ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τέλος του 2023 θα έχει αποκατασταθεί το κάστρο της Αστυπάλαιας

Έχει ολοκληρωθεί η αποκατάσταση του μεγαλύτερου τμήματος του κάστρου της Αστυπάλαιας, σε μήκος και σε ύψος των εξωτερικών τοιχίων του.
Συνεχίζονται οι εργασίες αναστήλωσης περιμετρικά του κάστρου της Αστυπάλαιας. Οι εργασίες οι οποίες ξεκίνησαν τον Νοέμβριο του 2019 αξιολογούνται απολύτως θετικά από τα κλιμάκια της αρχαιολογικής υπηρεσίας που επισκέπτονται το νησί, σύμφωνα με τον Δήμο Αστυπάλαιας.

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Οι εργασίες περιλαμβάνουν αρμολόγημα και επίχριση των εξωτερικών τοιχείων του κάστρου, αφού προηγήθηκε αποκατάσταση με λιθοπλήρωση και νέα λιθοδομή σε τόξα, πρέκια, λαμπάδες, στέψη τοίχων κτλ.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ο Δήμος συνέβαλε στην υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου με την τεχνική υπηρεσία και τον ίδιο τον Δήμαρχο κο. Νικόλαο Κομηνέα να αναλαμβάνουν την επίβλεψη του.
Πλέον έχει ολοκληρωθεί η αποκατάσταση του μεγαλύτερου τμήματος σε μήκος και σε ύψος των εξωτερικών τοιχίων του κάστρου και αξιολογείται ότι, μέχρι το τέλος του 2023 θα έχει πραγματοποιηθεί πλήρης αποκατάσταση.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

-
VIDEO22 ώρες ago
Βόλος: Η εικόνα της πόλης με το πρώτο φώς της ημέρας
-
ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες ago
Κακοκαιρία Elias: Έσπασε ξανά ο Κραυσίδωνας – Πλημμυρίζουν σπίτια
-
VIDEO21 ώρες ago
Βόλος: Ξεχείλισε ο κραυσίδωνας στη Ζάχου με Αναλήψεως
-
VIDEO1 ημέρα ago
H παραλιακή οδό της Άγριας πριν λίγη ώρα
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Market Pass: Ποιοι πληρώνονται μέχρι την Παρασκευή
-
VIDEO1 ημέρα ago
Αυτοψία Μπέου &συνομιλεί με πολίτη..65% του λέει..άστα αυτά απαντά ο Αχιλλέας…να καθαρίσουμε τη πόλη
-
ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες ago
Σε ετοιμότητα για την κακοκαιρία Elias: Ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο»
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Η κακοκαιρία Elias τις επόμενες ώρες στη χώρα μας- Τα μεγαλύτερα ύψη βροχής θα σημειωθούν: