Connect with us
banner epikhirisis

LIFESTYLE

Θάλεια Ματικά: Η εμφάνιση στο “Καλημέρα είπαμε;” με τους Ζωή Κρονάκη και Τάσο Ιορδανίδη – “Δυο χρόνια το αποφεύγαμε συστηματικά” (Βίντεο)

Published

on

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Μια ιδιαίτερη τηλεοπτική συνάντηση παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το πρωί της Κυριακής 21 Ιουνίου, όταν η Θάλεια Ματίκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλημέρα είπαμε;», την οποία παρουσιάζουν ο Τάσος Ιορδανίδης και η Ζωή Κρονάκη. Η γνωστή ηθοποιός επισκέφθηκε το πλατό με αφορμή την καλοκαιρινή περιοδεία της θεατρικής παράστασης «Θέλω να σου κρατάω το χέρι», όπου συμπρωταγωνιστεί με τον σύζυγό της, ωστόσο η κουβέντα γρήγορα ξέφυγε από τα αυστηρά επαγγελματικά πλαίσια και στράφηκε στη μεταξύ τους σχέση και στην ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης τηλεοπτικής συνύπαρξης.Παρότι ο Τάσος Ιορδανίδης βρίσκεται εδώ και δύο χρόνια στο τιμόνι της εκπομπής της ΕΡΤ, η Θάλεια Ματίκα δεν είχε βρεθεί ποτέ μέχρι σήμερα απέναντί του ως καλεσμένη. Το γεγονός αυτό μόνο τυχαίο δεν ήταν, όπως αποκάλυψαν οι δυο τους από τα πρώτα λεπτά της συζήτησης, καθώς θεωρούσαν ότι η συγκεκριμένη συνθήκη θα ήταν αρκετά αμήχανη. Η ηθοποιός δεν έκρυψε ότι εξακολουθούσε να της φαίνεται περίεργο να δίνει συνέντευξη στον άνθρωπο με τον οποίο μοιράζεται την καθημερινότητά της, ενώ και οι παρουσιαστές σχολίαζαν διαρκώς το ξεχωριστό κλίμα που επικρατούσε στο στούντιο.

Τάσος Ιορδανίδης & Θάλεια Ματίκα: «Το αποφεύγαμε συστηματικά δυο χρόνια»

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, η Θάλεια Ματίκα αναφέρθηκε στο γεγονός ότι χρειάστηκαν δύο ολόκληρα χρόνια για να πάρει την απόφαση να εμφανιστεί στην εκπομπή.«Δεν έχω έρθει δυο χρόνια. Το ξέρετε ε;», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.Ο Τάσος Ιορδανίδης έσπευσε να δώσει τη δική του εξήγηση, απαντώντας με χιούμορ:«Το αποφεύγαμε συστηματικά δυο χρόνια». «Γι’ αυτό δεν είχα έρθει. Γιατί είναι λίγο περίεργο τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Σαν να είμαστε στο σαλόνι του σπιτιού σας»

Η ατμόσφαιρα στο στούντιο ήταν ιδιαίτερα χαλαρή, κάτι που σχολίασε και η Ζωή Κρονάκη, η οποία παραδέχθηκε πως ένιωθε ότι δεν βρισκόταν σε τηλεοπτικό πλατό αλλά σε μια προσωπική συζήτηση με το ζευγάρι. Λίγο πριν ξεκινήσει ουσιαστικά η συνέντευξη, η παρουσιάστρια είπε:«Πάρα πολύ περίεργο μου φαίνεται που θα κάνουμε συνέντευξη».Στη συνέχεια πρόσθεσε:«Σαν να μην είμαστε εδώ. Σαν να είμαστε στο σαλόνι του σπιτιού σας».«Δεν θέλω να φτάσουμε εκεί πρωί-πρωί», είπε η ηθοποιός, πριν η συζήτηση στραφεί στην παράσταση και στα σχέδια του ζευγαριού για τη θερινή περιοδεία.

Advertisement

Περισσότερα στο parapolitika.gr

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο WhatsApp

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο Viber
Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο