Connect with us
banner epikhirisis

LIFESTYLE

Θοδωρής Αθερίδης: Η αποκάλυψη για τον χωρισμό από τη Σμαράγδα Καρύδη -“Δεν είχα μάθει ποτέ μόνος, είναι τέλειο” (Βίντεο)

Published

on

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Καλεσμένος στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 24 Ιουνίου ο Θοδωρής Αθερίδης, με αφορμή τη συμμετοχή του στην παράσταση «Ανα-τίναξε την ανθισμένη αμυγδαλιά» στο Άλσος. Ο αγαπημένος ηθοποιός παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, μιλώντας για τη μακρόχρονη πορεία του στον χώρο της υποκριτικής, τις φοβίες που κατάφερε να ξεπεράσει, τις δύσκολες περιόδους που βίωσε στο παρελθόν, αλλά και τη ζωή του μετά τον χωρισμό από τη Σμαράγδα Καρύδη.Με ειλικρίνεια, ο Θοδωρής Αθερίδης εξήγησε πως πλέον αισθάνεται πλήρης επαγγελματικά, ενώ δεν έκρυψε ότι τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει σημαντικά ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει τόσο την καθημερινότητα όσο και τον εαυτό του.

Διαβάστε: Θοδωρής Αθερίδης: “Με τη Σμαράγδα δεν είπαμε ποτέ τη λέξη ‘χωρίζουμε’, δεν θα φύγει ποτέ από τη ζωή μου” (Βίντεο)

Θοδωρής Αθερίδης: «Είμαι χορτάτος από τη δουλειά μου»

Αρχικά, ο ηθοποιός μίλησε για τη σχέση του με την επιτυχία και τις επαγγελματικές του φιλοδοξίες, τονίζοντας ότι δεν αισθάνεται την ανάγκη να κυνηγά συνεχώς περισσότερα.«Είμαι καλυμμένος με τα λιγότερα και έχω καταλάβει πια τι με ενδιαφέρει. Είμαι χορτάτος σε αυτή τη δουλειά. Δεν είμαι άπληστος. Η επιτυχία έχει εθισμό. Έχει γίνει φιλήδονος ο πλανήτης. Έχεις μάθει μέσα να είσαι μέσα στην ηδονή».

Οι φοβίες και το παιχνίδι που τον βοήθησε

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις φοβίες που τον συνόδευαν για χρόνια, αποκαλύπτοντας πως κατάφερε να ξεπεράσει ακόμη και τον φόβο των πτήσεων χωρίς τη βοήθεια ηρεμιστικών.«Όλοι είμαστε με το κινητό και δεν αντέχουμε να μην πάρουμε τη ντοπαμίνη που έχει το σκρολάρισμα. Στο κινητό μου ανακάλυψα κάτι καταπληκτικό. Έκοψα τα ηρεμιστικά στο αεροπλάνο με ένα παιχνίδι που βάζω τουβλάκια. Εγώ συγκεντρώνομαι και ας κουνάει. Πήγα και ήρθα Κύπρο και το αεροπλάνο κούνησε. Τις περνώ από μόνος μου. Τώρα μπαίνω και στο ασανσέρ. Μετά τον θάνατο της μαμάς μου, έφυγε ο φόβος. Πιο μικρός δεν πατούσα στις γραμμές στα πλακάκια».

Η περίοδος του έντονου άγχους

Ο Θοδωρής Αθερίδης θυμήθηκε επίσης μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του, όταν το άγχος είχε επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητά του.«Το άγχος είναι φαύλος κύκλος. Την απελπισία την περνάς μόνος σου. Τη μέρα που κατάλαβα ότι θα πεθάνω και ότι αυτό δεν οδηγεί κάπου. Ήταν Αύγουστος του 1999, που κοιμόμουν 1 ώρα και έπινα 23. Το “Σ’ αγαπώ μ’ αγαπάς” το έκανα live. Στις 7 Σεπτεμβρίου ξύπνησα χωρίς να πονώ και έγινε το μεσημέρι ο σεισμός».Και πρόσθεσε:«Το στοίχημά μου ήταν ότι όσο δεν πονώ, δεν πίνω. Πονούσε το στήθος μου και έφευγε πίνοντας. Ήμουν παντρεμένος».

Advertisement

Η ζωή μετά τον χωρισμό από τη Σμαράγδα Καρύδη

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στη σχέση που διατηρεί σήμερα με τη Σμαράγδα Καρύδη μετά τον χωρισμό τους, υπογραμμίζοντας πως οι δυο τους παραμένουν πολύ κοντά και αγαπημένοι.«Όλοι είμαστε καλά, πολύ αγαπημένοι και πολύ στενή η επαφή μας. Δεν είχα μάθει ποτέ μόνος. Είναι τέλειο και για τη Σμαράγδα. Θες ή δεν θες λογοδοτείς διαρκώς ότι γιατί π.χ. το άφησες εδώ αυτό; Είναι το πως ξυπνάς και κοιμάσαι και να μην κάνεις φασαρία».Στη συνέχεια εξήγησε πως απολαμβάνει πλέον τη μοναχικότητα και την ανεξαρτησία της καθημερινότητάς του.«Όταν φτάνω στο σπίτι μου, θέλω σαν να είμαι σε μια σουίτα, που έχει περάσει καμαριέρα. Εγώ το φροντίζω».

Περισσότερα στο parapolitika.gr

Advertisement

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο WhatsApp

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο Viber
Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο