Connect with us
banner epikhirisis
IMG 6103 1024x461.jpeg IMG 6103 1024x461.jpeg

ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Το Επιμελητηρίου Μαγνησίας στην Horeca 2025

Published

on

Τις εγκαταστάσεις τηςHORECA 2025, στο Metropolitan Expo στην Αθηνά επισκέφθηκε το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Φεβρουαρίου ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστοτέλης Μπασδάνης για να βρεθεί δίπλα στις επιχειρήσεις-μέλη του φορέα που συμμετείχαν στην έκθεση με την στήριξη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας. 

Πρόκειται για τις εταιρείες «Χαρμάνης Ελευθέριος ΑΕ», την «ΣΙΟΥΡΑΣ ΑΓΒΕ» και την«ΚΑΠΟΥΡΑΝΗΣ Ζ. & ΣΙΑ ΟΕ», όλες με αξιόλογες παρουσίες στον χώρο των τροφίμων.

Για φέτος η HORECA 2025, έγινε το απόλυτο σημείο συνάντησης για τους πιο σύγχρονους και επιτυχημένους επιχειρηματίες από τους κλάδους του τουρισμού και της μαζικής εστίασης.

Με 500 premium εκθέτες και πολλές παράλληλες δράσεις, αλλά και με την καινοτομία, το πάθος και την έμπνευση να πρωταγωνιστούν, η φετινή διοργάνωση ήταν για ακόμα μια χρονιά ανεπανάληπτη, ενώ τους χώρους της επισκέφθηκαν χιλιάδες επαγγελματίες του χώρου. 

Όπως επεσήμανε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, κ. Μπασδάνης «τα τελευταία χρόνια μπορούμε να δηλώνουμε υπερήφανοι, καθώς σε μεγάλη κλαδική ή επαγγελματική έκθεση τόσο εγχώρια, όσο και σε διεθνές επίπεδο, το Επιμελητήριο Μαγνησίας δίνει το “παρών” και σε αρκετές περιπτώσεις κερδίζει τις εντυπώσεις εκθετών, αλλά και επισκεπτών. Η εξωστρέφεια δεν αποτελεί για μας πλέον ζητούμενο, αλλά κεκτημένο, που έχουμε με επιτυχία, αλλά και πολλή δουλειά, τα τελευταία χρόνια κερδίσει, με στόχο η Μαγνησία μας, να γίνει ευρύτερα γνωστή για τις παρεχόμενες υπηρεσίες, αλλά και τα προϊόντα της». 

Advertisement
Το Επιμελητηρίου Μαγνησίας στην Horeca 2025

Υπενθυμίζεται, ότι η HORECA είναι μια μεγάλη διεθνής έκθεση για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των μονάδων Μαζικής Εστίασης.

Η έκθεση διοργανώνεται κάθε χρόνο και φέρνει σε επαφή τους επαγγελματίες του Τουρισμού με ολόκληρη την προμηθευτική αλυσίδα (foodservice, καφές και ροφήματα, αλκοολούχα και μη ποτά, τρόφιμα και σνακ), τις κορυφαίες επιχειρήσεις με ξενοδοχειακό και εστιατορικό εξοπλισμό, τεχνολογικές λύσεις και διαδικτυακές υπηρεσίες, καθώς και με εταιρείες που ειδικεύονται στην κατασκευή, την ανακαίνιση και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



Περισσότερα Εδω

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Διαχειρίστρια- Διευθύντρια : Σοφία Κοντοθανάση
Iδιοκτησία – Δικαιούχος domain name ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Τεχνικός προϊστάμενος : Μιχάλης Χειμωνίδης
Εμπορικό τμήμα – Λογιστήριο : Μαρία Παπαζέτη
Διευθυντ.ς Σύνταξης: Σοφία Κοντοθανάση
Ρεπορτάζ: Βασίλης Μπαντίδης
Copyright © 2024 AstraTV.gr - Γ.Ε.Μ.Η.: 50683644000

Μετάβαση στο περιεχόμενο