Connect with us
banner epikhirisis

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το έψαξαν… στρατιώτες, το πήγε ο Ηλιόπουλος με τις πάντες: Η φοβερή άφιξη του τροπαίου στην Allwyn Arena!

Published

on

Όταν όλα ήταν έτοιμα, με τους παίκτες της ΑΕΚ να έχουν επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο με τα ειδικά μπλουζάκια για το φετινό πρωτάθλημα της Stoiximan Super League, το τρόπαιο… «χάθηκε». Η στιγμή που όλοι περίμεναν καθυστέρησε απρόσμενα, δημιουργώντας μια μικρή αναστάτωση και ένα χαμόγελο απορίας στις εξέδρες.

Αμέσως «ενεργοποιήθηκε» ο στρατός που έφτασε στην Allwyn Arena για να ψάξει ποιος πήρε το τρόπαιο. Το ελικόπτερο άρχισε να γυρίζει πάνω από το γήπεδο, οι προβολείς σάρωναν τον χώρο και όλοι αναζητούσαν το κύπελλο, προσπαθώντας να καταλάβουν τι είχε συμβεί. Και τότε, μέσα σε αυτό το σκηνικό… ο Μάριος Ηλιόπουλος έκανε ξανά την εμφάνισή του.

Και το είχε πάρει εκείνος, μπαίνοντας… με τις πάντες στον αγωνιστικό χώρο, κρατώντας το τρόπαιο και συνοδευόμενος από μερικά πιτσιρίκια, για να το παραδώσει ο ίδιος στους παίκτες της ομάδας μέσα σε αποθέωση!

Περισσότερα Εδω!

Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο