Connect with us
banner epikhirisis

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που το λεωφορείο παρασύρει την 24χρονη

Published

on

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Πλάνα από τη στιγμή της σοκαριστικής παράσυρσης της 24χρονης από αστικό λεωφορείο σε περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Υπενθυμίζεται ότι στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου διακομίστηκε το πρωί του Σαββάτου μια 24χρονη, μετά από παράσυρσή της από αστικό λεωφορείο σε περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης. Το τροχαίο έγινε σήμερα το πρωί γύρω στις 06:30 στην οδό Κομνηνών, στο Ωραιόκαστρο. Η νεαρή γυναίκα κινείτο πεζή και διέσχιζε τον δρόμο όταν και παρασύρθηκε από το διερχόμενο αστικό λεωφορείο των ΚΤΕΛ, με συνέπεια τον τραυματισμό της.

Διαβάστε: Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο παρέσυρε 24χρονη στο Ωραιόκαστρο – Διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο “Παπαγεωργίου”

Θεσσαλονίκη: Κάμερα κατέγραψε τη στιγμή που το λεωφορείο παρασύρει την 24χρονη

Κάμερα από κλειστό κύκλωμα καταστήματος κατέγραψε τη στιγμή που το λεωφορείο παρασύρει την 24χρονη:  

Η νεαρή μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Για το συμβάν εξέδωσαν ανακοίνωση και τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης

Σήμερα, Σάββατο 6 Ιουνίου 2026, στις 06:25 , νεαρή γυναίκα παρασύρθηκε από αστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, όταν επιχειρούσε να διασχίσει κάθετα την οδό Κομνηνών, στο Ωραιόκαστρο, σε σημείο που δεν υπάρχει φωτεινός σηματοδότης και διάβαση πεζών.

Advertisement

Το αστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ, εκτελούσε δρομολόγιο στη γραμμή Παλαιόκαστρο – Ν.Σ.Σ., με ώρα αναχώρησης από το τέρμα Παλαιοκάστρου, τις 06:15. Λίγο πριν την άφιξη του λεωφορείου στη στάση “Έκκλησία”, η νεαρή γυναίκα προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο, μπροστά από το όχημα που βρισκόταν σε κίνηση. Ο οδηγός του λεωφορείου δεν πρόλαβε να αντιδράσει, με αποτέλεσμα να την παρασύρει. Αμέσως, το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε, κλήθηκε από τον οδηγό η Τροχαία, το ΕΚΑΒ και η Υπηρεσία Φροντίδας Ατυχημάτων της ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης ΑΕ.

Η γυναίκα, η οποία υπέστη κάταγμα στο πόδι, διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου και νοσηλεύεται.

Η ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης ΑΕ, επ αφορμή του συμβάντος, εφιστά την προσοχή των πεζών και των επιβατών των μέσων μαζικής μεταφοράς, καθώς, βιαστικές ενέργειες, μπορούν να γίνουν αιτία πρόκλησης ατυχημάτων.

Η ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε εκφράζει τις θερμότερες ευχές της για ταχεία ανάρρωση της 24χρονης.

Advertisement

Περισσότερα Εδω

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο WhatsApp

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο Viber
Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο