ΕΛΛΑΔΑ
Τι αποκάλυψε ο καπετάνιος που είδε πρώτος τη σύζυγο του αγνοούμενου Ισπανού επιχειρηματία (Βίντεο)

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Διαβάστε: Πύλος: Κατηγορεί τον εαυτό της η σύζυγος του 66χρονου που έπεσε στη θάλασσα από ιστιοφόρο – “Δεν επιστρέφω στην Ισπανία, μέχρι να βρεθεί”
Πύλος: Τι αποκάλυψε ο καπετάνιος που είδε πρώτος τη σύζυγο του αγνοούμενου Ισπανού επιχειρηματία
Ο Αλέξανδρος Τριάντος ενημερώθηκε από το Λιμεναρχείο τις πρωινές ώρες ότι μια γυναίκα βρισκόταν πάνω σε ακυβέρνητο σκάφος και χρειαζόταν βοήθεια. Εκείνη την ώρα πραγματοποιούσε αλιευτικό τουρισμό, ωστόσο αποφάσισε να διακόψει τη δραστηριότητά του και να κατευθυνθεί προς το σημείο. «Εγώ ενημερώθηκα από το Λιμεναρχείο στις 8 η ώρα το πρωί ότι κινδυνεύει μία γυναίκα επάνω σε ένα καταμαράν, σε ένα ιστιοφόρο το οποίο ήταν ακυβέρνητο. Ε, είχα κόσμο στον αλιευτικό τουρισμό που έκανα. Έσπευσα κατευθείαν, κατέβασα, άφησα τον κόσμο σε ένα άλλο σκάφος που έχω ημερόπλοο και έφυγα κατευθείαν. Όλα εδώ για τη διάσωση. Γιατί η ζωή παρατρέχει πάνω απ’ όλα. Έκανα 3 ώρες για να φτάσω γιατί ήταν 20 ναυτικά μίλια ανοιχτά της Σαπιέντζας, στο νοτιότερο σημείο της Πελοποννήσου. Φεύγω, συναντάω το καταμαράν και ήταν και το Λιμεναρχείο δίπλα» ανέφερε ο καπετάνιος.
Η πρώτη εικόνα που σχημάτισε για τη γυναίκα ήταν εκείνη ενός ανθρώπου που βρισκόταν σε έντονη ψυχολογική πίεση. Ο ίδιος προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της και στη συνέχεια επικεντρώθηκε στη μεταφορά του σκάφους σε ασφαλές σημείο. «Μιλάω με τη γυναίκα επάνω. Ήταν σε μια κατάσταση σοκ επάνω γιατί με ενδιέφερε πρώτα απ’ όλα η γυναίκα. Με τα λίγα αγγλικά που γνωρίζω, μου είπε ότι είναι στο σκάφος επάνω και ξεκίνησα εγώ κατευθείαν τη ρυμούλκηση για να το πάω σε ασφαλές σημείο γιατί ήδη ο καιρός ήταν στα 4 μποφόρ με 5 και ανοιχτά στο πέλαγος φούσκωνε πάρα πολύ. Έκανα 6 ώρες για να το τραβήξω μέσα στο λιμάνι της Πύλου, στη μαρίνα».
Ο καπετάνιος εξηγεί ότι δεν είχε τη δυνατότητα να μιλήσει εκτενώς μαζί της, καθώς μετά την άφιξη του καταμαράν ανέλαβε το Λιμεναρχείο. Ωστόσο, η εικόνα που του έμεινε ήταν εκείνη μιας γυναίκας που δυσκολευόταν να διαχειριστεί όσα είχαν συμβεί. «Μίλησα πάρα πολύ λίγο με την γυναίκα. Την είδα αγχωμένη όταν εγώ το προσάραξα στο στη μαρίνα της Πύλου το καταμαράν. Ήδη κατέβηκε το Λιμεναρχείο και άρχισε και μίλαγε με το Λιμεναρχείο μέσα. Δεν μπόρεσα να έχω πάρα πολύ μεγάλη επαφή με τη γυναίκα. Ήταν αγχωμένη και ήταν χαμένη και μπήκαν σε ερωτήσεις και τις ανακρίσεις με το Λιμεναρχείο. Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα, απλά ήταν μία γυναίκα αγχωμένη. Μία γυναίκα χαμένη. Αυτό, αυτό είδα εγώ».
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο Viber
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο WhatsApp
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Telegram;
Γίνε μέλος στο κανάλι μας:
στο Telegram

MEDIA20 ώρες agoΠότε κάνει πρεμιέρα στο STAR με τη νέα της πρωινή εκπομπή;
LIFESTYLE19 ώρες agoΘοδωρής Φέρρης: Σταμάτησε τη συναυλία στη Ρόδο για να φάει… μπέργκερ – Το απίθανο βίντεο που έγινε viral!
MEDIA20 ώρες agoΚούτρας και Ντσούνος επέστρεψαν στον ΣΚΑΪ με αιχμηρό χιούμορ για τον… χαμένο Αύγουστο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ24 ώρες agoΑπίστευτο σκηνικό στη Βραζιλία: Παίκτης της Βιτόρια προσπάθησε να σκίσει τη φανέλα αντιπάλου μετά το γκολ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ19 ώρες agoΜε Φενέρμπαχτσε ο Ολυμπιακός στον ημιτελικό του Super Cup της Euroleague
ΚΟΣΜΟΣ20 ώρες agoΣυρία και Ισραήλ στο ίδιο τραπέζι μετά το ισραηλινό πλήγμα στη βόρεια Συρία
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ21 ώρες agoΑσμάτογλου στο ΕΡΤnews: Πάνω από 2 ευρώ η βενζίνη, τι θα γίνει με τις τιμές το επόμενο διάστημα
LIFESTYLE18 ώρες agoΧάρης Βαρθακούρης: Οι ρομαντικές διακοπές με την Αντελίνα στη Σχοινούσα και το μήνυμα αγάπης (Εικόνες)









