Connect with us

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Θύμα απάτης στο ίντερνετ ο Λάκης Λαζόπουλος

Published

on

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε ο Λάκης Λαζόπουλος, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Άγνωστοι έφτιαξαν ένα ψεύτικο προφίλ στο Instagram, χρησιμοποιώντας το όνομα και τις φωτογραφίες του. Ο δημιουργός αυτού του λογαριασμού απαντούσε στους χρήστες, υποδυόμενος τον Λαρισαίο  ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Ο Λάκης Λαζόπουλος έσπευσε να ενημερώσει όσους τον ακολουθούν, ότι το προφίλ είναι ψεύτικο. «Αυτό το προφίλ δεν είναι δικό μου. Στέλνει μηνύματα εκ μέρους μου. Το ζητούμενο τελικά η δίωξη να μπερδευτεί και να σβήσει το δικό μου», και στη συνέχεια πρόσθεσε, δείχνοντας το αίτημα του fake profile να του στείλει μήνυμα: «Λέει και χαίρεται σαν να το στέλνω εγώ. Εξαιρετικά ύποπτο από τα γνωστά των ημερών που ζούμε».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Απάντηση του Συνδέσμου Κατακλυζομένων Μεσοχώρας στον Αγοραστό για τις δηλώσεις του

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Εάν η  ίδια η ζωή έδειξε στον κ. Περιφερειάρχη ότι το φράγμα στη Μεσοχώρα πρέπει να ολοκληρωθεί και να λειτουργήσει, εμάς μας έδειξε και μας δείχνει ότι χωρίς σεβασμό προς το περιβάλλον, δεν υπάρχει μέλλον…

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σεβασμό στην πατρίδα, στο περιβάλλον, στον άνθρωπο, στην πολιτιστική κληρονομιά, στην ιστορία, στις μνήμες, στα σπίτια, στις τοπικές επιχειρήσεις, στη ζωή την ίδια.

Είναι χρέος μας, όλα αυτά να τα προστατεύσουμε και να τα παραδώσουμε στις επόμενες γενιές!

Ο κ. Περιφερειάρχης για ακόμη μία φορά επισκέφθηκε τη Μεσοχώρα χωρίς να ενημερώσει τις τοπικές αρχές, τον Σύνδεσμο Κατακλυζομένων Μεσοχώρας και τους κατοίκους του χωριού.

Αναγκάστηκε να βρεθεί στο τραπέζι της κουβέντας που έγινε με τον  Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας  κ. Σκρέκα, τον οποίο και συνόδευε, μετά από παρέμβαση-πρόσκληση της Προέδρου του Συνδέσμου. Η Πρόεδρος σταματώντας την αυτοκινητιστική  πομπή που κατευθυνόταν προς το φράγμα, απηύθυνε πρόσκληση  στον    κ. Υπουργό να συζητήσουν το θέμα της Μεσοχώρας, στην οποία ο κος Σκρέκας, ανταποκρίθηκε πρόθυμα και εγκάρδια.

Όσον αφορά, τη συντριπτική πλειοψηφία που επικαλείται ο κος Αγοραστός μόνο δύο άτομα  ήταν υπέρ του έργου ενώ οι υπόλοιποι,  τοπικές  αρχές,  εκπρόσωποι  του Συνδέσμου και κάτοικοι  του χωριού, ήταν κατά του έργου. Παρά το  γεγονός αυτό, ο κ. Περιφερειάρχης δεν παρέλειψε  να μας δείξει και πάλι το ειρωνικό του πρόσωπο, αψηφώντας τη διάθεση των παρευρισκόμενων για γόνιμο διάλογο.

Για την εικόνα της περιοχής που φαντάζεται ο ίδιος, πρόοδο, ανάπτυξη, ανοικοδόμηση, τουρισμό και καλύτερο περιβάλλον, θα είχαμε, αν δεν είχε κατασκευαστεί το φράγμα-έργο από την πολιτεία.

Δεν θα ήμασταν σε ομηρία 35 χρόνια, εάν γίνονταν σεβαστές από όλους, όλες οι αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας και του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου που έχουν εκδοθεί.

Οι εξαγγελίες του κ. Υπουργού για απαλλοτριώσεις/αποζημιώσεις έγιναν χωρίς καμία δέσμευση από τον ίδιο καθώς και καμία αναφορά σχετικά με τις επιπτώσεις της λειτουργίας του έργου, τις οποίες αναλυτικά αναφέρουμε:

Το φράγμα Μεσοχώρας είναι έργο κεφαλής της εκτροπής. Αρχικά σχεδιάστηκε από τη ΔΕΗ ως αμιγώς υδροηλεκτρικό έργο, με ύψος στάθμης 60μ. Ωστόσο, ως έργο εκτροπής ανέβηκε στα 155μ. ύψος, με πολύ μεγάλη ποσότητα αποθήκευσης νερού που το καλοκαίρι θα διοχετεύεται στον θεσσαλικό κάμπο για άρδευση.

Ένα τέτοιο τεράστιο έργο θα καταστρέψει ολόκληρο τον άνω ρου του Αχελώου, με την απαράμιλλη φυσική ομορφιά της περιοχής και τη σχετική χλωρίδα και πανίδα. Επιπλέον, θα κατακλύσει τη Μεσοχώρα, το Αρματολικό και τρεις ακόμη συνοικισμούς. Η κοινωνική συνοχή της γύρω περιοχής θα πληγεί ανεπανόρθωτα. Είναι ένα εξ ολοκλήρου παράνομο έργο. Η διάρκεια ζωής του είναι ολιγοετής λόγω της εδαφικής μορφολογίας και του μεγάλου όγκου φερτών υλικών. Η αυξομείωση της στάθμης θα δημιουργήσει μία επιπλέον νεκρή ζώνη, περιμετρικά, ύψους 40μ. Επίσης, λόγω της ύπαρξης ενός ρήγματος πολύ υψηλότερα από το σημείο του φράγματος, στο αριστερό αντέρεισμα κατά μήκος της φυσικής ροής του Αχελώου – και ελλείψει σεισμολογικών μελετών – δεν παρέχεται καμία φερεγγυότητα για το μέλλον του φράγματος.

Για την καθαρή ελληνική ενέργεια που θα παραχθεί και στην οποία αναφέρθηκε ο κος Αγοραστός, αυτή παράγεται από φράγματα με ελάχιστο ύψος, τα οποία  χαρακτηρίζονται ως μικρής κλίμακας υδροηλεκτρικά έργα και όχι από φράγματα των 155 μέτρων, όπως είναι αυτό της Μεσοχώρας, το οποίο ο ίδιος περιλαμβάνει σε αυτό που ονομάζει “green deal” ή το μεγαλύτερο έργο της Ελλάδας και από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης. Υπάρχουν έρευνες/μελέτες, όπως αυτή του καθηγητή Φιλίπ Φαν Κάπελεν, που είναι επικεφαλής της μελέτης «Τα φράγματα δεν έχουν μόνο τοπικές περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Είναι σαφές ότι παίζουν καθοριστικό ρόλο στον παγκόσμιο κύκλο του άνθρακα και συνεπώς στο κλίμα της Γης», στην οποία και μπορεί να ανατρέξει κανείς προς επιβεβαίωση των παραπάνω και προς βαθύτερη κατανόηση των συνεπειών τέτοιων έργων.

Ο Σύνδεσμος Κατακλυζομένων Μεσοχώρας “Ο ΑΧΕΛΩΟΣ”  είναι το πρώτο κίνημα στην Ελλάδα με 35 χρόνια ουσιαστικού και πραγματικού αγώνα για τη σωτηρία της Μεσοχώρας και του Αχελώου. Οι πολίτες μπορούν να έχουν συνεχή ενημέρωση για το θέμα και τις δράσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συνδέσμου(www.skmacheloos.gr).

Η δράση του συνδέσμου παραμένει δυναμική και αμείωτη.

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Στον Όλυμπο το μεγαλύτερο καρτέλ κάνναβης στην Ευρώπη

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Ποιος… Ελ Τσάπο; – Η αλβανική μαφία έστησε με Ελληνες διακινητές μια υπερκαλλιέργεια – Βρέθηκαν 40 στρέμματα, 11 τόνοι χασίς αξίας €40 εκατ. και τρεις «κηπουροί» – Αναζητείται ο «Ελ Πατρόν».

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η υπόθεση «Ολυμπος» θυμίζει την ελληνική εκδοχή της δημοφιλούς σειράς του Netflix, «Narcos», καθώς η αλβανική μαφία, σε μια σύμπραξη με Ελληνες διακινητές, επιχείρησε να δημιουργήσει στο ψηλότερο βουνό της χώρας το μεγαλύτερο καρτέλ κάνναβης στην Ευρώπη. Μια υπερ-καλλιέργεια 40 στρεμμάτων σε πέντε επίπεδα που θα παρήγαγε σε πρώτη φάση περισσότερους από 11 τόνους κάνναβης άριστης ποιότητας με κέρδη που θα ξεπερνούσαν τα 40 εκατ. ευρώ.

Η μεγάλη «μπίζνα» ξεκίνησε πριν από έναν χρόνο, με το κόψιμο εκατοντάδων δέντρων στην ανατολική πλευρά του Ολύμπου, σε υψόμετρο 1.500 μέτρων, τη δημιουργία ενός ειδικού συστήματος άρδευσης μήκους πολλών χιλιομέτρων από πηγές του Ολύμπου και τη «ναύλωση» δεκάδων μουλαριών για να μεταφέρουν τις πρώτες ύλες, εργαλεία, αλλά και τη «χρυσή» σοδειά. Καθημερινά στις καλλιέργειες δούλευαν περίπου 15 άτομα, ενώ η οργάνωση είχε φροντίσει για τα πάντα. Μέχρι και ζυμωτήριο ψωμιού διέθετε στους εργάτες που δούλευαν κρεμασμένοι στην ανατολική πλευρά του Ολύμπου, ενώ υπήρχαν και γυναίκες που φρόντιζαν για τη σίτιση και την καθαριότητά τους.

Ομως, η ελληνική βερσιόν του «Narcos» κατέρρευσε μετά από έρευνες σχεδόν δύο μηνών της ΕΛ.ΑΣ. και τη μεγάλη επιχείρηση στην άγρια πλευρά του βουνού των θεών, στην οποία συμμετείχαν 120 αστυνομικοί, drones και ελικόπτερα.

Αεροφωτογραφία της φυτείας από drone

Το «ΘΕΜΑ» παρουσιάζει μέσα από περιγραφές, πληροφορίες, αναφορές και αδημοσίευτα φωτογραφικά ντοκουμέντα όλο το χρονικό της «απόβασης της ΕΚΑΜ» στον Ολυμπο. Μια πρωτοφανής υπόθεση, καθώς ξεριζώθηκαν 5.052 δενδρύλλια ύψους 3 μέτρων το καθένα, ενώ βρέθηκαν και σχεδόν 22 κιλά «φούντας» που είχαν προλάβει να αποξηράνουν θερίζοντας επιπλέον εκατοντάδες δενδρύλλια.

Ο πληροφοριοδότης

Αρχές Αυγούστου. Η Δίωξη Ναρκωτικών Λάρισας μόλις έχει ολοκληρώσει μια μεγάλη επιχείρηση στην Αγιά με τον εντοπισμό περισσότερων από 2.000 δενδρυλλίων κάνναβης, όταν χτυπάει το τηλέφωνο. Στην άλλη άκρη της γραμμής, μια βαθιά φωνή αποκαλύπτει στον αξιωματικό ότι σε δύσβατη περιοχή του ανατολικού Ολύμπου υπάρχει μια υπερ-καλλιέργεια κάνναβης από μια εγκληματική οργάνωση που θέλει να στήσει στη χώρα μας το μεγαλύτερο καρτέλ της Ευρώπης. Κάποιος ήθελε να γίνει ο Πάμπλο Εσκομπάρ της Ελλάδας και των φυτειών. Κάποιες λεπτομέρειες που έδωσε το «βαθύ λαρύγγι», προτού κατεβάσει βιαστικά το ακουστικό, οδήγησαν τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι η πληροφορία είναι βάσιμη και έπρεπε να ψαχτεί σε βάθος.

Με ειδική επιχείρηση έφτασαν στη φυτεία οι αστυνομικοί

Την υπόθεση με την κωδική ονομασία «Ολυμπος» συντονίζει ο γενικός περιφερειακός διευθυντής Θεσσαλίας, υποστράτηγος Αστέριος Μαντζιώκας, ο οποίος ενημερώνεται για την παραμικρή λεπτομέρεια και την πρόοδο των ερευνών, ενώ συμμετέχει η Δίωξη Ναρκωτικών, η ΟΠΚΕ, τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια, η ΕΚΑΜ, ακόμη και τα εναέρια μέσα της Πυροσβεστικής. Αμέσως σηκώνονται drones και από πολύ μεγάλο ύψος σαρώνουν όλο τον Ολυμπο. Ομως δεν μπορούν να κατέβουν χαμηλά καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να γίνουν αντιληπτά από τους ένοπλους φρουρούς των φυτειών και όλο το project να τιναχτεί στον αέρα. Παράλληλα, ο καιρός και το μικροκλίμα στο βουνό των θεών, που αλλάζει κάθε 15 λεπτά με ισχυρές νεφώσεις και ανέμους, δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Αποφασίζεται να σηκωθεί ελικόπτερο που διαθέτει κάμερες υψηλής ευκρίνειας για να σκανάρει τις απόκρημνες πλαγιές. Και πάλι, όμως, παρά τις πολύωρες πτήσεις, η υπερπαραγωγή του Ολύμπου δεν εντοπίζεται.

Τότε, το πλάνο αλλάζει και οι επιτελείς αποφασίζουν να φτιάξουν μικρές ομάδες έρευνας που χρησιμοποιούν θηριώδη 4Χ4 και μέσα από δύσβατα μονοπάτια και πεζοπορία πολλών ωρών να χτενίσουν την περιοχή. Το στρατηγείο της ΕΛ.ΑΣ. στήνεται στην πλευρά της Καλλιπεύκης και σιγά-σιγά απλώνεται προς τις πλαγιές της Πιερίας. Ο κίνδυνος να πέσουν πάνω στους παρατηρητές και φύλακες των φυτειών είναι μεγάλος και γι’ αυτό η όλη επιχείρηση που κράτησε τέσσερις εβδομάδες γίνεται με άκρα μυστικότητα. Μέχρι και ειδικές στολές παραλλαγής φορούσαν τα κλιμάκια των αστυνομικών για να εναρμονίζονται με την άγρια φύση και να μη φαίνονται. Μάλιστα, πριν ξεκινήσουν την πεζοπορία, μέσα από χαράδρες, κατόπτευαν τον χώρο με κιάλια για να μην πέσουν σε μπλόκα και παγίδες των ναρκοκαλλιεργητών.

Τελικά, τα ξημερώματα της 15ης Σεπτεμβρίου οι ομάδες ανίχνευσης της Αστυνομίας βρίσκουν τον στόχο. Σε υψόμετρο 1.500 μέτρων, στην περιοχή του Ολύμπου Ανω Σκοτίνα, εντοπίζουν αυτό που για έναν μήνα αναζητούσαν. Είναι χαρακτηριστικό ότι από το σημείο όπου άφησαν τα τετρακίνητα «θηρία» η φυτεία απείχε 3 ώρες πεζοπορίας μέσα από δύσβατα μονοπάτια. Ωστόσο, αυτό που αντίκρισαν ήταν πραγματικά εντυπωσιακό. Η φυτεία απλωνόταν σε 5 επίπεδα, συνολικής έκτασης 40 στρεμμάτων. Στον χώρο υπήρχαν εγκαταστάσεις για το προσωπικό που είχε μετακομίσει εκεί πάνω, όπως επίσης και στεγνωτήρια-ξηραντήρια για τη μετατροπή των φυτών σε «φούντα».

narcos_olympos_in__3_

Εφοδος της ΕΚΑΜ

Οι αστυνομικοί, μη γνωρίζοντας τι θα συναντήσουν, αποφάσισαν την έφοδο να την πραγματοποιήσουν πάνοπλοι εκαμίτες, καθώς ήταν ορατός ο κίνδυνος να πέσουν πάνω στους ένοπλους φρουρούς του καρτέλ και να γίνει «πόλεμος». Τελικά, ήταν τόσο αιφνιδιαστική και γρήγορη η έφοδος που όλα έληξαν ήρεμα, με τους αστυνομικούς να περνούν χειροπέδες σε δύο Αλβανούς ηλικίας 31 και 47 ετών. Συμπτωματικά, η επιχείρηση των Αρχών συνέπεσε με την αλλαγή προσωπικού στις φυτείες του Ολύμπου.

Την ώρα που δεκάδες αστυνομικοί ξερίζωναν τα δενδρύλλια και τα φόρτωναν σε ελικόπτερα της Πυροσβεστικής για να τα μεταφέρουν στα κεντρικά, οι αναλυτές της Ασφάλειας προσπαθούσαν να δουν τι ακριβώς συμβαίνει πίσω από αυτή την άκρως σοβαρή υπόθεση. Μέσα από πληροφορίες και εκτιμήσεις, αλλά και αναλύοντας τα όσα είδαν στις φυτείες των πέντε επιπέδων του Ολύμπου, κατέληξαν στα εξής συμπεράσματα:

– Ηγετικά μέλη της αλβανικής μαφίας θέλησαν να στήσουν στο πιο άγριο βουνό της χώρας το κέντρο παραγωγής κάνναβης άριστης ποιότητας της Ευρώπης. Το σημείο που επέλεξαν απαιτεί μεγάλο αριθμό ατόμων που θα δούλευε, αλλά και χρηματοδότηση, καθώς το κόστος παραγωγής πολλαπλασιαζόταν λόγω του ανάγλυφου της περιοχής και των καιρικών συνθηκών που επικρατούν. Πριν από έναν χρόνο ήρθαν σε επαφή με τοπικούς έμπιστους διακινητές ναρκωτικών και ξεκίνησαν τις εργασίες. Αφού επέλεξαν τα πέντε επίπεδα που θα καλλιεργούσαν τα δενδρύλλια (κάθε επίπεδο απείχε από το άλλο έως και 20 λεπτά πεζοπορίας και αναρρίχησης), ξεκίνησαν με θηριώδη αλυσοπρίονα να κόβουν εκατοντάδες έλατα και βελανιδιές που υπήρχαν στο σημείο. Με τους κορμούς των δέντρων έφτιαχναν τοιχία για να μη φεύγει το χώμα σε κάθε επίπεδο. Παράλληλα, εντόπισαν πηγές που έβγαζαν νερό και με λάστιχα χιλιομέτρων κατασκεύασαν ένα τεράστιο αρδευτικό δίκτυο για να ποτίζουν τις φυτείες.

narcos_olympos_in__1_
narcos_olympos_in__6_
Ανδρες της Αστυνομίας ξεφορτώνουν τα φορτηγά με τα ναρκωτικά

– Ολα αυτά ολοκληρώθηκαν προτού φτάσει ο περσινός χειμώνας και τον Μάρτιο, χρησιμοποιώντας δεκάδες μουλάρια, μετέφεραν λιπάσματα, σπόρους και φάρμακα για να ξεκινήσουν οι καλλιέργειες. Για έξι μήνες, καθημερινά, περίπου 15 άτομα δούλευαν πυρετωδώς προκειμένου τα 40 στρέμματα με τα χιλιάδες δενδρύλλια να αναπτυχθούν πλήρως και να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο η συγκομιδή. Μάλιστα, το καρτέλ είχε φτιάξει μια μίνι κοινότητα για τους εργάτες, παρέχοντας τα απαραίτητα για τη διαβίωσή τους, ενώ προσέλαβαν και γυναίκες για να φροντίζουν από το ψήσιμο του ψωμιού μέχρι την καθαριότητα των εργατών. Αλλωστε οι εργαζόμενοι μπορεί να περνούσαν μέχρι και πολλές εβδομάδες απομονωμένοι στο σημείο, ενώ για την επικοινωνία τους με τους επικεφαλής χρησιμοποιούσαν ειδικό ασύρματο.

– Πρόλαβαν πριν από την έφοδο της Αστυνομίας να μαζέψουν και να αποξηράνουν εκατοντάδες δενδρύλλια φτιάχνοντας «φούντα» άριστης ποιότητας περίπου 22 κιλών. Δεν πρόλαβαν όμως να έρθουν τα μουλάρια για να τη φορτώσουν και να την κατεβάσουν στην πόλη.

Ο αρχηγός και το καρτέλ

Οι έρευνες του ειδικού κλιμακίου της Ασφάλειας δεν ολοκληρώθηκαν με την επιχείρηση στον Ολυμπο, καθώς τώρα, μετά το ξερίζωμα των φυτειών, αναζητούν τον αρχηγό που ήθελε να στήσει το καρτέλ για να το «ξεδοντιάσουν». Ολα δείχνουν ότι ο «Εσκομπάρ της Ελλάδας» είναι ένα πρόσωπο με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, χοντρές άκρες στην Ευρώπη και φιλοδοξία να γίνει ο νούμερο 1 στην παραγωγή και διακίνηση χασίς. Επένδυσε πολλές χιλιάδες ευρώ για να στήσει την υπερ-φυτεία των πέντε επιπέδων στον Ολυμπο, ελπίζοντας ότι η άγρια φύση θα κρατήσει καλά κρυμμένα τα ένοχα μυστικά του και με τους περισσότερους από 11 τόνους φούντας θα έβγαζε, την πρώτη χρονιά, κέρδη άνω των 40 εκατ. ευρώ.

f7_307801083_502443551702633_5634713951000524634_n
Ο γενικός περιφερειακός διευθυντής Θεσσαλίας, υποστράτηγος Αστέριος Μαντζιώκας

Στη συνέχεια, μέρος των εσόδων θα τα επένδυε διευρύνοντας το δίκτυο και πιθανότατα καλλιεργώντας στο βουνό των θεών χιλιάδες δενδρύλλια και για την επόμενη χρονιά.
Μέσα από τις έρευνες για την αγορά πρώτων υλών, «ενοικίασης» μουλαριών, αλλά και τη ροή των χρημάτων, η Αστυνομία προσπαθεί τώρα να φτάσει στα ίχνη των επιχειρησιακών αρχηγών του καρτέλ και εντέλει στον άνθρωπο που ήθελε να γίνει ο «Εσκομπάρ της Ελλάδας».

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.
ΜΑΓΝΗΣΙΑ7 ημέρες ago

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Βόλου από τον θάνάτο του Βασίλη Αθανασίου σε ηλικία 25 ετών

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ6 ημέρες ago

Σε απολογία Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Άρης

ΜΑΓΝΗΣΙΑ7 ημέρες ago

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ισπανικής ταινίας «Haunted Heart» («Στοιχειωμένη καρδιά») στο Τρίκερι

MEDIA7 ημέρες ago

Μ’ αυτούς κοιμάσαι ήσυχος: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που δεν απατούν ποτέ

VIDEO6 ημέρες ago

42η Ανάβαση Πορταριάς | 24 & 25 Σεπτεμβρίου 2022

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ7 ημέρες ago

«Ματωμένα Χώματα. Θυμάμαι, άρα υπάρχω» στη Νέα Ιωνία στις 21 Σεπτεμβρίου

MEDIA4 ημέρες ago

Δεν κράτησε ούτε 2 εβδομάδες: Σε μετωπική Λιάγκας και Νομικού, τέλος από το Πρωινό

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ6 ημέρες ago

ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΒΟΛΟ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ κ ΑΓΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ -ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

AUTO-MOTO5 ημέρες ago

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ Arrepiado στο 20ο Motor Festival Gold Edition του ΟΑΚΑ! (ΦΩΤΟ+video)

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ4 ημέρες ago

Ο Ντέιβιντ Μπόουι τιμήθηκε με πλακέτα στη Λεωφόρο της Δόξας της Μουσικής στο Κάμντεν του Λονδίνου

Δημοφιλή