ΕΛΛΑΔΑ
Το εύρημα που αμφισβητεί την εκδοχή του 41χρονου – Φέρεται να μη φέρει αμυντικά τραύματα (Βίντεο)

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Διαβάστε: “Αν με ξαναχτυπήσεις, θα καλέσω την αστυνομία”: Νέες μαρτυρίες για τη γυναικοκτονία στην Καλαμάτα, η 39χρονη εκλιπαρούσε για βοήθεια – Τη χτυπούσε με ζώνη, λένε γείτονες (Βίντεο)
Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν τον χώρο της γυναικοκτονίας εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και δεν αποκλείουν το μαχαίρι να τοποθετήθηκε στο χέρι της γυναίκας μετά τη δολοφονία, σε μια πιθανή προσπάθεια αλλοίωσης της εικόνας του περιστατικού. Καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση αναμένεται να διαδραματίσουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.
Δεν φαίνεται να υπάρχει ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας, ωστόσο μάρτυρες αναφέρουν ότι ο δράστης τη ζήλευε υπερβολικά και θεωρούσε ότι τον απατούσε, κάτι που αποτελούσε αφορμή για συχνούς καβγάδες ανάμεσα τους. Κάτοικοι της περιοχής κατήγγειλαν πως το ζευγάρι τον τελευταίο καιρό τσακώνονταν συνέχεια και είχαν ακούσει τη γυναίκα να φωνάζει πως ο σύζυγός της τη χτυπά με ζώνη, απειλώντας τον πως θα τον καταγγείλει.
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Χτυπούσε την 39χρονη με ζώνη, λένε μαρτυρίες από γείτονες
Κάτοικοι της περιοχής κατήγγειλαν ότι το ζευγάρι τον τελευταίο καιρό είχε συχνούς τσακωμούς, ενώ όπως είπαν είχαν ακούσει την άτυχη γυναίκα να φωνάζει ότι ο σύζυγός της την χτυπά με ζώνη, απειλώντας ότι θα προχωρήσει σε καταγγελία σε βάρος του. Σύμφωνα με όσα ανέφεραν γείτονες, η άγρια κακοποίηση της 39χρονης κατέληξε στη δολοφονία της, τα ξημερώματα της Δευτέρας (1/6).
Ειδικότερα, η αστυνομία δέχτηκε τρεις κλήσεις για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, καθώς γείτονες άκουσαν το ζευγάρι να τσακώνεται και την 39χρονη να καλεί σε βοήθεια. Συγκεκριμένα, 01:47 τα ξημερώματα της Δευτέρας (1/6) το Κέντρο της ΕΛΑΣ δέχθηκε κλήσεις από γείτονες που ανέφεραν γυναικείες κραυγές και εκκλήσεις για βοήθεια και στις 01:52, αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο. Όμως, η τραγωδία είχε ήδη συμβεί και δεν ακούγονταν πια φωνές.
Οι αστυνομικοί και οι γείτονες χτυπούσαν την πόρτα χωρίς αρχικά κάποιος να ανταποκρίνεται, ενώ λίγη ώρα αργότερα, ο 41χρονος άνοιξε την πόρτα μέσα στα αίματα. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, οι αστυνομικοί βρήκαν την 39χρονη στο πάτωμα της κρεβατοκάμαρας μέσα σε μία λίμνη αίματος, ενώ φαίνεται να είχε δεχθεί πολλαπλά πλήγματα και στα χέρια της βρισκόταν ένα μαχαίρι.
«Αν με ξαναχτυπήσεις θα καλέσω την Αστυνομία»
Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων στο ΕΡΤnews, οι εντάσεις και οι συχνοί καβγάδες μεταξύ του ζευγαριού ήταν γνωστοί στη γειτονιά και προκαλούσαν συχνά αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής. Μάλιστα, περίοικοι υποστηρίζουν ότι είχαν ακούσει επανειλημμένα την 39χρονη να προειδοποιεί τον σύζυγό της λέγοντας πως, σε περίπτωση που τη χτυπούσε ξανά, θα απευθυνόταν στην Αστυνομία.
Τι υποστήριξε ο δράστης για τη γυναικοκτονία στην Καλαμάτα
Ο 41χρονος, ο οποίος εργάζεται σε λογιστικό γραφείο, αρχικά προσπάθησε να δώσει διαφορετικές εκδοχές, ωστόσο παραδέχθηκε τελικά ότι αυτός ήταν που τη σκότωσε, ενώ δίπλα κοιμόντουσαν τα παιδιά τους.
Ειδικότερα, ο δράστης, ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι ξύπνησε και είδε την σύζυγό του πάνω από το κεφάλι του να κρατάει μαχαίρι. Υποστήριξε μάλιστα, ότι πάλεψαν και ότι της πήρε το μαχαίρι και την σκότωσε. Από το σκηνικό της δολοφονίας, σύμφωνα με εκτιμήσεις των αστυνομικών, δεν αποκλείεται ο δράστης να έβαλε το μαχαίρι στα χέρια της γυναίκας σε δεύτερο χρόνο, σε μία προσπάθεια να σκηνοθετήσει τον τόπο του εγκλήματος, κάτι που αναμένεται να δείξει η έρευνα από τον ιατροδικαστή.
Σημειώνεται ότι τα δύο ανήλικα μεταφέρθηκαν στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας για προστατευτική φύλαξη και υποστήριξη, έως ότου αποφασίσει η Εισαγγελία Καλαμάτας πού θα πάνε. Σε βάρος του 41χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενδοοικογενειακή βία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ κατασχέθηκε το μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε.
Το χρονικό της γυναικοκτονίας στην Καλαμάτα
Όλα ξεκίνησαν στις 01:47 τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν το Κέντρο της ΕΛ.ΑΣ. δέχθηκε κλήσεις από γείτονες που ανέφεραν γυναικείες κραυγές και εκκλήσεις για βοήθεια. Στις 01:52, αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, ωστόσο φαίνεται πως μέσα σε αυτά τα πέντε λεπτά το κακό είχε γίνει και οι φωνές είχαν σταματήσει.
Αστυνομικοί και κάτοικοι χτυπούσαν την πόρτα χωρίς κανείς να ανοίγει. Λίγη ώρα αργότερα, ο 41χρονος άνοιξε την πόρτα γεμάτος αίματα. Κατά την έρευνά τους οι αστυνομικοί βρήκαν την 39χρονη στο πάτωμα της κρεβατοκάμαρας μέσα σε λίμνη αίματος, ενώ φαίνεται να είχε δεχθεί πολλαπλά τραύματα. Στα χέρια της βρισκόταν ένα μαχαίρι.
Ο 41χρονος, που εργάζεται σε λογιστικό γραφείο, προσπάθησε να δώσει διάφορες εκδοχές, όμως στο τέλος παραδέχτηκε ότι σκότωσε την ίδια τη γυναίκα του, ενώ στο διπλανό δωμάτιο κοιμούνταν τα δύο παιδιά τους. Πρόκειται για δύο ανήλικα κορίτσια, ηλικίας 6 και 10 ετών, τα οποία παρά τη φασαρία δεν ξύπνησαν και οι αστυνομικοί τα βρήκαν να κοιμούνται στα κρεβάτια τους.
Τα δύο κοριτσάκια μεταφέρθηκαν στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας για προστατευτική φύλαξη και υποστήριξη, έως ότου αποφασίσει η Εισαγγελία Καλαμάτας πού θα πάνε.
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Telegram;
Γίνε μέλος στο κανάλι μας:
στο Telegram
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο WhatsApp
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο Viber

VIDEO4 ώρες agoΤραγωδία στον Βόλο: 47χρονος υπέστη ανακοπή μέσα στο σπίτι του και πέθανε
ΕΛΛΑΔΑ16 ώρες agoΣυνελήφθησαν 18χρονος και 16χρονος με κλεμμένη μοτοσικλέτα
LIFESTYLE11 ώρες agoΚατερίνα Καινούργιου: “Μην λέμε με ντροπή ότι έχουμε βοήθεια στο σπίτι, στην αρχή ένιωθα ενοχές που άφηνα το παιδί” – Η εξομολόγηση on air (Βίντεο)
ΕΛΛΑΔΑ23 ώρες agoΑυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν 1.000.000 ευρώ (Πίνακες & Βίντεο)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ13 ώρες agoΚουφονικολάκου στο ΕΡΤnews: Ψευδής η δήλωση ότι ο Τσίπρας δεν δέχτηκε να φορολογήσει τους εφοπλιστές – Τι απαντά στον Χ. Δούκα
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ10 ώρες agoΆνοδος στη διεθνή τιμή του πετρελαίου – Σταθερά τα τιμολόγια του ρεύματος
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ9 ώρες agoΆνοδος στη διεθνή τιμή του πετρελαίου – Οι τιμές τώρα – Σταθερά τα τιμολόγια του ρεύματος
ΕΛΛΑΔΑ10 ώρες agoΣε σήμανση έργων προσέκρουσε η μηχανή πατέρα και γιου












