Connect with us
banner epikhirisis

MEDIA

Θορυβήθηκα, του χρόνου μπορεί να συμβεί σε μένα

Published

on

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Η απόφαση του MEGA για τη Φαίη Σκορδά άνοιξε μεγάλη συζήτηση στην τηλεοπτική πιάτσα, όχι μόνο για την ίδια την παρουσιάστρια, αλλά και για το πόσο εύθραυστες έχουν γίνει πλέον οι ισορροπίες στις ζωντανές εκπομπές. Η Κατερίνα Καινούργιου, μέσα από την εκπομπή της στον ALPHA, δεν έκρυψε πως η εξέλιξη την προβλημάτισε προσωπικά, καθώς, όπως είπε, τέτοιες αποφάσεις μπορούν να αγγίξουν οποιονδήποτε βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες. Η παρουσιάστρια στάθηκε τόσο στο αιφνιδιαστικό κομμάτι της υπόθεσης όσο και στους ανθρώπους που εργάζονται πίσω και μπροστά από την εκπομπή, εξηγώντας πως αρχικά υπήρξε ανησυχία για το αν θα σταματούσε συνολικά η ζώνη.

Διαβάστε: Φαίη Σκορδά: Η αμήχανη καλοκαιρινή έναρξη του “Buongiorno” και το on air ευχαριστώ στον Θανάση Φουσκίδη (Βίντεο)

Κατερίνα Καινούργιου: “Ανακουφιστήκαμε ότι θα υπάρξει μία άλλη εκπομπή”

Η Κατερίνα Καινούργιου παραδέχθηκε πως, όταν έγινε γνωστή η λήξη της συνεργασίας της Φαίης Σκορδά με το MEGA, υπήρξε αρχικά έντονη ταραχή, καθώς δεν ήταν ξεκάθαρο αν η απόφαση αφορούσε μόνο την εκπομπή ή ολόκληρο το πρόγραμμα της συγκεκριμένης ώρας. «Στην αρχή ταραχτήκαμε όλοι, γιατί νομίζαμε ότι κόβεται ολόκληρη η ζώνη. Μετά όμως ανακουφιστήκαμε ότι θα υπάρξει μία άλλη εκπομπή στο 10:00-13:00 με μία άλλη ομάδα, ότι τουλάχιστον οι δημοσιογράφοι, οι τεχνικοί και η ζώνη θα συνεχίσουν να υπάρχουν», είπε αρχικά η παρουσιάστρια του ALPHA στην έναρξη της συζήτησης.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στους συνεργάτες που βρίσκονται μπροστά από τις κάμερες, τονίζοντας πως θεωρεί δύσκολο να μείνουν εκτός χώρου, εκτός αν οι ίδιοι το επιλέξουν. «Οι συνάδελφοι μπροστά από τις κάμερες είναι πολύ αξιόλογοι και δεν θεωρώ ότι θα υπάρξει κάποιος που θα μείνει εκτός, μόνο εάν το επιλέξει ο ίδιος. Κάποιοι μπορεί να μείνουν και στο MEGA και να απορροφηθούν σε άλλα projects, δεν το ξέρουμε αυτό», σημείωσε χαρακτηριστικά.

“Κατανοώ ότι δεν κόβεται η ζώνη”

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν έμεινε μόνο στο ρεπορτάζ γύρω από τη Φαίη Σκορδά, αλλά μίλησε και πιο προσωπικά για τον τρόπο που εισέπραξε την είδηση. Όπως εξήγησε, η συγκεκριμένη εξέλιξη την έκανε να σκεφτεί πως κάτι αντίστοιχο μπορεί να συμβεί και σε άλλους παρουσιαστές στο μέλλον. «Στην αρχή και στεναχωρήθηκα και θορυβήθηκα, λέω δηλαδή αυτό που έχει συμβεί στη Φαίη, του χρόνου μπορεί να συμβεί σε μένα, σε έναν χρόνο στον άλλον… Μετά, βέβαια, κατανοώ ότι δεν κόβεται η ζώνη, οπότε λέω ότι είναι πολύ σημαντικό ότι οι άνθρωποι θα συνεχίσουν να έχουν τη δουλειά τους. Και μιλάμε για πρόσωπα, όσοι είναι μπροστά, πολύ αξιόλογα και πολύ μεγάλα brand αυτή τη στιγμή, που δεν υπάρχει περίπτωση να μείνουνε εκτός, εκτός αν κάποιος από αυτούς θελήσει για έναν χρόνο, ας πούμε “εγώ θέλω να μείνω εκτός για να δω τι θα κάνω”», παρατήρησε στη συνέχεια της κουβέντας η Κατερίνα Καινούργιου.

Advertisement

Το σχόλιο για τον χρόνο της ενημέρωσης

Κλείνοντας την τοποθέτησή της, η παρουσιάστρια στάθηκε στον τρόπο και κυρίως στον χρόνο με τον οποίο έγινε η ενημέρωση, υπογραμμίζοντας πως σε τέτοιες περιπτώσεις οι άνθρωποι που επηρεάζονται πρέπει να γνωρίζουν νωρίτερα τι συμβαίνει, ώστε να μπορούν να οργανώσουν τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα. «Εγώ αυτό που εύχομαι -δεν ξέρω, μου φάνηκε λίγο τελευταία στιγμή- να τους είχανε κάνει μια κουβέντα λίγο νωρίτερα για να ξέρουν και εκείνοι τα επόμενά τους βήματα. Και για τους πίσω -οι πίσω θα απορροφηθούν- και για τους μπροστά. Ξέρεις, ένας παρουσιαστής αν του πουν πιο νωρίς ότι τα πράγματα δεν είναι πολύ καλά, κοίτα τι θα κάνεις, θα κάνει τα ραντεβού του, θα συζητήσει, θα δει τι θα κάνει και για τα οικονομικά του», κατέληξε στην τοποθέτησή της για τη Φαίη Σκορδά η Κατερίνα Καινούργιου.

Περισσότερα στο parapolitika.gr

Advertisement

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο WhatsApp

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο Viber
Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο