Από την είσοδο του κτιρίου εισέρχονται και εξέρχονται, σε καθημερινή βάση, βαρέως τύπου οχήματα και ΙΧ αυτοκίνητα για τις ανάγκες των βιοτεχνιών

Το Ειδικό Νηπιαγωγείο και Δημοτικό, όπου φοιτούν παιδιά με αυτισμό, στεγάζεται σε ένα βιομηχανικό κτίριο στον δήμο Πυλαίας Θεσσαλονίκης.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Οι γονείς καταγγέλλουν τη μη καταλληλότητα του κτιρίου και ζητούν να μεταφερθούν άμεσα τα παιδιά τους σε ένα πραγματικό σχολείο.

Από την είσοδο του κτιρίου εισέρχονται και εξέρχονται, σε καθημερινή βάση, βαρέως τύπου οχήματα και ΙΧ αυτοκίνητα για τις ανάγκες των βιοτεχνιών που συστεγάζονται με το ειδικό σχολείο για παιδιά με αυτισμό.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το κτίριο αυτό νοικιάστηκε από το Δημόσιο το 2008 και σήμερα, το υπουργείο Παιδείας καταθέτει μηνιαίως το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 10.300 ευρώ για το ενοίκιο του ακινήτου.

Η σύμβαση της μίσθωσης έχει λήξει και τώρα Επιτροπή θα κρίνει εάν αυτό το κτίριο είναι κατάλληλο.

Οι γονείς των παιδιών του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού ζητούν τη μεταφορά τους σε οποιονδήποτε δήμο του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να υπάρχει το κατάλληλο σχολικό περιβάλλον γι’ αυτά.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr
Βίαζε την ανήλικη αδερφή της συζύγου του – Το κορίτσι το εκμυστηρεύτηκε στη δασκάλα της – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες