Connect with us

OIKONOMIA

Τηλεργασία VS μετακινήσεις: Πόσο χρόνο «γλιτώνουμε» δουλεύοντας από το σπίτι

Published

on

Μοιράσου το αρθρο!

Σε πολλές επιχειρήσεις διεθνώς η ευέλικτη εργασία -επακόλουθο της πανδημίας- τείνει να γίνει ο κανόνας, με το Εθνικό Γραφείο Οικονομικών Ερευνών των ΗΠΑ (NBER) να παρουσιάζει ορισμένα πλεονεκτήματα για όσους δουλεύουν από το σπίτι.

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Όπως τονίστηκε, η τηλεργασία παγκοσμίως «γλίτωσε» από τους εργαζομένους κατά μέσο όρο 72 λεπτά καθημερινά το 2021 και το 2022. Αυτός ο χρόνος, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία εξοικονομήθηκε από την αποφυγή μετακίνησης προς και απο τη δουλειά.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πιο συγκεκριμένα, στις ΗΠΑ η εξ αποστάσεως εργασία είχε ως «κέρδος» κατά μέσο όρο 55 λεπτά την ημέρα, ανά εργαζόμενο. Την ίδια ώρα, η Κίνα ήταν η χώρα όπου οι άνθρωποι εξοικονόμησαν τον περισσότερο χρόνο από τις μετακινήσεις — 102 λεπτά κατά μέσο όρο.

Σε ό,τι αφορά την Ελλάδα, οι εργαζόμενοι «γλίτωσαν» κατά μέσο όρο 58 λεπτά από τον χρόνο που θα χρειάζονταν για να πάνε στον τόπο της εργασίας τους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του NBER, το 40% των εργαζομένων χρησιμοποίησε τον χρόνο που εξοικονομήθηκε για να εργαστεί είτε στην κύρια είτε σε άλλη δευτερεύουσα εργασία, ενώ το 34% χρησιμοποίησε το χρονικό «κέρδος» για ψυχαγωγικές δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης της άσκησης ή της παρακολούθησης τηλεόρασης. Τέλος, το 11% του χρόνου αυτού πήγε στη φροντίδα, για παιδιά ή άλλους.

Οφέλη

Η αξία του εξοικονομημένου χρόνου μετακίνησης είναι ακόμη μεγαλύτερη από ό,τι δείχνουν οι αριθμοί, γράφουν οι συντάκτες της εργασίας, για τρεις λόγους:

 • Η εξ αποστάσεως εργασία εξοικονομεί χρήματα. (Όχι άλλες δαπάνες για καύσιμα ή εισιτήρια για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, όπως τρένα, λεωφορεία κ.λπ.)
 • Οι εργαζόμενοι αφιερώνουν επίσης λιγότερο χρόνο στην την προετοιμασία για να πάνε στην εργασία όταν εργάζονται από μακριά.
 • Η εργασία από το σπίτι δίνει στους ανθρώπους μεγαλύτερη αυτονομία όσον αφορά τον χρόνο τους κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα στις ΗΠΑ παρουσιάστηκαν τα οφέλη από την τηλεργασία:

1. Λιγότερο άγχος για όσους εργάζονται εκτός γραφείου

2. Ποικιλία επιλογών: Μέσω της εργασίας από απόσταση μπορείς να ρυθμίσεις τις δυνάμεις και το πρόγραμμα, κερδίζοντας χρόνο για αυτά που θες να κάνεις.

3. Γλυτώνουμε χρόνο από την μετακίνηση προς και απο την δουλειά

4. Οι εξ’ αποστάσεως χώροι είναι καλύτεροι από το γραφείο

5. Η επιχείρηση γλυτώνει χώρο που υποχρησιμοποιείται

6. Η ευέλικτη εργασία δημιουργεί ευέλικτες επιχειρήσεις

7. Μείωση των πάγιων εξόδων

8. Οι εξ’ αποστάσεως εργαζόμενοι είναι καλύτερα δικτυωμένοι

9. Οι εργαζόμενοι εξ’ αποστάσεως δημιουργούν πιο ισχυρό δεσμό με τη δουλειά τους

10. Οι νέοι, ευέλικτοι χώροι εργασίας δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας

Πηγή: ΟΤ

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

OIKONOMIA

ΑΑΔΕ: Εντατικά στη μάχη της φοροδιαφυγής και το 2023

Published

on

Μοιράσου το αρθρο!

Το 2023 προμηνύεται μία εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για εκείνους που αρέσκονται στη φοροδιαφυγή, ενώ παράλληλα το ίδιο θα συμβεί και όλους εκείνους του οφειλέτες του δημοσίου που ενώ έχουν την οικονομική δυνατότητα δεν προχωρούν σε εξόφληση ή ρύθμιση των χρεών τους.

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Το υπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία με την ΑΑΔΕ γεμίζουν τον «οπλοστάσιο» του ελεγκτικού μηχανισμού, έτσι ώστε να επιτευχθεί ο στόχος που δεν είναι άλλος από την αύξηση των δημοσίων εσόδων, αλλά και την διεύρυνση των φορολογικής βάσης.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στο στόχαστρο ο τουρισμός

Μεγάλο βάρος στην προσπάθεια ελέγχου της φοροδιαφυγής δίνεται στον τουρισμό και όπως φαίνεται από τα περυσινά στοιχεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού, η προσπάθεια έφερε κάποια αποτελέσματα. Συγκεκριμένα, ενώ δεν έχουν μεταβληθεί οι συντελεστές, εντούτοις το ποσό από ΦΠΑ (από όλες τις κατηγορίες) ήταν αυξημένο κατά 4 δισ. ευρώ. Η ερμηνεία που δίνεται από το υπουργείο Οικονομικών είναι ότι απέδωσαν οι έλεγχοι, αλλά και το γενικότερο κλίμα που έχει διαμορφωθεί (χρήση πιστωτικών καρτών κ.λπ.).

Σημειώνουν βέβαια ότι ένα μικρό μέρος του ποσού αυτού οφείλεται και στον πληθωρισμό, αλλά επισημαίνουν ότι η συντριπτική πλειονότητα του επιπλέον ΦΠΑ, είναι ότι καταγράφηκε μεγαλύτερο εισόδημα. Και πάνε και ένα βήμα πιο πέρα, σημειώνοντας ότι η εξέλιξη αυτή θα φέρει μεγαλύτερη φορολογητέα ύλη και αυτή θα εμφανιστεί με τις φορολογικές δηλώσεις για φυσικά και νομικά πρόσωπα που θα γίνουν τους επόμενους μήνες.

Όπως αναφέρουν πηγές από το υπουργείο Οικονομικών, το γεγονός ότι το 2023 είναι εκλογική χρονιά, δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι θα ατονήσουν οι έλεγχοι , αφού οι υπηρεσίες της ΑΑΔΕ έχουν τέτοια δομή και συγκρότηση που δεν επηρεάζονται από ανάλογα γεγονότα.

Από κόσκινο υποθέσεις που λιμνάζουν

Ήδη η ΑΑΔΕ έχει ξεκινήσει ελέγχους για χιλιάδες φορολογικές υποθέσεις που υπήρχαν στα συρτάρια των εφοριών της Αττικής και της Θεσσαλονίκης και έχουν μεταφερθεί πλέον στα έξι νέα Ελεγκτικά Κέντρα που λειτουργούν ήδη σε Αττική (4) και Θεσσαλονίκη (2).

Ο πήχης των φορολογικών εσόδων έχει ανάβει για το 2023, σε πάνω από τα 58 δισ. ευρώ. Το μεγαλύτερο βάρος για την αύξηση των εσόδων πέφτει στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και της φοροαποφυγής και, γενικώς, κάθε μορφής απάτης σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος.

Που στοχεύουν

Οι έλεγχοι των εν λόγω κέντρων θα επικεντρωθούν:

 • Στη συμμόρφωση των φορολογούμενων.
 • Στον εντοπισμό εισοδημάτων και περιουσιακών στοιχείων που δεν έχουν δηλωθεί.
 • Στη βεβαίωση φόρων, τελών, εισφορών και προστίμων με βάση τις πράξεις που εκδίδονται από το ΕΛΚΕ αλλά και στα βιβλία εισπρακτέων εσόδων.
 • Σε φυσικά πρόσωπα που ασκούν ή δεν ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα εφόσον πληρούν οποιοδήποτε από τα παρακάτω κριτήρια:
 • Η αξία ακίνητης περιουσίας του φορολογουμένου, του/της συζύγου και των προστατευόμενων τέκνων αυτού, όπως υπολογίζεται στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Περιουσιολογίου της ΑΑΔΕ ανέρχεται αθροιστικά, από την 1η-1-2015 και μετά τουλάχιστον σε ένα έτος, στο ποσό του 1.000.000 ευρώ και έως του ποσού του 1.500.000 ευρώ.
 • Η ετήσια τεκμαρτή δαπάνη διαβίωσης, που προκύπτει από τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος είναι ποσού 100.000 έως 150.000 ευρώ.
 • Τα ποσά δαπανών (τεκμηρίων) απόκτησης περιουσιακών στοιχείων ανέρχονται σε 200.000 έως 400.000 ευρώ.
 • Απέστειλαν στο εξωτερικό χρηματικά εμβάσματα συνολικού ύψους από 100.000 έως 200.000 ευρώ, σε τουλάχιστον ένα έτος όπως εντοπίζονται από τα στοιχεία που διαβιβάζονται στην ΑΑΔΕ, από πιστωτικά, χρηματοδοτικά ιδρύματα, ιδρύματα πληρωμών και εταιρίες παροχής επενδυτικών υπηρεσιών και από τα στοιχεία των συνδικαιούχων των λογαριασμών χρέωσης για την αποστολή του εμβάσματος.
 • Σε υποθέσεις φόρου μεταβίβασης ακινήτων, φορολογίας κληρονομιών, δωρεών, γονικών παροχών και κερδών από τυχερά παίγνια, οι οποίες εξειδικεύονται με αποφάσεις της ΑΑΔΕ.

Στην μάχη και με νέα εργαλεία

Το σημαντικότερο ίσως εργαλείο που έχει μπει στην καθημερινότητα επιχειρήσεων και επαγγελματιών είναι τα ηλεκτρονικά βιβλία. Το myDATA όπως είναι ευρύτατα γνωστό, καταργεί στην πράξη και σταδιακά την χειρόγραφη έκδοση παραστατικών και την αντικαθιστά με την ηλεκτρονική. Τα παραστατικά αυτά στέλνονται σε πραγματικό χρόνο ή έστω με μία μικρή χρονική υστέρηση στην πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, η οποία και μπορεί ανά πάσα στιγμή να προχωρήσει σε ηλεκτρονικές διασταυρώσεις.

Το σύστημα εμπλουτίζεται συνεχώς και στην πλήρη του ανάπτυξή του θα μπορεί να έχει ουσιαστικά και το κυριότερο, άμεσα αποτελέσματα στην διασταύρωση και στην αξιολόγηση των φορολογικών στοιχείων που θα έχει η ΑΑΔΕ στην διάθεσή της.

Το τελευταίο όμως χρονικό διάστημα χρησιμοποιεί και άλλα πολύτιμα εργαλεία, όπως το Appodixi, το ElenxisLive, η επέκταση των POS σε όλη την οικονομική δραστηριότητα και η διασύνδεση των ταμειακών μηχανών με το Taxis. Όλα τα παραπάνω, καθώς και αυτά που ετοιμάζονται για το επόμενο χρονικό διάστημα, εκτιμάται ότι θα σφίξουν ακόμη περισσότερο τον κλοιό γύρω από όλους εκείνους που επιδιώκουν να αποκρύψουν εισόδημα ή ακόμη χειρότερα να μην αποδώσουν ΦΠΑ, αδίκημα που είναι φοροκλοπή.

1. ElenxisLive: Με τη βοήθεια της νέας ηλεκτρονικής εφαρμογής «ElenxisLive» και μέσω των tablet οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ την ώρα που θα διενεργούν το φορολογικό έλεγχο θα έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν το οικονομικό προφίλ και το «φορολογικό παρελθόν» του επαγγελματία ή της επιχείρησης, να προχωρούν επί τόπου και με ταχείς διαδικασίες σε διασταυρώσεις στοιχείων, να ελέγχουν τη γνησιότητα ή μη των αποδείξεων από τις ταμειακές μηχανές, να εκδίδουν φύλλα και αναφορές για τα αποτελέσματα του ελέγχου.

2. Διασύνδεση ταμειακών μηχανών: Επέκταση της υποχρεωτικής εγκατάστασης των συσκευών ηλεκτρονικών χρεώσεων POS σχεδόν σε όλους του κλάδους ελευθέρων επαγγελματιών και επιχειρήσεων. Παράλληλα προβλέπεται η Οnline διασύνδεση των ταμειακών με τα POS. Με το νέο σύστημα οι φορολογικές αρχές θα έχουν πλήρη εικόνα για το ύψος και το χρόνο έκδοσης των αποδείξεων λιανικής πώλησης και τον τρόπο πληρωμής από το πελάτη και έτσι θα μπορούν να εντοπίζουν κρούσματα απόκρυψης εισοδήματος και κλοπής ΦΠΑ από όσους δεν εκδίδουν απόδειξη.

3. Κατασχέσεις: Το έσχατο «όπλο» για την ΑΑΔΕ, ώστε να πείσει εκείνους που μπορούν να εξοφλήσουν τις οφειλές τους και δεν το κάνουν, είναι οι κατασχέσεις και οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Στο στόχαστρο βρίσκονται κυρίως οι μεγαλοοφειλέτες ενώ στο σφυρί βγαίνουν ακίνητα όλων των κατηγοριών. Από κατοικίες, αποθήκες, επαγγελματικά κτίρια, καταστήματα, οικόπεδα μέχρι αγροτεμάχια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

OIKONOMIA

Ελλάδα – Αίγυπτος: Μάχη επιχειρηματικών ομίλων για το υποθαλάσσιο καλώδιο [χάρτης]

Published

on

Μοιράσου το αρθρο!

Μία μάχη για την μεταφορά φθηνής και καθαρής ηλεκτρικής ενέργειας από τις πλούσιες σε ήλιο και αέρα ΑΠΕ της Αιγύπτου προς την Ελλάδα και την Ευρώπη, φαίνεται να ανάβει.

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ένας ανταγωνισμός μεταξύ δύο φαραωνικών έργων ηλεκτρικής διασύνδεσης – δύο καλωδίων – που τρέχουν, αντίστοιχα, δύο επιχειρηματικά σχήματα.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η δίψα της Ευρώπης για πράσινη και χαμηλού κόστους ενέργεια είναι μεγάλη, μετά την κρίση και την απεξάρτηση από τα ρωσικά ορυκτά καύσιμα.

Δύο εταιρείες ελληνικών συμφερόντων διαγκωνίζονται για το ποια θα φέρει την πολυπόθητη φθηνή ηλεκτρική ενέργεια μέσα από τις αντίστοιχες επενδυτικές τους προτάσεις ύψους δισεκατομμυρίων ευρώ και ισχύος πολλών Γιγαβάτ. Το ηλεκτρικό ρεύμα θα παράγεται από φωτοβολταϊκά και αιολικά πάρκα της Αιγύπτου. Η αφρικανική χώρα αναπτύσσει ΑΠΕ πάνω από 60 GW.

Οι ποσότητες ρεύματος θα μεταφέρονται με υποθαλάσσια ηλεκτρική διασύνδεση στην Ελλάδα. Στη συνέχεια μέσα από το εθνικό σύστημα μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας θα περνά τα σύνορα προς Βαλκάνια και λοιπές χώρες της Ευρώπης.

Η μάχη αυτή αποκτά και γεωπολιτικές διαστάσεις καθώς ένα από τα δύο επιχειρηματικά σχήματα διατείνεται πως έχει εξασφαλίσει και την στήριξη του αμερικανικού παράγοντα. Ταυτόχρονα οι οδεύσεις των καλωδίων εμπλέκονται και με την ευαίσθητη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Αιγύπτου και Λιβυής και Κρήτης.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα με τη σειρά.

Η διασύνδεση Ελλάδας – Αιγύπτου

Τον Ιούνιο του 2021 στο Κάιρο ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ ελ Σίσι συμφώνησαν την προώθηση της ηλεκτρικής διασύνδεσης μεταξύ των δύο χωρών.

Τον Οκτώβριο του 2021 οι δύο αρμόδιοι υπουργοί Κώστας Σκρέκας και Μοχάμεντ Σάκερ υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας για το έργο, το οποίο έχουν αναλάβει να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν οι δύο αντίστοιχοι διαχειριστές των συστημάτων μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας ΑΔΜΗΕ και EETC.

Τον ίδιο μήνα, ο όμιλος Κοπελούζου ανακοίνωσε ότι υπέβαλε αίτημα ένταξης στο δεκαετές πλάνο ανάπτυξης των ευρωπαϊκών ηλεκτρικών δικτύων το έργο ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Αιγύπτου (GREGY). Η διαδικασία αυτή δρομολογεί και την ένταξη του στην 6η λίστα των έργων κοινού ενδιαφέροντος (PCI) της Ε.Ε.

Το project GREGY

Τον Μάρτιο του 2022 ο ιδρυτής του ομίλου Κοπελούζου Δημήτρης Κοπελούζος παρουσιάζει επίσημα όλες τις λεπτομέρειες του GREGY. Έργο το οποίο είχε οραματιστεί από το 2008. Την ίδια περίοδο γίνεται γνωστό από την κυβέρνηση και τον ΑΔΜΗΕ πως αυτός θα είναι και ο φορέας υλοποίησης της ηλεκτρικής διασύνδεσης Αιγύπτου – Ελλάδας.

Το GREGY ισχύος 3 Γιγαβάτ θα μεταφέρει ηλεκτρικό ρεύμα από αιολικά και φωτοβολταϊκά πάρκα ισχύος 9,5 Γιγαβάτ που αναπτύσσει ο όμιλος Κοπελούζου στην Αίγυπτο. Η επένδυση ξεπερνά τα 3,5 δις. ευρώ. Η διαδρομή που ακολουθεί είναι 954 χλμ και ξεκινά από το El Sallum και φτάνει στη Ν. Μάκρη Αττικής. Παρακάμπτει δε με αυτήν τη διαδρομή ευαίσθητες γεωπολιτικά θαλάσσιες περιοχές.

Στις 15 Δεκεμβρίου ο όμιλος Κοπελούζου κατέθεσε αίτημα ένταξης του έργου στην 6η λίστα των έργων PCI, συνοδευόμενο από επιστολές στήριξη των υπουργείων Ενέργειας Ελλάδας και Βουλγαρίας και του ΑΔΜΗΕ.

To project GAP

Τις περασμένες δύο εβδομάδες ο ελληνικός όμιλος Eunice που αναπτύσσει τεχνολογίες πράσινης ενέργειας προχώρησε σε ένα μπαράζ ανακοινώσεων που γνωστοποιούν την απόφαση του να προχωρήσει το έργο ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Αφρικής (GAP).

Τον φορέα υλοποίησης του αναλαμβάνει να διοικεί ο Ελληνοαμερικανός Andreas Borgeas, πρώην μέλος της Γερουσίας στην πολιτεία της Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Από τη νέα του θέση, ο  Borgeas, τονίζεται στην ανακοίνωση της Eunice, θα ηγηθεί των πρωτοβουλιών για την προώθηση της διεθνούς κοινοπραξίας, σε συνεργασία με τις ηγεσίες από Ελλάδα, Αίγυπτο και Ευρωπαϊκή Ένωση ώστε να επιταχυνθεί η ολοκλήρωση του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης μεταξύ των δύο ηπείρων, Ευρώπης και Αφρικής.

Το έργο προβλέπει την ανάπτυξη διπλού καλωδίου συνολικής ισχύος 2 Γιγαβάτ από τη βόρεια Ακτή της Αιγύπτου μέχρι τον Αθερινόλακκο της Νοτιοανατολική Κρήτης. Διασχίζει δε, την ΑΟΖ Ελλάδας – Αιγύπτου. Έχει ενταχθεί στο δεκαετές πλάνο των ευρωπαϊκών δικτύων και είναι υποψήφιο προς ένταξη στην 5η λίστα των έργων κοινού ενδιαφέροντος (PCI).

H Eunice, στην οποία απευθύνθηκε ο ΟΤ για περισσότερες λεπτομέρειες του project αλλά η εταιρεία παρέπεμψε για απαντήσεις σε μεταγενέστερο χρονικό διάστημα, ανακοίνωσε επίσης τη συνεργασία με τη μεγάλη αμερικανική κατασκευαστική εταιρεία σε ενεργειακά έργα, McDermott.

Στη σχετική ανακοίνωση της, υπογραμμίζεται: «Η εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ  είναι ευθυγραμμισμένη με τους στρατηγικούς ενεργειακούς στόχους της Ελλάδας και ο GAP αντιπροσωπεύει ένα έργο εθνικής σημασίας και για τις δύο χώρες».

Τεχνικά εμπόδια

Αρμόδιες πηγές με τις οποίες συνομίλησε ο ΟΤ υποστηρίζουν αναφορικά με τα δύο projects πως η προσαιγιάλωση καλωδίου τέτοιου μεγέθους στην Κρήτη συναντά τεχνικά ζητήματα.

Κι αυτό καθώς το νησί έχει εξαντλήσει σε συνδυασμό και με το καλώδιο Κύπρου – Κρήτης τα τεχνικά όρια.

Άλλες πηγές εξηγούσαν ότι η Κρήτη δεν έχει ανάγκη από περισσότερες ποσότητες πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας με δεδομένο το ό,τι στο νησί θα αναπτυχθούν έως το 2030 ΑΠΕ συνολικής ισχύος 1,8 Γιγαβατ. Η μεταφορά δε, ηλεκτρικής ενέργειας στην ηπειρωτική Ελλάδα και την Ευρώπη, μέσα από τη διασύνδεση που κατασκευάζεται Αττικής – Κρήτης έχει συγκεκριμένη χωρητικότητα.

Και αυτή δεν αρκεί για περισσότερες ποσότητες ισχύος.

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
LIFESTYLE3 λεπτά ago

Η Μελιτά συμβουλεύει τον κόσμο να αυνανιστεί και να…

ΕΛΛΑΔΑ11 λεπτά ago

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Κλείνει και πάλι στις 23.00 η Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας

ΜΠΑΣΚΕΤ16 λεπτά ago

Στο μνημείο των θυμάτων της Θύρας 7 και ο μπασκετικός Ολυμπιακός

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ17 λεπτά ago

Πήρε το τρίποντο και προσπέρασε στην 7η θέση η Τορίνο

LIFESTYLE24 λεπτά ago

Μαρία Σολωμού – «Υπάρχουν τρεις πρώην που άμα τους πετύχω θα πάρω φόρα και θα τους πατήσω με το αμάξι»

ΕΛΛΑΔΑ31 λεπτά ago

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Εγκλωβισμένα λεωφορεία στην Ε.Ο. στο ύψος της Λαμίας – Σε απόγνωση εκατοντάδες επιβάτες

ΜΠΑΣΚΕΤ36 λεπτά ago

Προπόνηση στο ΣΕΦ μετά την αναβολή

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ37 λεπτά ago

Απτόητη Νότιγχαμ, συνεχίζει τα βήματα… σωτηρίας

ΚΟΣΜΟΣ40 λεπτά ago

Εκλογές στην Κύπρο: Αυτά είναι τα exit poll

ΘΕΣΣΑΛΙΑ41 λεπτά ago

Συγκρούστηκαν αυτοκίνητο με μηχανάκι στο κέντρο της Λάρισας

ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago

Πέθανε οδηγός ταξί στον Βόλο

MEDIA3 ημέρες ago

«Μεγάλη Εικόνα» με τη Νίκη Λυμπεράκη: καλεσμένος ο ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας, Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου στις 00:10

MEDIA5 ημέρες ago

«Μαύρο Ρόδο»- Έβαλε φωτιά το ζεϊμπέκικο του Θέμη Καστρινού

LIFESTYLE2 ημέρες ago

«Λες ”πόσο χρόνο έχω; Μπορεί να είναι ένα Πάσχα”» – Ραγίζει καρδιές η Μπακογιάννη για την υγεία της

LIFESTYLE4 ημέρες ago

Στα προηγούμενα Survivor έκαναν όργια… όλων των ειδών στο νοσοκομείο

ΣΤΟΙΧΗΜΑ7 ημέρες ago

Best Picks Δευτέρας με Super League και NBA

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ6 ημέρες ago

Άκου! Η παράσταση αρχίζει: «Καγκουρώ» του Βασίλη Κατσικονούρη

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ4 ημέρες ago

ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ 2023: Η ΤΗΝΟΣ ΓΙΟΡΤΑΣΕ τα 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ – ΤΑ «ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ» ΕΛΑΜΨΑΝ !!

ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες ago

Τσικνοπέμπτη: Πότε θα τσικνήσουμε και πότε πέφτει η Καθαρά Δευτέρα

ΜΑΓΝΗΣΙΑ1 ημέρα ago

Βόλος: Εξαφανίστηκαν μέσα στη νύχτα η 23χρονη και η οικογένειά της μετά το επεισόδιο με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού – Όλα όσα υποστηρίζει ο 45χρονος

Advertisement
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Δημοφιλή