ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Θλίψη στο Βόλο – Πέθανε ο Γιώργος Μόσιος ,ετών 53


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Απεβίωσε σε ηλικια 53 ετών ο Γεώργιος Μόσιος. Ήταν πατέρας τριών ανήλικων παιδιών. Έφυγε από τη ζωή νικημένος από ανίατη ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε για χρόνια.Κηδεύεται σήμερα Σάββατο 12 Ιουνίου και ώρα 13.30 στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Τα μέτρα ασφαλείας στο αεροδρόμιο της Σκιάθου στις προσγειώσεις και τις απογειώσεις είναι επιεικώς ανεπαρκή


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ο τίτλος μερικές φορές σε ενα ρεπορτάζ μπορεί να δώσει την σωστή πληροφορία …έτσι λοιπόν την πιο light έκδοση που μπορούμε να άναφέρουμε είναι ,ότι η κατάσταση στο αεροδρόμιο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντη είναι άκρως επικίνδυνη για την δημόσια ασφάλεια.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαπιστώσαμε και στην απογείωση άλλα και στην προσγείωση οι κανόνες λειτουργίας να μην τηρούνται .
Δεν ειναι μόνο οι τουρίστες που παρακολουθούν την καθημερινότητα των άεροπλάνων ,αλλα και οι όδηγοί ,ένώ εχει άναψει ο κόκκινος σηματοδότης στα φανάρια που ύπάρχουν τα μέσα μεταφοράς …ζούνε στο δικό τους κώδικα όδικής κυκλοφορίας ,με αποτέλεσμα να τρέχουν πάνω κάτω να προλάβουν να μετακινηθούν.
Για κάποιον που ζεί και κατοικεί στην Σκιάθο μπορεί να ακούγετε …δεν εγινε και κάτι σημαντικό …έχουμε συνηθίσει με αυτές τις καταστάσεις.
Τι δηλαδή πρέπει να γίνει.. καθημερινώς στην απογείωση πέφτουνε κάτω τουρίστες με κίνδυνο να τραυματισθούν ,η δύναμη της αεροδυναμικής ρίχνει κάτω τα μηχανάκια ,η σκόνη και τα άντικείμενα φεύγουν στον άερα ,μέχρι και η θάλασσα καταλαβαίνει την δύναμη απο τις τουρμπίνες του άεροπλάνου.
Μετά στην προσγείωση τα αέροπλάνα πετάνε πάνω απο τα κεφάλια των θεατών και να πούμε …Δόξα ΠΑΝΑΓΙΑ !
Ολο αύτό μπορεί να άκούγεται γραφικό και έμείς να γινόμαστε…ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΣ …άλλα η άλήθεια πολλές φορές μπορεί να στεναχωρείς κάποιους …άλλα καλύτερα να πικράνουνε κάποιον …παρά να χάσουμε κάποια άπώλεια ζωής …διότι οι άνθρωποι όλοι είναι σημαντικοί ,και άποτελούν τον κόσμο που δημιούργησε ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ !!!
ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ -ΣΚΙΑΘΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Στα ύψη τα ενοίκια στο Βόλο


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Μεγάλες αυξήσεις παρατηρούνται στις τιμές ενοικίασης διαμερισμάτων σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με τα στοιχεία της νέας έρευνας του Pricefox.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Όπως προκύπτει από την ανάλυση, στην Αττική η μέση τιμή για ενοικίαση διαμερισμάτων κυμαίνεται στα 9,3 ευρώ/τ.μ. Στην Θεσσαλονίκη η αντίστοιχη μέση τιμή είναι 8,1 ευρώ/τ.μ. Στην επαρχία ακριβότερες τιμές ενοικίων παρατηρούνται στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο με 8 ευρώ/τ.μ. Με αρκετή διαφορά χαμηλότερα οι τιμές στην υπόλοιπη Κρήτη κινούνται στα 6,7 ευρώ/τ.μ. στα Χανιά, 6,6 ευρώ/τ.μ. στο Λασίθι και 6,2 ευρώ/τ.μ. στο Ρέθυμνο.
Στον Βόλο η μέση τιμή ενοικίασης διαμερισμάτων είναι στα 7,7 ευρώ/τ.μ. και στη Λάρισα στα 7,1 ευρώ/τ.μ., περίπου 1 ευρώ/τ.μ. φθηνότερα σε σχέση με την Θεσσαλονίκη. Στην Πάτρα οι ενοικιαστές πληρώνουν κατά μέσο όρο 7,5 ευρώ/τ.μ.
Γιατί οι τιμές ενοικίων παραμένουν υψηλές
Σύμφωνα με την ανάλυση, η αυξητική τάση των ενοικίων οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη μειωμένη ανοικοδόμηση των τελευταίων ετών της οικονομικής κρίσης. Ως αποτέλεσμα η αυξημένη ζήτηση δεν συμβάδισε με αυξημένη προσφορά με αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες ακινήτων να προχωρήσουν σε απότομες αυξήσεις των τιμών ενοικίων για να περιορίσουν και τις απώλειες από την οικονομική κρίση. Επιπλέον συνέβαλε σε αυτό και η μείωση των υποψήφιων αγοραστών ακινήτων λόγω της οικονομικής κρίσης οι οποίοι κατέφυγαν σε λύσεις ενοικίασης.
Κατά μέσο όρο στην Ελλάδα 17.000 νοικοκυριά αναζητούν κατοικία. Αν αναλογιστεί κανείς την οικονομική κρίση που έχει διαρκέσει πλέον μια δεκαετία ο συνολικός αριθμός των νοικοκυριών αυτών φτάνει τις 170.000. Ωστόσο μέσα σε αυτή τη δεκαετία η ανοικοδόμηση ήταν ιδιαίτερα μειωμένη με αποτέλεσμα οι τιμές των ενοικίων να αυξηθούν περαιτέρω. Όλα τα παραπάνω έχουν οδηγήσει στις τελευταίες ενημερωμένες τιμές που προκύπτουν από την έρευνα για τον Ιούνιο του 2022.
Πόσα ξοδεύουν οι Έλληνες για ενοίκιο
Διανύουμε μια περίοδο που μετά την οικονομική κρίση έχει προστεθεί η ενεργειακή κρίση με αποτέλεσμα την αύξηση του πληθωρισμού. Το καλάθι της νοικοκυράς έχει αυξηθεί το τελευταίο διάστημα σε πολλές περιπτώσεις άνω του 10%. Το βάρος που έχουν να σηκώσουν πλέον τα μέσα νοικοκυριά για την ενοικίαση στέγασης αγγίζει σε πολλές περιπτώσεις και το 50% του διαθέσιμου εισοδήματος.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
-
COVER STORY4 ημέρες ago
Στην παραλία Κεχρια Σκιαθου ο Σακης Ρουβάς
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Βόλος-Πέθανε ο Δημήτρης Πανανός σε ηλικία 72 ετών.
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Ο Αντωνης Ρεμος στην Σκιαθο απολαμβάνει τις διακοπές του
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Ο Αντωνης Ρέμος απόλαυσε το μπάνιο του στην Μηλινα
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Τραυματίστηκε 19χρονος στην Μπούφα τροχαίο ατύχημα
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Εκοιμήθη ο ιερέας Ευστάθιος Μήτρου στο Ξουρίχτι Πηλίου
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
΄΄Ψέματα λένε το κορίτσι δεν είχε ούτε γρατζουνιές ούτε τίποτα΄΄-Ξεσπούν οι παππούδες της 14χρονης στο Βόλο- Ο εισαγγελέας Βόλου διέταξε προκαταρκτική εξέταση
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Σκιάθος: Χειροθεσία και περιφορά της Παναγίας της Εικονίστριας