντβέρπ (video)

OIKONOMIA22 λεπτά ago

Απομακρυσμένη εργασία: Οι ψηφιακοί νομάδες «κερδίζουν έδαφος» στις εταιρείες

ΚΟΣΜΟΣ26 λεπτά ago

Κόσοβο: Οι αρχές δεν αποκλείουν νέες εκλογές στους δήμους όπου πλειοψηφούν οι Σέρβοι

ΘΕΣΣΑΛΙΑ28 λεπτά ago

1η Θεσσαλική συνάντηση Vespa στο Βόλο με συνδιοργανωτή το Club της Λάρισας

ΘΕΣΣΑΛΙΑ31 λεπτά ago

Εκτός ψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Βαϊόπουλος

Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Δημοφιλή