MEDIA
Τηλεθέαση χθες 29/6: Ανατροπές σε πρωινά, δελτία και βραδινή ζώνη

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Η Δευτέρα 29 Ιουνίου δεν κύλησε ήσυχα στους πίνακες τηλεθέασης, καθώς από νωρίς το πρωί μέχρι και τη late night ζώνη υπήρχαν καθαρές μετακινήσεις, δυνατές επιστροφές και προγράμματα που άλλαξαν θέση στο παιχνίδι. Το κοινό μοίρασε την προσοχή του ανάμεσα στην ενημέρωση, τις επαναλήψεις, τη μυθοπλασία και το Μουντιάλ, με αποτέλεσμα η ημέρα να βγάλει κερδισμένους, χαμένους και αρκετό παρασκήνιο για την επόμενη τηλεοπτική μάχη.
Τηλεθέαση χθες 29/6: Το “Happy Day” κράτησε την κορυφή – Ανατροπή με Λιάγκα και πτώση για την Καινούργιου
Στο ξεκίνημα της ημέρας, το «Happy Day» μπήκε μπροστά στο δυναμικό κοινό, κρατώντας την πρωτιά σε μια ζώνη που παραμένει σκληρή και απαιτητική. Η «Κοινωνία Ώρα MEGA» διατήρησε ισχυρή παρουσία στο σύνολο, ενώ το «Σήμερα» συνέχισε να κινείται δυνατά στο γενικό κοινό. Το «Καλημέρα Ελλάδα» βρέθηκε σε καλύτερη θέση σε σχέση με την Παρασκευή στο δυναμικό, δείχνοντας σημάδια ανόδου, την ώρα που οι υπόλοιπες εκπομπές έμειναν πιο πίσω.
Στις πρωινές εκπομπές, το ενδιαφέρον μεταφέρθηκε στη μεγάλη επιστροφή του «Πρωινού» στην κορυφή του δυναμικού, με την εκπομπή να καταγράφει την πιο ηχηρή άνοδο της ζώνης σε σχέση με την Παρασκευή. Η «Super Κατερίνα» επίσης ανέβηκε αισθητά, όμως δεν κατάφερε να πλησιάσει την πρώτη θέση. Την ίδια στιγμή, η απουσία του «Buongiorno», που ολοκληρώθηκε οριστικά την Παρασκευή στο MEGA, άφησε κενό στη ζώνη, με το κανάλι να καλύπτει το πρόγραμμα της Δευτέρας με επαναλήψεις σειρών.
Τα μεσημεριανά, τα απογευματινά και τα δελτία
Το μεσημέρι, το «Σόι σου» σε επανάληψη έδειξε για ακόμη μία φορά τη δύναμή του, παίρνοντας καθαρά το προβάδισμα στο δυναμικό κοινό. Οι «Αποκαλύψεις» κινήθηκαν επίσης ψηλά και έδειξαν αντοχή, ενώ οι «Σαββατογεννημένες» κράτησαν σημαντικό μέρος του κοινού. Στη συγκεκριμένη ζώνη, οι επαναλήψεις είχαν έντονη παρουσία, αποδεικνύοντας ότι μέσα στο καλοκαιρινό σκηνικό μπορούν να σταθούν ανταγωνιστικά απέναντι στις ζωντανές εκπομπές.
Το απόγευμα είχε ξεκάθαρη δυναμική για το «Live News», που πήρε την πρώτη θέση στη ζώνη και έδειξε ισχύ τόσο στο δυναμικό όσο και στο σύνολο. Οι «Οικογενειακές Ιστορίες» ακολούθησαν με καλή επίδοση, ενώ το «The Chase» παρέμεινε μέσα στο παιχνίδι. Από την άλλη, ο «Τροχός της Τύχης» έχασε έδαφος σε σχέση με την Παρασκευή στο δυναμικό, γεγονός που έδειξε πως η απογευματινή μάχη δεν είχε μόνο κερδισμένους.
Στα δελτία ειδήσεων, το κεντρικό δελτίο του Alpha βρέθηκε στην πρώτη θέση στο δυναμικό, σημειώνοντας μία από τις μεγαλύτερες ανόδους της ημέρας. Το MEGA παρέμεινε ισχυρό στο σύνολο, αλλά στο δυναμικό έχασε έδαφος σε σχέση με την Παρασκευή. Το ANT1 News ανέβηκε σημαντικά και μπήκε δυνατά στη σύγκριση, ενώ τα υπόλοιπα δελτία κινήθηκαν σε πιο χαμηλές ταχύτητες.
Το Μουντιάλ άλλαξε τους κανόνες σε prime time & late night
Στην prime time, το Μουντιάλ κυριάρχησε και έφερε την πιο καθαρή πρωτιά της βραδιάς, αφήνοντας πίσω μυθοπλασία, επαναλήψεις και ταινίες. Από τα υπόλοιπα προγράμματα, το «Μπαμπά, σ’ αγαπώ» και η «Γη της Ελιάς» κράτησαν ισχυρή παρουσία, ενώ το «Σόι σου» σε επανάληψη υποχώρησε αισθητά σε σχέση με την Παρασκευή. Η ζώνη είχε έντονο ανταγωνισμό, αλλά το ποδόσφαιρο ήταν αυτό που έβαλε την πιο δυνατή υπογραφή.
Στο late night, το δεύτερο παιχνίδι του Μουντιάλ συνέχισε να τραβά το ενδιαφέρον, κρατώντας την κορυφή με καθαρή απόσταση. Το «Πενήντα Πενήντα» σε επανάληψη στάθηκε καλά στη βραδινή ζώνη, ενώ η ελληνική ταινία του Alpha και το «The 2night Show» ακολούθησαν πιο πίσω. Η εικόνα της νύχτας επιβεβαίωσε πως το αθλητικό πρόγραμμα είχε τον πρώτο λόγο και μετά την prime time.
Το κανάλι που βγήκε πιο κερδισμένο
Αν κάτι ξεχώρισε από την εικόνα της Δευτέρας 29 Ιουνίου, αυτό ήταν η έντονη παρουσία του Alpha μέσα στη μέρα, με πρωτιές σε βασικές ζώνες και προγράμματα που κράτησαν ψηλά το ενδιαφέρον του δυναμικού κοινού. Το MEGA, από την άλλη, είχε σταθερό αποτύπωμα στην ενημέρωση και στην απογευματινή ζώνη, χωρίς όμως να μπορεί να παρουσιαστεί ως ο απόλυτος νικητής ολόκληρης της ημέρας. Στη βραδινή μάχη, πάντως, το πιο ηχηρό χτύπημα ήρθε από την ΕΡΤ2, αφού το Μουντιάλ κυριάρχησε καθαρά σε prime time και late night, αλλάζοντας τις ισορροπίες και πιέζοντας τον ανταγωνισμό.
TOP 5 Winners
- Το Πρωινό – ΑΝΤ1 → άνοδος +7,2
- Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων – Alpha → άνοδος +6,8
- ANT1 News – ΑΝΤ1 → άνοδος +5,3
- Κάτι ψήνεται – ΑΝΤ1 → άνοδος +5,2
- Super Κατερίνα – Alpha → άνοδος +5,1
TOP 5 Losers
- Το σόι σου (Ε) – Alpha → πτώση -6,5
- Happy Day – Alpha → πτώση -4,0
- Breakfast at Star – Star → πτώση -3,8
- 10 Παντού – OPEN → πτώση -3,5
- Ο πιο αδύναμος κρίκος – OPEN → πτώση -3,5
Δείτε αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης της Δευτέρας 29/6
Early Morning
- Happy Day – Alpha – 12,7% / 10,4%
- Κοινωνία Ώρα MEGA – MEGA – 10,9% / 19,3%
- Σήμερα – ΣΚΑΪ – 9,1% / 16,9%
- Καλημέρα Ελλάδα – ΑΝΤ1 – 8,0% / 6,8%
- Ώρα Ελλάδος – OPEN – 3,5% / 12,3%
- Cash or Trash (Ε) – Star – 2,4% / 2,0%
- Νωρίς Νωρίς – ΕΡΤ1 – 2,3% / 1,8%
Πρωινές Εκπομπές
- Το Πρωινό – ΑΝΤ1 – 14,1% / 14,2%
- Super Κατερίνα – Alpha – 10,7% / 10,5%
- Αταίριαστοι – ΣΚΑΪ – 8,8% / 14,9%
- Ένας μήνας και κάτι (Ε) – MEGA – 5,8% / 4,7%
- Η Πολυκατοικία (Ε) – MEGA – 5,6% / 5,7%
- Το Ρετιρέ (Ε) – MEGA – 4,8% / 7,0%
- Breakfast at Star – Star – 3,9% / 4,7%
- 10 Παντού – OPEN – 3,0% / 11,2%
- Πρωίαν Σε Είδον – ΕΡΤ1 – 2,9% / 2,9%
Μεσημεριανές Εκπομπές
- Το Σόι σου (Ε) – Alpha – 19,1% / 15,0%
- Αποκαλύψεις – ΑΝΤ1 – 14,6% / 15,6%
- Σαββατογεννημένες (Ε) – MEGA – 11,6% / 9,7%
- Live You – ΣΚΑΪ – 7,3% / 12,2%
- Αλήθειες με τη Ζήνα – Star – 6,3% / 6,6%
- Two and a Half Men – Star – 5,3% / 4,0%
- Στούντιο 4 – ΕΡΤ1 – 5,0% / 6,4%
- Όπου Υπάρχει Ελλάδα – ΣΚΑΪ – 4,7% / 7,1%
- Εικόνες (Ε) – OPEN – 1,6% / 3,8%
- Στην Πίεση – ΕΡΤ1 – 1,0% / 1,4%
Απογευματινή Ζώνη
- Live News – MEGA – 18,7% / 20,1%
- Οικογενειακές Ιστορίες (Ε) – Alpha – 14,6% / 10,0%
- The Chase – MEGA – 12,9% / 14,7%
- Κάτι ψήνεται – ΑΝΤ1 – 9,5% / 8,5%
- Ρουκ Ζουκ – ΑΝΤ1 – 8,4% / 8,5%
- Ελληνική ταινία: Ζητείται Ψεύτης – ΣΚΑΪ – 7,8% / 7,5%
- Ο τροχός της τύχης – Star – 7,6% / 13,6%
- Μουρμούρα (Ε) – Alpha – 6,9% / 7,0%
- The Floor (Ε) – ΣΚΑΪ – 4,0% / 3,9%
- First Dates (Ε) – Star – 3,0% / 4,8%
- Καθαρές Κουβέντες – OPEN – 2,4% / 6,1%
Δελτία Ειδήσεων
- Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων – Alpha – 14,1% / 15,5%
- Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων – MEGA – 10,5% / 13,8%
- ANT1 News – ΑΝΤ1 – 8,8% / 7,8%
- Star News – Star – 8,0% / 9,5%
- Τα Νέα του ΣΚΑΪ – ΣΚΑΪ – 7,0% / 7,7%
- Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων – ΕΡΤ1 – 5,0% / 4,7%
- Open News – OPEN – 3,3% / 6,4%
Prime Time
- Μουντιάλ: Βραζιλία – Ιαπωνία – ΕΡΤ2 – 25,7% / 22,5%
- Μπαμπά, σ’ αγαπώ – Alpha – 13,7% / 14,8%
- Η γη της ελιάς – MEGA – 12,6% / 16,1%
- Το σόι σου (Ε) – Alpha – 10,8% / 14,4%
- Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι – Alpha – 10,2% / 11,5%
- Σούπερ ήρωες – ΑΝΤ1 – 10,2% / 10,5%
- Grand Hotel – ΑΝΤ1 – 8,7% / 15,7%
- IQ 160 (Ε) – Star – 8,6% / 6,6%
- Από Ήλιο σε Ήλιο – ΕΡΤ1 – 8,0% / 8,2%
- Cash or Trash – Star – 7,1% / 6,9%
- Γιατί ρε πατέρα – ΑΝΤ1 – 6,7% / 7,1%
- Έχω παιδιά – MEGA – 6,1% / 5,1%
- Ξένη ταινία: Υδάτινος Κόσμος – ΣΚΑΪ – 5,8% / 5,7%
- Τότε και τώρα (Ε) – ΣΚΑΪ – 5,7% / 5,3%
- Ο πιο αδύναμος κρίκος – OPEN – 2,3% / 3,0%
- Ξένη ταινία – Σουφραζέτες – OPEN – 1,7% / 2,2%
Late Night
- Μουντιάλ: Γερμανία – Παραγουάη – ΕΡΤ2 – 23,1% / 27,1%
- Πενήντα Πενήντα (Ε) – MEGA – 12,6% / 12,1%
- Ελληνική ταινία: Νοκ Άουτ στον Έρωτα – Alpha – 9,1% / 8,7%
- The 2night Show – ΑΝΤ1 – 6,7% / 7,3%
- Ξένη ταινία: Ψυχρό Αίμα – ΣΚΑΪ – 5,2% / 5,0%
- Νόμος και Τάξη: Ειδική Ομάδα – Star – 4,6% / 4,8%
- Το Παιδί – ΕΡΤ1 – 3,0% / 3,2%
- Μαθήματα Ζωής – OPEN – 1,4% / 2,4%
* Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.
Περισσότερα στο parapolitika.gr
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Telegram;
Γίνε μέλος στο κανάλι μας:
στο Telegram
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο WhatsApp
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο Viber

LIFESTYLE19 ώρες agoΙωάννα Τούνη: Της έγραψαν ότι είναι “για τα πανηγύρια” – H απάντηση της με ατάκα για τον τραπεζικό της λογαριασμό (Βίντεο)
LIFESTYLE15 ώρες agoΑθηνά Οικονομάκου & Μπρούνο Τσερέλα: Η luxury καλοκαιρινή απόδραση τους στην Αντίπαρο μετά τον γάμο τους (Βίντεο)
ΜΑΓΝΗΣΙΑ11 ώρες agoΒόλος: Βρέφος 10 μηνών έχασε τις αισθήσεις του στη βάφτισή του – Παρουσία γιατρού το μυστήριο
VIDEO11 ώρες agoΈκτακτη ενίσχυση έως 30 Ιουνίου – 150€ για κάθε εξαρτώμενο παιδί
ΒΟΛΟΣ23 ώρες agoΒρέφος λιποθύμησε μέσα στην κολυμπήθρα κατά τη διάρκεια της βάφτισής του – Αγωνιώδεις στιγμές
ΕΛΛΑΔΑ24 ώρες agoΚομοτηνή: 17χρονος ανασύρθηκε από παραλία χωρίς τις αισθήσεις του
MEDIA24 ώρες agoΤα τελευταία γενέθλια στο “Breakfast @ Star” με “καρφί”
ΒΟΛΟΣ15 ώρες agoΓιορτάζουν οι Άγιοι Ανάργυροι στον Βόλο









