OIKONOMIA
Το εκρηκτικό μείγμα που βάζει φωτιά στην αγορά του πετρελαίου


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δεν έχει τέλος η ανοδική πορεία στις τιμές του πετρελαίου, με τον μαύρο χρυσό να καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο από τις αρχές του έτους, και να «βλέπει» πλέον πολύ κοντά, τιμές πάνω από τα 90 δολάρια το βαρέλι.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Το κλίμα αυτό που έχει διαμορφωθεί σε συνδυασμό με τις ανησυχίες ότι η Federal Reserve θα επιταχύνει τη νομισματική της σύσφιξη προκειμένου να ελέγξει τον πληθωρισμό, προκαλεί κλυδωνισμούς στις αγορές, κι έχει ανεβάσει σε υψηλό 2ετίας, πάνω από 1,82% την απόδοση του 10ετούς αμερικανικού ομολόγου. Η απόδοση του 30ετούς ομολόγου του Δημοσίου αναρριχήθηκε κατά 3 μονάδες βάσης στο 2,1492% και το επιτόκιο 2 ετών ξεπέρασε το 1% για πρώτη φορά σε δύο χρόνια, αγγίζοντας το 1,0364%. Και δεν είναι λίγοι εκείνοι οι αναλυτές που φοβούνται ότι θα αναβιώσει ο εφιάλτης του ’70.
Οι νέες ανησυχίες
Η αρχική ανησυχία που υπήρχε στο τέλος της περασμένης χρονιάς, ότι η εξάπλωση της παραλλαγής Όμικρον θα έφερνε νέα περιοριστικά μέτρα και θα προκαλούσε περιορισμό της ζήτησης, γρήγορα διαψεύσθηκε και η πτώση στις τιμές ανακόπηκε.
Πλέον, ένα εκρηκτικό μείγμα παραγόντων διαμορφώνει ένα νέο «καυτό» σκηνικό για την αγορά.
Από το πρωί της Τρίτης, οι τιμές του πετρελαίου αυξήθηκαν περισσότερο από 1 δολάριο σε υψηλό άνω των επτά ετών λόγω ανησυχιών για πιθανές διακοπές του εφοδιασμού μετά την επίθεση της ομάδας Χούτι της Υεμένης στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του αργού Brent σημείωσαν άνοδο 1,6% στα 87,89 δολάρια το βαρέλι, ενώ τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του αμερικανικού West Texas Intermediate εκτινάχθηκαν περισσότερο από 2% φτάνοντας τα 85,56 δολάρια κατά τις πρώτες πρωινές συμφωνίες.
Και τα δύο συμβόλαια πετρελαίου σημείωσαν το υψηλότερο επίπεδο από τον Οκτώβριο του 2014 μετά από μια υποτονική ημέρα συναλλαγών τη Δευτέρα, καθώς οι αγορές των ΗΠΑ ήταν κλειστές λόγω αργίας.
Οι «εστίες» ανησυχίας σε Μέση Ανατολή και Ουκρανία
Οι ενεργειακοί αναλυτές αποδίδουν επίσης, την ανοδική πορεία του πετρελαίου τις τελευταίες εβδομάδες σε σημάδια στενότητας στην αγορά, αλλά και στην ανησυχία για ρωσική εισβολή στην Ουκρανία . Η αυξανόμενη απειλή για περαιτέρω επιδείνωση του κλίματος ασφαλείας της Μέσης Ανατολής έχει παράσχει περαιτέρω στήριξη στις τιμές του πετρελαίου, ωθώντας ορισμένους να προβλέπουν επιστροφή σε τριψήφιο αριθμό.
Η πιο σημαντική επίθεση στα ΗΑΕ
Οι αντάρτες Χούτι της Υεμένης ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση, η οποία έλαβε χώρα τη Δευτέρα το πρωί και προκάλεσε πυρκαγιές που οδήγησαν σε εκρήξεις σε τρία βυτιοφόρα κοντά στις εγκαταστάσεις αποθήκευσης της κρατικής εταιρείας πετρελαίου ADNOC.
Οι πυρκαγιές άρχισαν στη βιομηχανική περιοχή Musaffah και σε ένα εργοτάξιο κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Άμπου Ντάμπι στην πρωτεύουσα των ΗΑΕ, ανέφερε η αστυνομία του Άμπου Ντάμπι σε ανακοίνωσή της, προσθέτοντας ότι πιστεύει ότι η επίθεση έγινε από drones.
Τα ΗΑΕ είναι το τρίτο μεγαλύτερο πετρελαιοπαραγωγό μέλος του ΟΠΕΚ και η ADNOC —η Εθνική Εταιρεία Πετρελαίου του Άμπου Ντάμπι— ελέγχει τις πετρελαϊκές δραστηριότητες στο Άμπου Ντάμπι, όπου βρίσκεται η συντριπτική πλειονότητα του αργού πετρελαίου της χώρας.
Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι ο έβδομος μεγαλύτερος παραγωγός πετρελαίου στον κόσμο, αντλώντας λίγο περισσότερα από 4 εκατομμύρια βαρέλια την ημέρα.
Σχέδια έκτακτης ανάγκης
Η εταιρεία πετρελαίου ADNOC των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων δήλωσε ότι έχει ενεργοποιήσει τα σχέδια εκτάκτου ανάγκης για να εξασφαλίσει την αδιάλειπτη παροχή προϊόντων στους εγχώριους και διεθνείς πελάτες της.
Οι αναλυτές της CommSec δήλωσαν ότι οι τιμές του πετρελαίου υποστηρίζονται επίσης από τις ψυχρότερες θερμοκρασίες του χειμώνα στο βόρειο ημισφαίριο, οι οποίες αυξάνουν τη ζήτηση για καύσιμα θέρμανσης.
«Οι προβλέψεις των αναλυτών αναμένουν ότι η ζήτηση θα ξεπεράσει την προσφορά φέτος καθώς ο κόσμος ανοίγει μετά από 2 χρόνια lockdown και ξαναρχίζει μια πιο φυσιολογική τροχιά ζήτησης», δήλωσε ο Ας Γκλόβερ της CMC Markets.
«Εάν οι τρέχουσες γεωπολιτικές εντάσεις συνεχιστούν και τα μέλη του ΟΠΕΚ+ δεν μπορέσουν να επιτύχουν την ημερήσια αύξηση κατά 400.000 βαρέλια, οι μακροοικονομικές προβλέψεις σε συνδυασμό με τις ισχυρές τεχνικές προοπτικές θα μπορούσαν να δουν τις τιμές να πιέζουν προς το όριο των 100 δολαρίων, όπου βρίσκεται το επόμενο (ουσιαστικό) επίπεδο τεχνικής αντίστασης», πρόσθεσε ο Γκλόβερ.
Στενό ισοζύγιο
Το στενό ισοζύγιο προσφοράς-ζήτησης είναι απίθανο να χαλαρώσει, είπαν οι αναλυτές, καθώς ορισμένοι παραγωγοί εντός του Οργανισμού Πετρελαιοεξαγωγικών Χωρών αγωνίζονται να αντλήσουν τις επιτρεπόμενες δυναμικότητες τους, λόγω υποεπενδύσεων και διακοπών, στο πλαίσιο συμφωνίας με τη Ρωσία και τους συμμάχους για προσθήκη 400.000 βαρέλια την ημέρα κάθε μήνα.
«Αυτό θα πρέπει να συνεχίσει να είναι υποστηρικτικό για το πετρέλαιο και να αυξάνει τις συζητήσεις για τριψήφιες τιμές», δήλωσε ο αναλυτής του OANDA, Κρεγκ Έρλαμ.
Στοιχήματα για πάνω από 100 δολάρια
Σύμφωνα με την Vitol Group οι υψηλές τιμές δικαιολογούνται και τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης θα μπορούσαν να αυξηθούν ακόμη περισσότερο.
Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που στοιχηματίζουν πλέον και σε τιμές κοντά ή ακόμα και πάνω από τα 100 δολάρια ανά βαρέλι.
Το πετρέλαιο έχει σημειώσει άνοδο άνω του 10% μέχρι στιγμής φέτος.
Ο Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι η παγκόσμια ζήτηση αποδείχθηκε ισχυρότερη από ό,τι αναμενόταν, ενώ η φυσική αγορά ανθεί καθώς οι αγοραστές κοιτάζουν πέρα από την εξάπλωση της παραλλαγής Όμικρον
Σύμφωνα με τον αναλυτή Οσιτάκα Ταζάουα, της Fujitomi Securities Co Ltd, ανοδική τάση συνεχίζεται καθώς ο ΟΠΕΚ+ δεν παρέχει αρκετή προσφορά για να καλύψει την ισχυρή παγκόσμια ζήτηση, προσθέτοντας ότι δεν αποκλείεται –εάν το βάρος πέσει στο αργό- να φτάσει το Brent στα υψηλά του 2014.
Ο ΟΠΕΚ+ χαλαρώνει σταδιακά τις περικοπές παραγωγής που εφαρμόστηκαν όταν η ζήτηση κατέρρευσε το 2020, ωστόσο, πολλοί μικρότεροι παραγωγοί δεν μπορούν να αυξήσουν την προσφορά και άλλοι ήταν επιφυλακτικοί σχετικά με την άντληση υπερβολικής ποσότητας πετρελαίου στον φόβο μια επιστροφής σε μειωμένη ζήτηση λόγω του κορωνοϊού.
Κινεζική πρωτοχρονιά
Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Reuters, η Κίνα σχεδιάζει να απελευθερώσει αποθέματα πετρελαίου στη διάρκεια των διακοπών της κινεζικής πρωτοχρονιάς μεταξύ 31 Ιανουαρίου και 6 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της προσπάθειας μείωσης των παγκόσμιων τιμών.
Δεν ανησυχεί η Σαουδική Αραβία
Ο υπουργός Ενέργειας της Σαουδικής Αραβίας δήλωσε ότι δεν ανησυχεί για την άνοδο του πετρελαίου, η οποία φέτος ξεπερνά το 10% φέτος, παρόλο που οι traders αυξάνουν όλο και περισσότερο την προοπτική οι τιμές να φτάσουν τα 100 δολάρια το βαρέλι.
«Πάντα ένιωθα άνετα», είπε ο Αμπντουλαζίζ μπιν Σαλμάν σε δημοσιογράφους στο Ντουμπάι τη Δευτέρα, όπου παρευρίσκεται στην εκδήλωση Expo.
Ο πρίγκιπας Αμπντουλαζίζ είπε επίσης ότι δεν ανησυχεί για την απελευθέρωση περισσότερου πετρελαίου από τις ΗΠΑ από τα στρατηγικά της αποθέματα, το οποίο θα μπορούσε να ωθήσει τις τιμές του αργού προς τα κάτω.
Ποιος βλέπει τιμές στα 200 δολάρια
Αλλά ένας διαχειριστής hedge fund είναι ακόμα πιο επιθετικός σε ό,τι αφορά τις εκτιμήσεις του για την πορεία του μαύρου χρυσού.
Όπως γράφει το OilPrice.com ο Νταγκ Κινγκ, επικεφαλής του Merchant Commodity Fund, είχε αποδόσεις ρεκόρ πέρυσι, κερδίζοντας 74% το 2021 και ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ του 59% που είχε σημειωθεί το 2014 – μια άλλη χρονιά άνθησης για το πετρέλαιο ακριβώς πριν από την κατάρρευση.
Μέρες του ’70
Αλλά τώρα, ο Κίνγκ αναμένει περαιτέρω κέρδη στην τιμή του πετρελαίου, λέγοντας ότι θα μπορούσε να φτάσει ακόμη και τα 200 δολάρια ανά βαρέλι τα επόμενα πέντε χρόνια.
«Πιστεύουμε στον διαρθρωτικό πληθωρισμό εμπορευμάτων από την πλευρά της προσφοράς που οι περισσότεροι δεν θα έχουν δει ποτέ — ο υψηλότερος από τη δεκαετία του 1970», είπε ο King σε συνέντευξή του στο Bloomberg.
Οι αναλυτές της ING, από την πλευρά τους θεωρούν ότι οι περυσινές αναταράξεις στην εφοδιαστική αλυσίδα θα εξομαλυνθούν και ως εκ τούτου οι τιμές των πρώτων υλών και των προϊόντων εν γένει θα υποχωρήσουν – άρα θα αποκλιμακωθεί και ο πληθωρισμός που τόσο ανησυχεί τις κυβερνήσεις. Οι αναλυτές της Goldman Sachs, από την άλλη, προβλέπουν ότι η τιμή του πετρελαίου θα εκτιναχθεί στα 100 δολάρια το βαρέλι.
Την πρόβλεψή της η Goldman Sachs εδράζει στην πεποίθηση ότι σύντομα η COVID-19 θα νικηθεί και ότι η παγκόσμια οικονομία και η καταναλωτική και βεβαίως η πετρελαϊκή ζήτηση θα ανακάμψουν. Συγκεκριμένα για την πετρελαϊκή ζήτηση προβλέπουν ότι το 2022 και το 2023 θα εκτιναχθεί σε νέα επίπεδα-ρεκόρ, παρά τις τεράστιες επενδύσεις και την πολιτική απόφαση που φαίνεται πως έχουν πάρει οι κυβερνήσεις να γυρίσει σελίδα ο πλανήτης και να απεξαρτηθεί από τα ορυκτά καύσιμα εν γένει.
Πηγή: OT

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

OIKONOMIA
Μετά το Κίεβο και τη Μαριούπολη, η μάχη της Μαύρης Θάλασσας


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Η μάχη του Κιέβου τελείωσε, με την υποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων τα οποία, αν και είχαν περικυκλώσει την πρωτεύουσα επί εβδομάδες, δεν κατάφεραν να την καταλάβουν από τους Ουκρανούς υπερασπιστές της. Ωστόσο και σε αντίθεση με κάποιες προβλέψεις, ο πόλεμος ούτε κρίθηκε ούτε σταμάτησε εκεί.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Η μάχη της Μαριούπολης επίσης τελείωσε, με την σχεδόν κατεστραμμένη πόλη να πέφτει τελικά στα χέρια των Ρώσων και των αυτονομιστών του Ντονμπάς, μετά και την άλωση του τελευταίου της οχυρού, της μεταλλουργίας Αζόφσταλ. Όμως, η επίθεση, οι μάχες και η αιματοχυσία συνεχίζονται, με αμείωτη ένταση.
Μήπως, λοιπόν, ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν κριθεί τελικώς στη στεριά και σε κάποια πόλη, αλλά στη θάλασσα – και συγκεκριμένα στη Μαύρη Θάλασσα; Ίσως ναι, ίσως και όχι. Όλα, όμως, δείχνουν ότι εκεί προετοιμάζεται μια μεγάλη αναμέτρηση, η οποία για αρκετούς μοιάζει να είναι αναπόφευκτη.
Η απειλή της επισιτιστικής κρίσης
Στο επίκεντρό της θα έχει ένα ζήτημα που αφορά ολόκληρο τον πλανήτη: Τη μεταφορά στις αγορές των 20 εκατομμυρίων περίπου τόνων ουκρανικού σιταριού που, σύμφωνα με την κυβέρνηση, είναι εγκλωβισμένα στα σιλό και δεν μπορούν να αναχωρήσουν από την Οδησσό και τα άλλα λιμάνια για τον προορισμό τους, επειδή ο στόλος της Ρωσίας έχει επιβάλει ναυτικό αποκλεισμό.
Η αλήθεια είναι ότι Δύση και Μόσχα δεν έχουν σταματήσει να αλληλοκατηγορούνται στο συγκεκριμένο θέμα, επιρρίπτοντας η μία στην άλλη την ευθύνη. Κάτι ανάλογο, δηλαδή, με ό,τι συμβαίνει στο μέτωπο της ενέργειας, όπου η ακρίβεια και το ενδεχόμενο ενός μπλακ άουτ στην Ευρώπη αποτελεί αντικείμενο έντονων διαξιφισμών.
Θα αποτελέσει, λοιπόν, το «φάντασμα» της επισιτιστικής κρίσης τον καταλύτη που θα δώσει νέα τροπή στον πόλεμο και, τελικά, θα καθορίσει την έκβασή του;
Διπλωματικό παζάρι…
Η αλήθεια είναι πως εδώ και αρκετές ημέρες, η υπόθεση απασχολεί έντονα τα Ηνωμένα Έθνη, όπως αποδεικνύουν και οι πυρετώδεις διαπραγματεύσεις που διεξάγονται προκειμένου να βρεθεί ο αναγκαίος συμβιβασμός ώστε να λυθεί, έστω και μερικώς, ο αποκλεισμός. Στο «παζάρι» έχουν εμπλακεί, επίσης, Τουρκία, Γαλλία και Ιταλία, που έχουν συνεχείς επαφές με τη ρωσική πλευρά, ακόμη και με τον Βλαντιμίρ Πούτιν προσωπικά.
Στην πράξη, ωστόσο, αποδεικνύεται δύσκολο να υπάρξει μια κοινά αποδεκτή συμφωνία, καθώς η Μόσχα φαίνεται πως προβάλει την απαίτηση να ληφθούν ανάλογα μέτρα που θα χαλαρώνουν το εμπάργκο που έχει επιβληθεί σε δικά της προϊόντα. Η δε Δύση, με τη σειρά της, δεν δείχνει διατεθειμένη να συζητήσει κάτι τέτοιο, όσο ο πόλεμος συνεχίζεται και οι ουκρανικές δυνάμεις πλήττονται ανηλεώς και νυχθημερόν.
Έτσι, το μπρα-ντε-φερ συνεχίζεται, την ώρα που η παλιά σοδειά κινδυνεύει να σαπίσει, η νέα να μην έχει χώρους να αποθηκευτεί, τα χωράφια να μείνουν άσπαρτα και εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι να πεινάσουν.
… και στρατιωτικά σενάρια
Μπροστά, λοιπόν, στο ενδεχόμενο να μην βρεθεί συναινετική λύση, στο τραπέζι έχει πέσει εδώ και καιρό ένα σενάριο που περιλαμβάνει στρατιωτική εμπλοκή: Της συνοδείας των φορτηγών πλοίων που θα ξεκινούν από την Οδησσό και άλλα μη ελεγχόμενα από τους Ρώσους λιμάνια (όπως το Μικολάεβ) από ξένα πολεμικά σκάφη.
Εναλλακτικά – ή μήπως συνδυαστικά – συζητείται και ο εφοδιασμός των ουκρανικών δυνάμεων με σύγχρονους αντιπλοϊκούς πυραύλους της Δύσης (όπως Harpoon). Όπλων, δηλαδή, που εκτιμάται πως μπορούν να αλλάξουν τους συσχετισμούς και να «σπάσουν» τον αποκλεισμό, καθώς τα ρωσικά πλοία θα απειλούνται άμεσα με βύθιση (ειδικά μετά το πάθημα του Moskva) και θα αναγκαστούν να απομακρυνθούν από τις ακτές.
Πρόκειται, πρακτικά, για σχέδια κλιμάκωσης του πολέμου, στο όνομα της αντιμετώπισης του (υπαρκτού, αναμφίβολα) κινδύνου της επισιτιστικής κρίσης. Είναι φανερό, εξάλλου, ότι εάν ηττηθεί η Ρωσία στη θάλασσα, τότε μπορεί πολύ πιο εύκολα να αλλάξει συνολικά η ροή του πολέμου – σε μια στιγμή, μάλιστα, που οι δυνάμεις της μοιάζουν να προελαύνουν στο Ντονμπάς.
