Connect with us
banner epikhirisis

ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στο Αγρίνιο, τόπο καταγωγής του 27χρονου πυροσβέστη που έχασε τη ζωή του στο Γύθειο

Published

on

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google
Βαρύ πένθος έχει σκεπάσει το Αγρίνιο και το Πυροσβεστικό Σώμα μετά τον τραγικό θάνατο του 27χρονου αξιωματικού Κωνσταντίνου Λαιμοδέτη, ο οποίος έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος, δίνοντας μάχη με τις φλόγες στην περιοχή του Αγερανού, στο Γύθειο. Ο άτυχος αξιωματικός υπηρετούσε ως υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γυθείου και, σύμφωνα με το Agriniopress.gr, καταγόταν από το Αγρίνιο. Η είδηση του αδόκητου χαμού του βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, τους συναδέλφους του και την τοπική κοινωνία, που αδυνατεί να πιστέψει την τραγική απώλεια ενός τόσο νέου ανθρώπου.

Ο Κωνσταντίνος Λαιμοδέτης ήταν γιος εκπαιδευτικού από τον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου

Ο 27χρονος Κωνσταντίνος Λαιμοδέτης ήταν γιος εκπαιδευτικού από τον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου και, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ήταν το μοναδικό παιδί της οικογένειάς του, γεγονός που κάνει ακόμη πιο δυσβάσταχτο τον πόνο των οικείων του. Είχε ακολουθήσει μια επιτυχημένη πορεία στο Πυροσβεστικό Σώμα. Είχε εισαχθεί στη Σχολή Πυροσβεστών το 2017, την οποία ολοκλήρωσε με εξαιρετική επίδοση, ενώ στη συνέχεια φοίτησε και στη Σχολή Αξιωματικών. Μετά την αποφοίτησή του υπηρέτησε για δύο χρόνια στην Αθήνα, ενώ από τον Ιούνιο του 2025 είχε τοποθετηθεί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Γυθείου, όπου και υπηρετούσε ως υποδιοικητής.





Σε επίσημη ανακοίνωσή του, το Πυροσβεστικό Σώμα γνωστοποίησε ότι «κατά τη διάρκεια επιχείρησης κατάσβεσης στον Αγερανό Γυθείου, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και εκτός της περιμέτρου της πυρκαγιάς ένας πυροσβέστης». Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, ο 27χρονος παρελήφθη άμεσα από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Η απώλειά του βυθίζει στο πένθος όχι μόνο την ιδιαίτερη πατρίδα του, αλλά και ολόκληρο το Πυροσβεστικό Σώμα, που αποχαιρετά έναν νέο αξιωματικό ο οποίος έχασε τη ζωή του στην πρώτη γραμμή, υπηρετώντας το καθήκον.

Περισσότερα Εδω

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο Viber

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο WhatsApp
Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο