ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που το λεωφορείο παρασύρει την 24χρονη

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Πλάνα από τη στιγμή της σοκαριστικής παράσυρσης της 24χρονης από αστικό λεωφορείο σε περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Υπενθυμίζεται ότι στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου διακομίστηκε το πρωί του Σαββάτου μια 24χρονη, μετά από παράσυρσή της από αστικό λεωφορείο σε περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης. Το τροχαίο έγινε σήμερα το πρωί γύρω στις 06:30 στην οδό Κομνηνών, στο Ωραιόκαστρο. Η νεαρή γυναίκα κινείτο πεζή και διέσχιζε τον δρόμο όταν και παρασύρθηκε από το διερχόμενο αστικό λεωφορείο των ΚΤΕΛ, με συνέπεια τον τραυματισμό της.
Διαβάστε: Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο παρέσυρε 24χρονη στο Ωραιόκαστρο – Διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο “Παπαγεωργίου”
Θεσσαλονίκη: Κάμερα κατέγραψε τη στιγμή που το λεωφορείο παρασύρει την 24χρονη
Κάμερα από κλειστό κύκλωμα καταστήματος κατέγραψε τη στιγμή που το λεωφορείο παρασύρει την 24χρονη:
Η νεαρή μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Για το συμβάν εξέδωσαν ανακοίνωση και τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.
Η ανακοίνωση των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης
Σήμερα, Σάββατο 6 Ιουνίου 2026, στις 06:25 , νεαρή γυναίκα παρασύρθηκε από αστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, όταν επιχειρούσε να διασχίσει κάθετα την οδό Κομνηνών, στο Ωραιόκαστρο, σε σημείο που δεν υπάρχει φωτεινός σηματοδότης και διάβαση πεζών.
Το αστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ, εκτελούσε δρομολόγιο στη γραμμή Παλαιόκαστρο – Ν.Σ.Σ., με ώρα αναχώρησης από το τέρμα Παλαιοκάστρου, τις 06:15. Λίγο πριν την άφιξη του λεωφορείου στη στάση “Έκκλησία”, η νεαρή γυναίκα προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο, μπροστά από το όχημα που βρισκόταν σε κίνηση. Ο οδηγός του λεωφορείου δεν πρόλαβε να αντιδράσει, με αποτέλεσμα να την παρασύρει. Αμέσως, το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε, κλήθηκε από τον οδηγό η Τροχαία, το ΕΚΑΒ και η Υπηρεσία Φροντίδας Ατυχημάτων της ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης ΑΕ.
Η γυναίκα, η οποία υπέστη κάταγμα στο πόδι, διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου και νοσηλεύεται.
Η ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης ΑΕ, επ αφορμή του συμβάντος, εφιστά την προσοχή των πεζών και των επιβατών των μέσων μαζικής μεταφοράς, καθώς, βιαστικές ενέργειες, μπορούν να γίνουν αιτία πρόκλησης ατυχημάτων.
Η ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε εκφράζει τις θερμότερες ευχές της για ταχεία ανάρρωση της 24χρονης.
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Telegram;
Γίνε μέλος στο κανάλι μας:
στο Telegram
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο WhatsApp
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο Viber

ΕΛΛΑΔΑ24 ώρες ago52χρονος Αλβανός μαχαίρωσε δύο άτομα, πελάτης τον καταδίωξε και τον παρέσυρε με το αυτοκίνητό του
ΒΟΛΟΣ20 ώρες agoΑίσιο τέλος είχε η υπόθεση αναζήτησης 49χρονου στον Βόλο
LIFESTYLE24 ώρες agoΓιώργος Λιανός: “Χέσ**** αν η λέξη νικητής ήταν σωστή” – Το ξέσπασμα για τον Σταύρο Φλώρο και το τέλος στη δημόσια συζήτηση
ΒΟΛΟΣ5 ώρες agoΜια μεγάλη γιορτή της ελληνικής παράδοσης το 7ο Αντάμωμα Παραδοσιακών Χορευτικών Ομάδων Μαγνησίας
ΕΛΛΑΔΑ17 ώρες agoΣπείρα με χρυσές λίρες στη Λάρισα: Συνελήφθη ξανά μέλος της εγκληματικής οργάνωσης, του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι
ΜΑΓΝΗΣΙΑ19 ώρες agoΣτο στάδιο παράδοσης η μελέτη ανάπλασης της οδού Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη στη Σκιάθο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ18 ώρες agoΔεσύλλας: «Τα επόμενα βήματα μετά την προέγκριση της οικοδομικής άδειας»
ΑΘΛΗΤΙΚΑ12 ώρες agoΡογκαβόπουλος: «Παίξαμε πολύ δυνατά στην άμυνα και πήραμε μια τεράστια νίκη – Ευλογία να παίζεις τέτοια παιχνίδια»












