MEDIA
Το παρασκήνιο στη Eurovision με τον πρόεδρο της ΕΡΤ

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Η φετινή Eurovision δεν φαίνεται πως έφερε στην ΕΡΤ μόνο υψηλές τηλεθεάσεις, αλλά και ένα ιδιαίτερα δυνατό οικονομικό αποτέλεσμα. Με αφορμή τα κέρδη που ανακοίνωσε η δημόσια τηλεόραση για τη φετινή διοργάνωση, η Κατερίνα Ζαρίφη μετέφερε στον αέρα του «Buongiorno» ένα μικρό παρασκήνιο που, όπως είπε, έτυχε να ακούσει η ίδια από κοντά.
Διαβάστε: Eurovision 2026: Τα κέρδη της ΕΡΤ εκτοξεύτηκαν – Το ποσό που έφερε η φετινή διοργάνωση (Βίντεο)
Κατερίνα Ζαρίφη για Eurovision & ΕΡΤ: Η ανακοίνωση και τα έσοδα
Η συζήτηση άνοιξε μετά την επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ, σύμφωνα με την οποία τα κέρδη από τη φετινή Eurovision έφτασαν τα 675.324,88 ευρώ. Το ποσό αυτό έφερε στο προσκήνιο το πώς κινήθηκε φέτος η δημόσια τηλεόραση γύρω από τον διαγωνισμό, αλλά και το πόσο αποδοτικό αποδείχθηκε το τηλεοπτικό πακέτο της Eurovision. Μέσα σε αυτό το κλίμα, η Κατερίνα Ζαρίφη θέλησε να μοιραστεί μια στιγμή από τα παρασκήνια, την ώρα που η αποστολή επέστρεφε από τη Βιέννη.
Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός εξήγησε πως δεν ήξερε αν έπρεπε να αποκαλύψει αυτό που άκουσε, όμως τελικά το είπε στον αέρα της εκπομπής. «Θέλετε να σας πω ένα μικρό παρασκήνιο; Τώρα, δεν ξέρω αν κάνει να το πω, αλλά θα το πω. Έτυχε να είμαι μπροστά… Είδα να περνάει ο πρόεδρος της ΕΡΤ, όταν γυρίζαμε από τη Βιέννη, και άκουσα μια κουβέντα που είπε ότι “με τον ισολογισμό είμαστε υπέρ ευχαριστημένοι”».
“Φάνηκε ότι είναι πολύ ευχαριστημένοι”
Η Κατερίνα Ζαρίφη στάθηκε στη διάθεση που αντιλήφθηκε από την πλευρά των ανθρώπων της ΕΡΤ, συνδέοντάς την με την οικονομική εικόνα της φετινής Eurovision, ανεξάρτητα από τη θέση που πήρε τελικά η ελληνική συμμετοχή. «Ήταν χαμογελαστοί σε σχέση με τα έσοδα δηλαδή, σε αντίθεση με τη θέση. Φάνηκε ότι είναι πολύ ευχαριστημένοι και ότι το μέλλον δείχνει ότι θα υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη επένδυση στο κομμάτι Eurovision, είναι κάτι που θα γίνει θεσμός». Το σχόλιο της Κατερίνας Ζαρίφη άφησε να εννοηθεί πως η φετινή διοργάνωση δεν αντιμετωπίστηκε από την ΕΡΤ απλώς ως μία ακόμα τηλεοπτική υποχρέωση, αλλά ως ένα προϊόν με προοπτική, εμπορικό ενδιαφέρον και συνέχεια.
Περισσότερα στο parapolitika.gr
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Telegram;
Γίνε μέλος στο κανάλι μας:
στο Telegram
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο WhatsApp
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο Viber

ΑΘΛΗΤΙΚΑ14 ώρες agoΠιο κοντά στο Champions League ο Ολυμπιακός: Τι σημαίνει για τους Πειραιώτες η κατάκτηση του Europa από την Άστον Βίλα
ΒΟΛΟΣ4 ώρες agoΠορεία στήριξης από τον Βόλο στη Μακρινίτσα για τον Γεράσιμο-Ιάσονα
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ώρες agoΈνα σπουδαίο ταξίδι φιλίας, επιμονής και αγάπης- Από τη Γερμανία στη Σκιάθο με ηλεκτρικό ποδήλατο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ18 ώρες agoΑναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού με τα νέα κόμματα – Βαθαίνει η κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ
LIFESTYLE23 ώρες agoΛίλα Κουντουριώτη: “Ξεκίνησα από το πολιτικό ρεπορτάζ – Ήθελα να γίνω σαν την Έλλη Στάη” – Η στροφή στα αθλητικά και η ατάκα του Λιάγκα (Βίντεο)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ23 ώρες ago«Έδεσε» τον Αντόνισε η Κηφισιά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ19 ώρες agoΠολιτική αντιπαράθεση στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για τις υποκλοπές
LIFESTYLE24 ώρες agoΝατάσσα Μποφίλιου, Θέμης Καραμουρατίδης και Γεράσιμος Ευαγγελάτος: Το νέο επαγγελματικό βήμα που ανοίγει δρόμο στη μουσική