Μόνο που κάτι τέτοιο, είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει σε κάτι που τόσο η Μόσχα όσο και η Δύση έχουν διαμηνύσει πως θέλουν να αποτρέψουν: Μια απευθείας εμπλοκή ανάμεσα στη Ρωσία και σε κράτη-μέλη του ΝΑΤΟ – με ό,τι αυτό συνεπάγεται…

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
OIKONOMIA
Συρεγγέλα: Καταγράφεται μείωση της γυναικείας ανεργίας


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Στο πλέγμα πολιτικών που υλοποιούνται για την ενίσχυση της γυναικείας απασχόλησης αναφέρθηκε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Δημογραφικής Πολιτικής, Οικογένειας και Ισότητας των Φύλων, Μαρία Συρεγγέλα, μιλώντας σε πάνελ του συνεδρίου Future of Retail 2022 της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), με θέμα «Η επίδραση της τεχνολογίας στην εργασία και τις επιχειρήσεις».

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Η κυρία Συρεγγέλα σημείωσε ότι, τα τελευταία χρόνια, καταγράφεται μείωση της γυναικείας ανεργίας, «χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουμε δρόμο μπροστά μας» και συμπλήρωσε ότι αυτό που παρατηρείται είναι ότι οι επιχειρήσεις οι οποίες διατηρούν μία ισόρροπη εκπροσώπηση μεταξύ ανδρών και γυναικών είναι οι πιο κερδοφόρες. Τόνισε δε ότι τα προγράμματα απασχόλησης και επιχειρηματικότητας, που σχεδιάζονται, δίνουν έμφαση στις γυναίκες.
Παράλληλα, η υφυπουργός Εργασίας ανέλυσε και κάποιες από τις δράσεις του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων οι οποίες στοχεύουν στην εναρμόνιση μεταξύ της οικογενειακής και της επαγγελματικής ζωής, όπως είναι, για παράδειγμα, το πρόγραμμα «Νταντάδες της Γειτονιάς», οι άδειες πατρότητας, που θεσπίστηκαν με τον νόμο για την Προστασία της Εργασίας και οι χώροι φύλαξης βρεφών σε μεγάλες επιχειρήσεις, κ.ά..
Στο σημείο αυτό, η υφυπουργός Εργασίας εξήρε τον σημαντικό ρόλο των κοινωνικών εταίρων για τη διαμόρφωση των προγραμμάτων.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, η κυρία Συρεγγέλα υπογράμμισε επίσης ότι η αγορά εργασίας αλλάζει και επεσήμανε ότι πολλές από τις νέες θέσεις εργασίας – καλά αμειβόμενες – που θα ανοίξουν στο μέλλον, είναι στον τομέα της πληροφορικής.
Στο πλαίσιο αυτό, η υφυπουργός Εργασίας τόνισε τη σημασία της επανεκπαίδευσης και της απόκτησης νέων δεξιοτήτων, ενώ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση και στη δημιουργία του «Κέντρου Καινοτομίας για τις Γυναίκες».

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Βόλος: Έφυγε από τη ζωή 30χρονη
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Τον δρόμο της φυλακής θα πάρει ένας 54χρονος Σκιαθίτης νταής, για απειλές, ενδοοικογενειακή βλάβη σε ανίκανο άτομο και φθορές
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ13 ώρες ago
Οι Σεξουαλικές πόζες στο Tik tok από την 17χρονη από Αλμυρό που είχε καταγγείλει ασέλγεια από τον πατέρα της
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ8 ώρες ago
Βόλος: Το νέο τετράστερο ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης – Πως θα ονομάζεται και ποιες θα είναι οι παροχές του
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Στο νοσοκομείο 10 άτομα μετά το πάρτι των Μηχανολόγων
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Θλίψη στο Βόλο: Έφυγε ο Χρήστος Δημητρίου
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ1 ημέρα ago
Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στη Ν. Ιωνία
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago
Πέθανε 50χρονος