Στο επίκεντρο αστυνομικής έρευνας βρέθηκε αγρόκτημα στο Σχολάρι, έξω από τη Θεσσαλονίκη, για τη δράση της αυτοαποκαλούμενης ομάδας «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», σε εκτέλεση σχετικής εισαγγελικής παραγγελίας.

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης από αστυνομικούς της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Από το σημείο προσήχθησαν οκτώ άτομα, ενώ κατασχέθηκαν τρία Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα που έφεραν τα διακριτικά της συγκεκριμένης ομάδας.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Όπως έγινε γνωστό, οι προσαχθέντες μετά την εξέταση τους αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς δεν προέκυψε κάτι εις βάρος τους.

Για τα οχήματα αποφασίστηκε από την Υποδιεύθυνση Τροχαίας η αφαίρεση των αδειών και των πινακίδων κυκλοφορίας, καθώς έπαψαν να ισχύουν οι προϋποθέσεις υπό τις οποίες χορηγήθηκαν.

Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για τους αυταποκαλούμενους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», μετά και το πρωτοφανές περιστατικό αρπαγής του διευθυντή Γυμνασίου στο Αιγίνιο Πιερίας από μέλη του. Τα διερευνώμενα αδικήματα της ποινικής έρευνας αφορούν την εγκληματική οργάνωση και την κακουργηματική οπλοκατοχή.

Καρέ-καρέ η έφοδος των αστυνομικών

Στο βίντεο φαίνεται μάλιστα και η έρευνα που πραγματοποίησαν χθες αστυνομικοί οι οποιοι ερεύνησαν τα αυτοκίνητα των μελών της ομάδας, τα οποία μάλιστα έχουν πάνω τους και τα διακριτικά των «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος”.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr