ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Σοβαρό τροχαίο, συγκρούστηκαν λεωφορείο με ταξί


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Το λεωφορείο «καρφώθηκε» σε στάση στη Θεσσαλονίκη μετά το τροχαίο.
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 7:00 το πρωί της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη όταν αστικό λεωφορείο του ΟΑΣΘ τράκαρε με ταξί σε κεντρικό δρόμο της πόλης, βγήκε από την πορεία του και διέγραψε τρελή κούρσα παρασύροντας και κόβοντας δέντρα, ενώ καρφώθηκε σε μια στάση λεωφορείου και σε ένα ακόμη δέντρο.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Τραυματίας ο οδηγός του λεωφορείου
Από τύχη δεν έχουν υπάρξει θύματα, ενώ ο οδηγός του λεωφορείου έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο, χωρίς να υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του. Όσον αφορά στο αν υπήρχαν επιβάτες, πηγές αναφέρουν ότι ο οδηγός ήταν μόνος του, ενώ κατά άλλες, υπήρχαν λίγοι επιβάτες, ωστόσο, δεν υπάρχουν πληροφορίες για άλλους τραυματίες.
Γράψτε το σχόλιό σας


Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΕΛΛΑΔΑ
Λάρισα: Δεκάχρονος τραυματίστηκε από εξωτερική μονάδα κλιματισμού σε πεζοδρόμιο [εικόνες]


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Τι καταγγέλλει η μητέρα του
Τους κινδύνους που διατρέχουν τα παιδιά -και όχι μόνο- ακόμη και όταν περπατούν στο πεζοδρόμιο, αναδεικνύει περίτρανα η καταγγελία μιας μητέρας στην Λάρισα.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Μιλώντας στο onlarissa.gr η μητέρα διηγήθηκε την περιπέτεια του παιδιού της:
«Μαθαίνουμε στα παιδιά μας από μικρά, εξηγεί, να μην περπατάνε στο δρόμο καθώς κινδυνεύουν από διερχόμενα αυτοκίνητα, αλλά πλέον πρέπει να είμαστε σε επιφυλακή ακόμα και στα πεζοδρόμια!
Ευτυχώς το τραύμα ήταν ελαφρύ
Περπατώντας σε πεζοδρόμιο της περιοχής Αγίου Αντωνίου, ο 10χρονος γιος μου τραυματίστηκε στο αυτί από εξέχοντα μεταλλικά στηρίγματα εξωτερικής μονάδας κλιματισμού (φωτογραφίες) που καλύπτουν μεγάλο μέρος του χώρου που ανήκει στους πεζούς. Ευτυχώς το τραύμα ήταν ελαφρύ. Το ύψος όμως στο οποίο βρίσκεται η κατασκευή αλλά και η επικινδυνότητα του μεταλλικού στοιχείου, θα μπορούσαν να έχουν προκαλέσει πολύ μεγαλύτερη ζημιά.
Δυστυχώς δεν είναι η μοναδική περίπτωση που χωρίς καμία δεύτερη σκέψη και σωστή πρόβλεψη τοποθετούνται τέτοιου είδους κατασκευές, εξυπηρετώντας μόνο τη διευκόλυνση των εκάστοτε ενοίκων-ιδιοκτητών. Μήπως να σκεφτόμαστε λίγο και τους υπόλοιπους δημότες που κυκλοφορούν σ’ αυτή την πόλη;»
Δείτε τις φωτογραφίες:
https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v10.0&appId=723998868044315&autoLogAppEvents=1
Περισσότερα Εδω

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΕΛΛΑΔΑ
Τρίκαλα: Κάθειρξη 8 ετών σε 27χρονο που αποπειράθηκε να ληστέψει και να βιάσει 89χρονη


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ένοχος με μειωμένο καταλογισμό κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας, στην τελευταία συνεδρίασή του, ένας 27χρονος Τρικαλινός, ο οποίος παραπέμφθηκε κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού σε βάρος 89χρονης και για ληστεία.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Το Δικαστήριο επέβαλε συνολική ποινή κάθειρξης 8 ετών στον 27χρονο, ο οποίος επέστρεψε στο Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού με αφορμή και την κατάσταση της υγείας του, κατάσταση την οποία επισήμανε και η υπεράσπισή του κατά την εκδίκαση της υπόθεσης, ζητώντας, μεταξύ άλλων, τη μετατροπή της κατηγορίας της ληστείας σε κλοπή, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία», που μετέφερε το onlarissa.gr.
Το χρονικό του τρόμου για την γυναίκα
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 27χρονος τον Αύγουστο του 2019 συνελήφθη στα Τρίκαλα κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού και για ληστεία από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ, οι οποίοι κατέθεσαν στη δίκη περιγράφοντας τα γεγονότα.
Την κατάσταση στην οποία βρήκε την 89χρονη περιγράφει, πρωτόδικα, με την κατάθεσή του ο αστυνομικός της ΔΙΑΣ που συνέλαβε τον 27χρονο. Λέγοντας ότι πήδηξε από τον μαντρότοιχο και μπήκε στο σπίτι της 89xpovns, όπου «είδα ένα μικρό δωματιάκι όπου όλα ήταν onlarissaαναποδογυρισμένα. Ήταν και ένα σιδερένιο κρεβάτι αναποδογυρισμένο. Πηγαίνοντας προς τα εκεί είδα την 89χρονη κάτω και από πάνω της ήταν το κρεβάτι. Το στρώμα ήταν αλλού. Πάνω στο κρεβάτι υπήρχαν κούτσουρα», τα οποία, σύμφωνα με την εκτίμηση του αστυνομικού, τα τοποθέτησε ο δράστης «για να μην μπορεί να κινηθεί» η ηλικιωμένη.
«Φαινόταν λίγο το κεφάλι της» πρόσθεσε, μεταφέροντας τις φωνές της ηλικιωμένης που νόμιζε ότι παρέμενε στο σπίτι ο 27xpovos. Όταν μπήκε στο σπίτι και ο δεύτερος αστυνομικός «αρχίσαμε σιγά-σιγά να την ξεσκεπάζουμε. Την είδαμε σε άθλια κατάσταση. Τα ρούχα της ήταν ξεσκισμένα και φαινόταν το στήθος της και τα γεννητικά της όργανα. Ήταν χτυπημένη παντού, ειδικά στο πρόσωπο. Καλά- καλά δεν μπορούσε να μιλήσει». «Αρχικά ήταν σε σοκ. Δεν θυμόταν τίποτα. Όταν την ηρέμησα και μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ άρχισε σιγά-σιγά να θυμάται τα πάντα, δηλαδή πως μπήκε μέσα, πως έψαχνε τα πράγματα, τι της έκανε», θυμήθηκε και μας είπε ότι της ζητούσε χρήματα και μετά μας είπε ότι της ξέσκισε τα ρούχα και ότι ήθελε να τη βιάσει».
H γυναίκα δεν ζει πια
Βιασμός που δεν ολοκληρώθηκε, αφού ο 27χρονος τρόμαξε από της φωνές της ηλικιωμένης και το έβαλε στα πόδια. Η έκκληση της 89xpovns για βοήθεια έγινε αντιληπτή από γείτονες που άκουσαν τις φωνές, με τους αστυνομικούς καταφθάνοντας να συλλαμβάνουν τον 27χρονο κοντά στο σπίτι της 89xpovns η οποία μετά από καιρό απεβίωσε σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων.
Ο 27xpovos στην απολογία του, αφού ζήτησε συγγνώμη, τόνισε πως η πρόθεσή του ήταν η ληστεία. Την ενοχή του κατηγορουμένου, όπως πρωτόδικα πρότεινε ο Εισαγγελέας της έδρας, με το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας να τον κρίνει ένοχο και να του επιβάλει συνολική ποινή κάθειρξή 8 ετών.
https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v10.0&appId=723998868044315&autoLogAppEvents=1
Περισσότερα Εδω

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Εφυγε από την ζωή ο Γιαννης Παπανικολαου από την Συκη Πηλιου
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Σε θρίλερ εξελίχθηκε το ταξίδι για Βολιώτες επιβάτες με το «Βέλος» μέχρι την Αθήνα
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Ο ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΧΑΡΤΝΕΤ ΤΟΥ ΜΑΣΤΕΡ ΣΕΦ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΒΕΛΕΝΤΖΑΚΟΥ .
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην αγορά του Βόλου και στο «Βολωνάκι» για καφέ
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Θλίψη έχει σκορπίσει στην τοπική κοινωνία της Μαγνησίας και της Λάρισας ο θάνατος του τραγουδιστή δημοτικών τραγουδιών Γιάννη Γκόβαρη
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Θλίψη για τον θάνατο 58χρονο Βολιώτη
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Θλίψη στην τοπική κοινωνία του Βόλου – Πέθανε ο σπουδαίος Βολιώτης μουσικοσυνθέτης Βαγγέλης Παπαθανασίου
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Βόλος: Ηλικιωμένος κατέρρευσε στη μέση του δρόμου